l u Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Dziękuję za podarowanie mi stanowiska admina. Mam nadzieję, że przez ten okres byłam przydatna i pomogłam w utrzymaniu porządku na serwerze. No ale cóż, rezygnuje już z tego stanowiska, bo doszłam do wniosku, że może nie potrafię ocenić za co ktoś powinien otrzymać bana i oceniać obiektywnie humory gracza, tak więc nie chce wiecęj robić zamieszania i proszę o odebranie mi takiego prawa jakie mialam do tej pory. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 pierdolenie ✪ Vadal and Gizmo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Hmmm. Nie miałem okazji Cie poznać przykro mi z tego powodu. A może poznałem a o tym nie wiem. Pani Iwono nigdzie nie odchodzisz;) ZOSTAJESZ ADMINEM! ;P Jesteś (chyba) jedyną panią admin dlaczego miało by się to zmienić? Pani Iwono;p Czemu mówie Pani! xD Nie odejdziesz przez jakiegoś ****** nie udanego bana z Administracji;p Mnie tam każdy zawsze wyzywa i mam na nich wyjebane;P (z miejsca mówie że lubie męczyć DMG na steam xD). I jeszcze jedno nie powinno się obrażać kobiet ani ich denerwować. Kultura na to nie pozwala Co do admina to napisze to jeszcze raz ZOSTAJESZ! xD I nigdzie nie odchodzisz;) Na pewno jesteś dobrą adminką;P Tak wiem ze jestem pojebany xD I wiem że mój post nie ma sensu xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 kazdemu zdarzy sie jakas wpadka ale to nie powod by podac sie do dymisji zreszta twoj wybor kolezanko ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Cierpienie Młodego Wertera, użalanie się nad sobą i ból dupy tutaj widzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Czy moglby ktos przyblizyc sytuacje? //edit. juz ogarnalem temat bana. wydaje mi sie ze tydzien za prowokacje i obrazanie kobiety (czego tutaj sie nie toleruje) to adekwatna kara. z drugiej strony argumentacja, ze gracz robil na zlosc 'tauntami' jest troche... lekkomyslna. poza tym jestes jedyna kobieta u wladzy na serwerze i powinnas bronic damskiej czesci serwera jesli to mozliwe. przemysl to prosze bo mam wrazenie, ze nie dosc ze ktos Ci ubliza to jeszcze popycha do rezygnacji ze stanowiska, czy to nie jest podwojna porazka? Czaki and Gizmo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gizmo Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Tak zdejmijcie jej Ona to zło głupoty tu same pisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 PIERDOLENIE ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Bywam na serwerze TF2 tak często jak jest Sylwester ale nawet głupi by zauważył, że serwer stawia na tyle wysoki poziom aby szufladkować graczy. Serwer jest wysoko w Polsce jak i w rankingu światowym przez specyficzny klimat i ludzi, którzy go tworzą. Przez takie jednostki jak "pawcio" nie warto składać rezygnacji, bo przecież to tylko "złośliwy gracz", który tutaj tylko przeszkadza - wlepiłaś mu bana ten się wypowiedział na forum i ot to całe zamieszanie. Szkoda, że ludzi z TF2 nie wpadają częściej na forum, to jest również swoista społeczność i myślę aby każdy administrator trochę pozapraszał tam ludzi - tutaj nie jest źle, no może styl czarny gdzie każdy nowy się gubi. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawcio Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 ban za drwine? , za pisanie na czacie hahaha? tydzien sie nalezy za to trololo, zeby to bylo pisane jeszcze 20 razy na rundke to tak, ale raz na naprawde jakis ciekawy i smieszny kill? odsiedze kare, skoro sie wszyscy zgadzaja, drwiny bede wlaczal jak do tej pory, 2x czesciej!!! albo i trzy..sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 drwiny bede wlaczal jak do tej pory, 2x czesciej!!! albo i trzy..sta Idąc Twoim tokiem myślenia to l u powinna banować Cię dwa razy częściej albo "trzy..sta". Skoro masz przekładać taką spinę na forum to najlepiej z niego wyjdź i nie wracaj póki nie zrozumiesz paru prostych rzeczy. Regulamin i tak jest olewany ale jedną zasadę szanujemy tutaj w większości kobiety czy jak tam napisałeś "dziewczynki" szanujemy. Czaki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawcio Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 drwinki,iczywiscie ze beda, nie sa niezgodne z zadnym regulaminem, jesli jej to przeszkadza to ma problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Jak jedyna kobieta administratorka? a Ruda? "Kobiety to najlepsze co mogło się nam w zyciu zdażyć, bez nich by nas wkońcu nie było" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawcio Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 =kochanie dzis sexu nie bedzie!! -dlaczego?? moja zono kochana? =pawcio mnie zdominowal... -i co z tego to tylko gra =no tak, ale potem zrobil drwine, no wiesz, skautem, wkurwilam sie zrozum mnie - no dobrze chodz poglaskocze cie po dupie hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Użycie drwiny nie będzie karane w żaden sposób, ale jeśli raz jeszcze obrazisz jakąkolwiek kobietę na serwerze i ona to zgłosi do mnie, bądź do innego admina zostaniesz nagrodzony permem. Czaki and atom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawcio Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Smieszni jestescie. Jesli ktos moze, to nich mi tu zapoda cytat z regulaminu tf'a dot. obrazania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Baton, nie chodzi o regulamin, chodzi o trochę kultury. Sorki, ale Wiejski TF2, to nie Wiejski 4fun kilka lat temu. Czasy się zmieniają i inni ludzie mają głos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l u Posted January 2, 2013 Author Report Share Posted January 2, 2013 Co do moj rezygnacji sprawa jest prosta- nie mam zamiaru więcej się sprzeczać z takimi osobnikami jak pawcio. Serwer posiada wielu adminów więc niech teraz oni się takimi przypadkami zajmują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 nie nie after - mylisz sie. Pomyliłeś pojęcia. Tu nie chodzi o KLIMAT, tylko o KULTURĘ. Za starych czasów Wiejskiej - był KLIMAT , klimat , który polegał na tym , że ciśniemy i hejtujemy , ALE - kurwa no właśnie ALE, sa kwestie, których się po prostu nie podważa. Sam byłem prekursorem Naszego starego regulaminu, który mówił ewidentnie. Ciśniemy jeśli obie strony wyrażają na to zgodę. Chamstwo było KARANE - ZAWSZE !!!!! Teraz odrobinka odwołania do tematu. Pawcio - ma sporo racji, ale nie potrafi przyznac jednej pierdolonej racji. Iwona jest kobieta, nalezy sie odrobina szacunku. Takze ciagle pociski i docinki nie byly na miejscu. Iwonka - takze ma sporo racji, ale zdajemy sobie sprawe, ze BAN byl dany nie ze wzgledu na zainstniałą sytuacją W DANYM MOMENCIE, lecz przez piętrzącą się irytację wywołaną zachowaniem Pawcia. Także, mozna dywagować na temat słyszności bana, ale jedno jest moim zdaniem pewne. PAWCIO - chujowo, że nie potrafisz się dogadać jak facet z Iwoną. Wystarczy napisać i porozmawiać jak dorośli ludzie. Iwona, zamiast użalać się nad rozlanym mlekiem i poddawać - zrobiłabys krok na przód i także odpuściła troche z tonu w tej sprawie. KURWA! Co jest do jasnej cholery, czemu Wy kurwa musicie myśleć tak prostolinijnie i musicie posługiwać się cechami gimnazjalistów. Bądźcie odrobinę mądrzejsi i zamiast płakać, porozmawiajcie o tym i oboje grajcie dalej. Nie musicie za sobą przepadać, ale nie działajcie kurwa mac toksycznie!! Pozdrawia UrseK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawcio Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 czemu ich olewasz ? czemu nie dalas mi stalego bana, przeciez to uzasadniasz stanowaczo ze to atak z mojej strony, jestem chamski (tylko brakuje argumentow, no ale tak twierdzisz), liczysz ze sie poprawie..., a wiesz jak ja widze poprawe? poprawa jest taka ze zamiast cie zabijac 10 razy na runde , bede zabijal cie 20 x na rundeczke:) zgadzasz sie czy odbierzesz to jako atak? przeciez jestem graczem , opisuja mnie umiejetnosci a nie to jak kogo znam i jak mu lize dupe, nie obalisz tego, bo jak zaczniesz bo wtedy bedzie rownica miedzy graczem a zjaranym umyslowo czlowiekiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
l u Posted January 2, 2013 Author Report Share Posted January 2, 2013 Podjęłam decyzję i nie mam zamiaru grać z tym panem więc się żegnam koniec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Kultura, ok, ale Wy robicie z igły widły i zaloze sie, ze takich docinkow, a nawet prawdziwych pojazdow po ambicji poszlo wiecej w kierunku innych osob na wiejskim tf'ie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czaki Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Myślę, że Ursek idealnie podsumował sytuacje, a co do braku argumentów, jakim cudem nie ma argumentów ,skoro już wiele osób GRAJĄCYCH NA SERWERZE, jak i samo zachowanie teraz na forum, stawia jasno twoje zachowanie, co do graczy z serwera, a także adminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts