Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

noworoczny ban w prezencie od dziewczynki

pawcio
 Share

Recommended Posts

hej

Wlasciwie to nie prosze o odbanowanie, chce tylko wyjasnic sprawe, a raczej sam zadam wyjasnien:) , chodzi o to ze sobie siedze gram i cyk banik, to tyle co wiem w tej sprawie,

Konkretnie chodzi o ragaza, dawniej wredna , jutro nie wiem kim bedzie, to jest dziewczyna ktora mnie zbanowala, od jakiegos czasu zauwazylem ze ma problem z tym ze ja poprostu ubijam jak kazdego gracza przeciwnej, czesto slyszalem cos zaczepnego co mowila, ale nie reagowalem, bo to byla bita grubymi dechami prowokacja, taka zasadzka,

okolicznosci

Przed banem dodam ze ja dominowalem, co napewno podwoilo jej zdenerwowanie , grala sobie strzelcem a ja mijajac tlum przeciwnika skautem , bedac na bonku dobieglem do niej i jednym strzalem ja polozylem, Nie bralem sie za zolnierzy gdzies tam ciskajacymi rakietami czy na grubasow z medykiem, tylko na najslabsza owieczke bo wiadomo ze bonk sie konczy i cos trzeba kombinowac, no tak sie zlozylo ze przeciwna druzyna nie dawala nam wyjsc z respa i robilem co moglem, bilem co sie dalo, na nia czesto padalo , tak bylo do dopchniecia wozka do pierwszego czy tam drugiego punktu,

Dalej widzac ze zbyt czesto ginie jako strzelec, - tak sie domyslam, zmienila postac na zolnierza, a ja zaczalem bronic domku demomanem, po wyjsciu zauazylem ze forsuje nam obrone wiec poslalem pare stikow ze szkockiego oporu jej pod nogi, To bylo tak: wybila sie w powietrze skokiem rakietowym i trafilem ja z granatnika, potem zauwazylem ze stiki ladnie leza pod stopami wiec ja wybilem dalej w powietrze , nie umarla , chyba byla nadleczona, zaząglowalem jeszcze raz stikami i padla jak kaczka, wrocilem do domku gdzie byl mechanik i bronilem teleportu dalej, za niecale 3 min gry juz mnie zablokowala, to byla jedyna mapa jaka z nia gralem,

Dodam jeszcze z wczesniejszych czasow, ze nie tylko ona ale i gizmo, jakis jack jadomow, + mr bittel (aktualnie odpusil i jest git) no i jeszcze ze dwoch by bylo, , osoby pod tymi nickami widocznie maja mi cos za zle,

Dzis po wygranej rundziej okolo poludnia na jednej z map, powiedzialem "farba konkretnie puszczona" a jack do mnie zebym konkretnie zamknal morde...zasmialem sie i musialem posluchac, przeciez to admin,

gizmo pare dni temu powiedzial do mnie zamknij morde psie, do tego wredna ruszyla mu z pomoca z pomyslami i dodala , ze jestem kundlem, nie chodzi mi o to zeby sie poskazyc tylko szkoda ze ta gra tak dziala na tych ludzi, siedzieli w sylwestra w grze, petardy smigaly o polnocy a oni nie odrywali sie od komputera, tak powinni wygladac ci ktorzy maja wladze na dosc dobrym serwerze?

w takiej sytuacji jak na poczatku- nie prosze o odbanowanie tylko czekam a nie!!:), zrobili sobie kacik antypaciowy,

lepiej zeby osoby tu wymienione sie zbytnio nie odzywaly, bo wiadomo ze sie wypra,=kto sie przyzna ze do kogos powiedzial zamknij morde psie, przeciez to ban na tydz, dokladnie na tyle co ja mam za nic , pozdrawiam

Dawno nie gralem na tf`ie. Z tego co napisales wynika ze kazdy tam sobie lubi lizac dupe. Mnie tez czasami ponosi ze ktos mnei co chwile bije, w takich chwilach zajadam milkę xD albo wychodze z serwa by ochlanac bo juz czuje ze za dlugo tutaj gram skoro czuje pewna agresje.

Ogar przede wszystkim

Mówisz że ja mam coś do Ciebie, fakt mam mogłeś mnie nie wyzywać od pasztetów, tego tutaj widzę nie napisałeś to po pierwsze. Po drugie- ciągle robisz głupie taunty po każdym zabiciu mnie i nikomu innemu poza mną tego nie robisz, więc widać, że to ty mnie prowokujesz tym jako pierwszy i robisz to już od dłuższego czasu wiec ileż można tolerować takie zachowanie. Po trzecie, mówisz ze powiedzieliśmy do ciebie zamknij mordę psie, fakt było ale to ty wcześniej znów mnie prowokowałeś tym twoim "leżeć" po zabiciu mnie po czym sam zacząłeś szczekać i się śmiać. Co do dzisiaj, dominując mnie napisałeś na czacie "hahaha" szydząc i kpiąc ze mnie, a myślałam ze wcześniejszy ban czegoś Cię nauczy jak widać nie. Odwołując się jeszcze do twojego zachowania na serwerze, ja chamstwa nie popieram a ty zachowujesz się w taki sposób po chamsku nie szanując mnie jako admina, a nie raz Cię ostrzegałam byś skończył z takim zachowaniem i nic sobie z tego nie robiłeś.

Proszę o nie wypowiadanie się osób, które nie są w temacie tf2.

Co do reszty. Większość osób się na Ciebie skarżyło ale nikt z Tobą nic nie zrobił.

Decyzję co z tym panem zrobić pozostawiam head adminowi.

mamy konkrety czego wiecej trzeba,

nie piszemy o bylej karze pani kochana tylko o tej:), tamto odsiedzialem wiec tamtej przygodzie mowimy papapa.

teraz widac, jak bardzo sie przejmujesz, skad wiesz czy ktos nie powiedzial czegos smiesznego w moim teamie przed tym jak napisalem hahaha, nie bylo alltalku, to nie moglas wiedziec- widac kto sie kogo uczepil, napisalas czarno na bialym ze denerwuje cie cos co nie jest zabronione, wiec to ty masz problem albo nim jestes, jedyna rada , poprostu po umarciu wyjsc se na fajka ochlonac i wrocic a nie napinac sie az mnie blokowac, kazdy sie moze tu wypowidac, sama dowiodlas co cie boli, tu trzeba psychologa, i nie pograzaj sie wiecej, dobra rada z mojej strony jedynie dlatego zes baba, a babom...:) ciał

Wiem dużo rzeczy jakie mówileś na mój temat, bo mi inni mówili jak nie było alltalk'u, a nawet po moim opuszczeniu serwera :) więc nie rób z siebie takiego świetoszka, że to ja na Ciebie naskakuję. Gdybyś skończył robić swoje prowokujące mnie taunty i szydzić ze mnie tak jak ci pisałam nie raz, sprawy by nie było. Jak widac ty nie odpuściłeś sobie robienia tego. I co do "bab" , widzę że Ty masz ze mna tylko problem na serwerze.

po 1konkrety, co mowilem i niech ktos to poprze, bo wymyslac i ja moge, nie bedziesz nam tu klamac, po 2 powinnas juz odejsc ze sluzby bo sama sie przyznalas, ze pewne elementy gry cie denerwuja, ktora nie sa niecenzuralne ani z zaden sposob zle lol, zadrwil ze mnie, zbanuje gnojka hahaha, masz ostro:)

usun gre, zrobisz sobie dobrze, bania napewno odpocznie i nie bedziesz sie stresowac, nie widzisz jaka sobie krzywde robisz? niech ktos jej to uswiadomi delikatnie,

i juz nie pisz, nie trzeba wiecej juz wyjasnien , niech ursek sie wypowie i podejmie decyzje a ty sie odemnie odwal , bo jakies taunty czy drwiny nie sa nielegalne, najlepiej zloz raport do valve o usuniecie tego

dobra, pozwolę sobie coś wtracić.

Znam Iwonkę i wiem, że sprowokować nie jest łatwo, znam także specyficzny humor Pawcia , który często wprawia ludzi na serverze w usmiech, ale niekiedy balansuje na granicy dobrego smaku ( wiem coś o tym , bo sam do takich należe ).

Poznałem chyba sytuację z obu stron, czekam mimo wszystko na słowa z eteru. Jeśli ktoś był wtedy online - z wielką przyjemnością poczytam co ma do powiedzenia.

Swoje prywatne zdanie zostawiam na później i licze , że sytuacja nabierze ciekawszych kolorów , niż ubliżanie sobie. W koncu jesteśmy ludzmi, ktorzy mają swoje na karku, także rozmawiajmy jak dorośli ludzie.

Weźcie pod uwagę sprawy poboczne , jak np. wkurwienie w życiu prywatnym i co za tym idzie wrażliwość na dwuznaczny tekst podczas gry.

Nikogo nie bronię, nikogo nie skazuję na pożarcie przez rekiny, ale na prawdę szczerze liczę na pozytywnym final tej sprawy, może głównie dlatego, że oboje jesteście pozytywnymi postaciami i zmniejszenie Waszej aktywności podczas rozgrywki byloby rownoznaczne z czymś czego nie lubimy...

Jest nowy rok, dajcie sobie virtualnego buziaka i fochy w kieszeń :). Wierzę i liczę na Was!

Po pierwsze kto tu kogo prowokuje.

ale nie reagowalem, bo to byla bita grubymi dechami prowokacja, taka zasadzka,

usun gre, zrobisz sobie dobrze, bania napewno odpocznie i nie bedziesz sie stresowac, nie widzisz jaka sobie krzywde robisz? niech ktos jej to uswiadomi delikatnie,

tu trzeba psychologa, i nie pograzaj sie wiecej, dobra rada z mojej strony jedynie dlatego zes baba, a babom...:) ciał

Po drugie

jack do mnie zebym konkretnie zamknal morde...zasmialem sie i musialem posluchac, przeciez to admin,

Owszem powiedziałem żebyś zamknął mordę, po czym Ty powiedziałeś : "Sprawdzę czy cię dominuję"

Po trzecie:

Wlasciwie to nie prosze o odbanowanie, chce tylko wyjasnic sprawe, a raczej sam zadam wyjasnien:)

w takiej sytuacji jak na poczatku- nie prosze o odbanowanie tylko czekam a nie!!

Zastanów się o co Ci w takim razie chodzi.

Po czwarte. Pawcio dostał bana nie tylko u nas. Na SP również, a dokładniej za obrazę kobiety ( ashyrat). Widać więc że nie tylko u nas tak się "bawi".

Ehh Pawcio jesteś głupi czy tylko udajesz? Mówiłem Ci kiedyś żebyś zaprzestał tauntów skierowanych do Iwony. Ale ty nadal chyba se fapujesz po każdym jej zabiciu. Czy tak trudno jest tego nie robić (tak wiem przecież ty masz skrypt na taunt po iwonie ... czyli jak ty tlumaczyłes tak samo jakos zawsze >.<). Co do odpuszczenia tobie, to odpusciłem Ci wyłącznie dla tego, że zaprzestałes glupio pierdolic za przeproszeniem na serwie. Wracając do sprawy ... Nie raz słyszałem i widziałem, że Iwona cie upomina co do taunta jak i rechotu. Z czego za kazdym razem starasz się ja zabić (co by nie bylo). Co spowodowało narastajacą sie irytacje Iwony nad twoim działaniem. No i masz za swoje.

Podsumowując: Odbanowac tak ale pod jednym zjebanym warunkiem: zaprzestan glupich zabaw z Iwona ... znająć ciebie oraz twoj poziom inteligencji "Jakie Zabawy? JA GRAM" to ci powiem co dokladnie masz zaprzestać żeby sie ułorzyło (tak jak ursek chce żebyście sie pogodzili albo nawzajem nie wyrywali sobie włosów z głowy)

1. Koniec z tauntami (przynajmniej do Iwony)

2. Glupie smiech (czyli glupi rechot do mikrofonu po kazdej udanej akcji doprowadzajacej do "położenia" Iwony. (nie potrafie przedstawic jak glupio sie rechoczesz)

3. Zaprzestanie zabijania tylko Iwony (no kurwa są inni gracze niż tylko iwona... zakochales sie albo jest lepsza od ciebie, że ciagle za nią latasz?)

Chyba to tyle: Have Fun

Czesc

Ban słuszny !!!!

Przed banem byłem w jego tteam widziałem słyszałem wszystko takze Iwona wiedziała o tym .

Zauwazyłem jak tylko Iwona pojawiła sie na serwie i była w pawcia team on zawsze zmieniał na przeciwny zawsze !! moze ktos to jeszcze zauwazył :)

Nie raz tak było ze jak iwona wyszła z serwera to cos pomrukiwał na nia "pierdolona" czy cos w tym rodzaju .

"Owszem powiedziałem żebyś zamknął mordę, po czym Ty powiedziałeś : "Sprawdzę czy cię dominuję"

no chociaz jeden sie przyznal, co z wami, az tak was gra emocjonuje? dostales 3 rakiety w dupe z bazuczki biedaka i juz spinka, a moze prawy bizonik tak cie wkurzyl:)?

gizmo nie falszuj, ja w przeciwienstwie niz wy potrafie sie opanowac, i wiem ze czegos takiego nie bylo, ale jak przewidzialem wczesniej znajda sie tacy co zaraz naczaruja. jak tak powiedzialem to czemu nie bylo bana tylko teraz to wymysliles?

az dziwne, a za pasztecik byl hahaha, gizmus ty tez sie denerwowales, jak latales za nia z medem i cyk gleba z 3 rakietek na raz no nie?

ja was mam gdzies, i robie to co jest dopuszczalne i niekaralne

tylko wy z tego robicie sobie atak na wasze znikome w tym momencie ego!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem co jest złego w tauntowaniu po zabiciu kogoś. To tylko gra, jeśli kogoś bawi to, że nas zabije to o to chodzi w tym chyba. Na prawdę, akurat w tym osobiście nie widzę nic złego. Mi również zdarzyło się cieszyć z zabijania kogoś, nawet pisałem wtedy na czacie wyśmiewcze uwagi i jakoś tamte osoby potrafiły przyjąć to jako żart i tworzyła się swego rodzaju gra między mną, a taką osobą. Co do innych uwag skierowanych w stronę pawcia się nie wypowiem bo w czasie jak ja grałem to nigdy nie zauważyłem żeby przekraczał granice, ale jeżeli z tauntowania po zabiciu robi się argument do banowania to ktoś tę grę traktuje zbyt serio. Jeśli inne "grzeszki" były dotkliwsze (a z pisanych tu rzeczy wynika, iż mogło tak być) to temat zostawia osobom lepiej zorientowanym, chciałem się wypowiedzieć jedynie na temat tauntów.

Atom ja też nie mam nic do tego tauntu nawet niech robi to czesciej innym gracza bo jest latwym celem tylko żeby tego nie robił Iwonie tyle. Jak mówilem tylko jej to robił wiec aż tak trudno tego zaprzestać. I najwyżej jeżeli tak bardzo potrzebuje tego tauntowania to na kimś innym?

juz nie krec, na kij sie tlumaczysz, przeciez napisalem na poczatku ze znajda sie tacy co beda klamali, zawsze sie znajduja,

wszyscy bronicie skrzywdzonej iwonki:) moze jej rozyczke kupcie z dopiskiem i killed pawcio, be happy !!^^

cos wam sie nie podoba w drwinach? zaduzo z was sie smiano w dziecinstwie i macie do tego jakis zal?

lizcie sie gdzie chceta ale nie w tym temacie, bo na pytanie czy ban sluszny to wy napewno nie umiecie odpowiedziec,

Za to ty wszystko wiesz najlepiej i jestes skrzywdzony :D Prosze bardzo o odbanowanie pawcia i zakonczenie tematu niech wraca grac i nadal sie zachowuje tak jak do tej pory, wtedy sie przekonacie do jego osoby.

I jeżeli ban nie jest sluszny bo ty jestes niewinny i nigdy nic zlego nie zrobiles i wszyscy klamia to ja skladam rezygnacje wlasnie zakladam nowy temat mozesz sie dopisac chetnie poczytam ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.