Fazi' Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Co to ma kurwa być. Admini teraz panowie serwera ? [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez Pan dRaGoN [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.yoursite.com [AMXBANS] Przyczyna: 'adminowi nie mozesz zakazac mikra=FK!' [AMXBANS] Czas: '5 minut' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: '78.88.246.247' [AMXBANS] ======================================= Pan świata kurwa, że do moich poleceń się nie musi stosować ? było TT mówi TT ginie do odwołania a ten se gada to go dedłem a on mi z takim banem wyjeżdża ... Pzdr dla niego. Dzięki za grę na takim serwerze co admin się wychwala swoją władzą. Każdy admin to gracz, ale tyle, że może banować, kickować itd.. A nie wywyższać się rangą. Dodam, że to nie pierwszy raz kłoci się z graczem i ten gracz dostaje bana bo go wyzwał a on sam go także wyzywał. Wiem, że ban na 5 min, ale on mnie zna dlatego na tyle dał jakby był inny gracz pewnie ban byłby dłuższy. Jestem za odebraniem lub ukaraniem tego Admina. Z poważaniem Fazi'. AxeI -Bad Boys- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Panie Dragonie....wypierdalaj. Ty nawet regulaminu nie znasz: -Za FK nie daje się bana na 5 min -W regulaminie nie ma czegoś takiego jak Admin może sobie gadać w takich sytuacjach. A to do miska - Ogarnij ten serwer. Fazi' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 A ja sie pytam skąd on ma kurwa dmina? I co to za jebane forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Kto to jest ten Pan Dragon i skąd ma admina? LOL! Misiek widać nie przystosował się więc niech spierdala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazi' Posted January 2, 2013 Author Report Share Posted January 2, 2013 Kramarq, ZIOMEX On chyba kupił adma za 30zł bo się wychwalał, że ma adma za 30zł. Bazinga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 i chuj mnie to że kupił, kurwa gdybym jeszcze flagi miał to bym tam wszedł i wszystkich tych cweli zalał Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Skąd kurwa Pan dragon ma admina ? się pytam w sumie pobanował bym wam wszystkich do nauki kurwa kto będzie ulice zamiatał ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 mele jesteś zajebi ście smieszny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazi' Posted January 2, 2013 Author Report Share Posted January 2, 2013 mele ty to masz teksty xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 @ mele.... Jak się wezmą do nauki to tylko ty zostaniesz do zamiatania ulic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Won z tym serwem błagam;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 zara wszystko przeczytam. ALE KURWA SIE PYTAM KTO MU DAL ADMA ?! zas przez takich debili wiejska cos traci.... wyjebcie mu tego bana. Aj szkoda ze mnie tam nie bylo kurwa...zniszczylbym go psychicznie xD kolejny - dla Miska.... wogole nie widzialem tego typa podania....Pare postow napisal i ma wyjebane na forum. Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazi' Posted January 2, 2013 Author Report Share Posted January 2, 2013 ODEBRAĆ MU ADMA I PERMA KURWA :diabel: Bazinga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Podanie jest reklam brak głupi człowiek należy do nonorowej grupy plebsu Ja pierdole co tu jest grane Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Po pierwsze po przeczytaniu Podania tego pedałka nigdzie nie zauważyłem że my jako administracja oficjalnie go dodaliśmy do listy adminów. Cały czas jest przez nas uznawany za idiotę. Misiek (Ten od JB, nie Przemuś) niech się teraz tłumaczy i to ostro chce widzieć list ba kurwa epopeje narodową na temat samowolki i przyjęcia tegoż osobnika "cepa" bo alfa to on nie jest. Po drugie jeśli już jest "przyjęty" za "naszym" zezwoleniem to jasna cholera czemu nikt o tym nie wie? Po trzecie skoro nie musimy o tym wiedzieć, to niech będzie i tak jest na okresie próbnym. A za 3 "przekroczenia" po prostu 'kolega' wylatuje a mogę spokojnie napisać tutaj ich 4 takich jak: -Brak znajomości głównego regulaminu WCH -Brak znajomości głównego regulaminu JB -Darmowy ban spowodowany brakiem znajomości regulaminu. -O zachowaniu już nie wspomnę (siedzę czasami na JB nikt mnie tam nie zna wiec widzę jak jest). Także dla mnie kolega już out z administracji a jeśli Ty "Misiaczku" nie dasz nam dobrego wytłumaczenia całej tej sytuacji takim żebyśmy się najedli sam otrzymasz z pewnością ostrzeżenie i to nie małe. Jeśli myślałeś że nie wyda się to tutaj w tym burdelu to nie masz racji, prędzej czy później wszystkiego się dowiadujemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 dobra , żarty się skończyły. UrseK reaguje. KURWA JEGO MAĆ , CO TO KURWA MA BYĆ ZA SZOPKA???!! Nie dosyć , że pierdolone smarki robia co chcą, to jeszcze takie akcje odchodzą? Obym nie musiał ostrzej reagować w kwestiach samego servera, bo obiecuje - skończy się źle. Czekam na wyjaśnienia Misiek. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 misiek w chuja leci, robi co chce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Ja znowu chcę mieć aktualną listę adminów!DZISIAJ! Jeśli ktoś dostał admina bez zgody władz(czyt. administracji, adminów, graczy, których zdanie się liczy), a widzę, że tak to koniec współpracy. Sam postawię ten serwer i opiekuna dostanie osoba ogarnięta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazi' Posted January 3, 2013 Author Report Share Posted January 3, 2013 A to z ostatniej chwili: Pan dRaGoN :* : nie slyszalem kurwo mikro trzeszczy! ( to było do mnie ) Proszę oto tak Admin ten zwraca się do gracza ... A tu drugie: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez Pan dRaGoN :* [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.yoursite.com [AMXBANS] Przyczyna: 'mikro ci trzeszczy=masowe fk!' [AMXBANS] Czas: '1 godzina' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: '78.88.246.247' [AMXBANS] ========================= A więc. Opiszę sytuację. Wszyscy byli w terarium na mapie "anka" i powiedziałem " Rozpoczynam zabawę w Prawdę/Fałsz." Padło pytanie: "Czy to prawda, że pies ma cztery nogi." Każdy oprócz jednego gracza poszedł na pole "prawda". I to byli za przeproszeniem "idioci" (oczywiście Pan Dragon też poszedł na pole "prawda") bo każdy wie, że pies nie ma nóg, ale ma ŁAPY. Zabiłem wszystkich co byli na polu "prawda". Po chwili Pan Dragon na pisał na admin_say'u to zdanie wyżej czyli: "Pan dRaGoN :* : nie slyszalem kurwo mikro trzeszczy!." Ale 1 gracz zrobił dobrze a on wciska mi kit, że trzeszczy mi mikro pozdro dla niego. Po chwili dał mi tego bana wyżej z powodu niby trzeszczącego mikrofonu jak i Masowego Freekilla co już jest przesadą .... Nie moja wina, że nie zdał on z 1 klasy podstawowej i nie wie, że pies ma łapy a nie nogi. Proszę o odebranie admina i o UB od któregoś z adminów. Z góry dziękuje. Z poważaniem Fazi' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wasz kochany dRaGoN :* Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 chuj wam w dupe, nie obchodzi mnie to co myslicie... bana dalem slusznie bo adminowi nie mozna zakazac mikra(nie chodzi tu o wywyzszanie, ale o to ze admin musi ogarniac serwer nawet jesli jakis pojeb fazi zakazal mu mikra) co do tego,ze dalem na 5 minut to nie dlatego, ze nie znam regulaminu, a dlatego, ze osob na serwie jest i tak bardzo malo, a samemu nie chce mi sie grac! co do nowego postu faziego, to na serio trzeszczy mu ostro mikro i nie slyszalem tego pytania, ale poszedlem za wiekszoscia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Do ogarniania serwera jest +adminvoice debilu a co do bana co dales teraz faziemu to ty kurwa nadal go nie znasz regulaminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 co do tego,ze dalem na 5 minut to nie dlatego, ze nie znam regulaminu, a dlatego, ze osob na serwie jest i tak bardzo malo, a samemu nie chce mi sie grac! błąd logiczny i nie slyszalem tego pytania, ale poszedlem za wiekszoscia! Idąc Twoim tropem to ja bym na w-ch dostał bana. Zrobiłeś katastroficzny błąd! Nie nadajesz się na administratora i nie powinieneś w taki reprezentować W-CH. Jeżeli mu aż tak bardzo mikrofon trzeszczy to trzeba było założyć mute lub samemu go zmutować. bana dalem slusznie bo adminowi nie mozna zakazac mikra idź się leczyć... tak samo nie możesz dać bana za to, że zabolała Cię wypowiedź o to abyś przestał używać mikrofonu. To, że kupiłeś admina wcale nie oznacza, że stałeś się Bogiem. Podjąłeś się zadania, którym celem jest opanować graczy, a nie sam stwarzać zamieszki. Moim zdaniem cały ten JB jest zainfekowany głupota. ✪ Vadal and nie_pytaj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 @up nic dodac nic ujac. Dragon - idz sie lecz. Mi czasami tez mowia bym sie uciszyl to sie uciszam i nie wjebuje mu bana za pyskowanie jesli by takowe bylo. Byc moze mowi prawde bo kazdy ma swoj dzien lepszy/gorszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
CinCin Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 To ja dodam jeszcze iż gram sobie na nicku Ryj ! :-) , i Pan Dragon ma zyczenie i mowi ze jak wygra na deagle to jest jutro WG a jak przegra to nie ma,oczywiscie przegral.Wszedl Sb do CT dal WG,po czym znow poszedl do TT i sie zrespil. Naduzywa admina,a jak zwracam mu uwage mowi "No i huj i tak strace to mozesz mi obciagnac" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 chuj wam w dupe, nie obchodzi mnie to co myslicie... Weźcie go kurwa wypierdolcie z WCH.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts