Ozze Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 A wiec, po wgraniu od nowa moda i dodaniu łatki ( dmg się tym zajął) Najwyraźniej server się już nie zcina, przynajmniej podczas dzisiejszej rozgrywki nam nie padł. niestety usunęły się rzecz, które były już ustawione. Prosiłbym o zrobienie - aby pobierało AmmoPacki za Napalm - kiedy zombie jest zamrożony można było go bić - podczas " szaleństwa zombie" nie dało się zamrozić/ podpalić/ oraz żeby nie działały na niego lasery. - żeby nie dało się zamrozić i podpalić assasina - ustawić wyświetlające się nazwy przy wylosowanych modach.( Assasin mode; Sniper Mode; Infekcja czy jak to tam było obok oczywiście nick gracza, który został zamieniony) - ustawienie maksymalnej ilości posiadanych granatów jednego rodzaju ( czyli max 2-4, bo do tej por można sobie kupić nawet 30 na raz :shock:) Ogólnie, server się ludziom podoba, ale dość trudno jest żeby ktokolwiek się u nas zatrzymał jeśli co chwila się coś psuje. Tak po za tym wszystkim. ZIomex gdzie Ty kurwa jesteś :shock:? Tak promowałeś server, naganiałeś ludzi do pracy a sam teraz wyjebałeś jaja ... BTW. Jeśli bedą jeszcze jakieś błędy dam znać. Ostatnio ludzie zasugerowali, żeby na server dodać mapę zm_poland Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Ja przepraszam teraz za siebie Ozze ale na prawde mam teraz wielkie problemy z dziewczyną a nie chcę jej stracić. Mówiłem Ci kiedyś Ozze o co chodzi. Jak już wszystko ogarnę to wróce. Myślę że naprawie wszystko do końca tego tygodnia. Jeszcze raz przepraszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 2gi Janusz.... Ja nie mam dziewczyny bo jak narazie mam na nie wyjebane (nie chce tu kogos obrazic), i zyje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Nie wiem czy dobrze widze ale dodaliscie wersje zp 5.0.5 podczas gdy mielismy 5.0.8 zmodyfikowana przeze mnie zeby dzialal assasin i sniper. Tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
showmanel Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Суть ответа ясна но не доконца ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Prawdopodobnie przez to co dodałęś padał serwer, masz wersję bez tych dwóch rzeczy? Wtedy jednocześnie naprawilibyśmy wszystko to co napisał Ozze. Cały wieczór zmienialiśmy mapy aż w końcu częstotliwość z jaką padał serwer zmiejszyłem do jakichś 1 na 8 map? Cały czas coś koliduje, nie wiem jak to rozgryźć. Problem opisałem w poprzednim temacie. Prawdopodonie posiadam kopię tego zm co był wcześniej ale nic z cfg nie zmieniałem, jak przyjdę do domu to to zobaczę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 ja mam kopie calego addons ale moge podeslac dopiero w niedziele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted January 4, 2013 Author Report Share Posted January 4, 2013 Ziomex tylko dosc slabo to wyglada, ze mowisz jak to Ty nie masz czasu na gre a za 5 minut widze Cie na tf :F ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Ozze wbijam na TF coś mniej wiecej o 1 w nocy jak mam czas wolny. Chcialbym pograć w CS ale nikt wtedy nie gra.. Więc jakos wbijam na TF. Nie być na mnie zły wróce i na prawde ogarnę się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted January 4, 2013 Author Report Share Posted January 4, 2013 DO wszystkiego co napisałem wyżej dołączam - usunięcie możliwości kupna broni przez snipera - ustawienie modelu Assasina, tak aby załączał sie za każdym razem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 i co z serwerem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 ogólnie to assasin i sniper są zjebane nadal... Sniper wali cały czas nawet jak przestrzeli, Assasin nie ma modelu.. Mgła jest nawet spoko. Można by było wgrać jeszcze nemezis i survivola;) Git by było;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 ogólnie szczerze i to do łez to jest LIPA ✪ Vadal and Jaśnie Pan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Ja nie mam dziewczyny bo jak narazie mam na nie wyjebane Czyli mówiąć inaczej , JEBAĆ JE. Oczywiście bez urazy ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 okej powracam poniewaz musze cos z serwerem zrobic, zobaczylem co sie na serwie stalo, za glowe sie zlapalem, niestety moge sie za niego zabrac w piatek i łikend bo idzie sesja i zerowki chcialbym zaliczyc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 będzie coś z tego ? bo pograłbym niekiedy wieczorem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts