Vic Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Ostatnio był reset lvl'ów klas. Nie wiem czy umyślnie czy z tego co słyszałam, przez przypadek admina daro, ale niektórym pooddawano lvle. Nie wiem czy zaczęto już to robić, czy też nie, ale sądzę że powinno się oddać wszystkim ich lvl, a nie tylko tym którzy napisali do adminów. Wiele osób expiło swoje klasy, a nie mogą zgłosić się do adminów, bo np. nie mają z nimi kontaktu, lub gdy jest admin, gracza nie ma. Tak więc w imieniu wszystkich proszę o oddanie lvl'ów . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Z motyką na słońce Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Tu niechodzi tylko o lvl niewiem jak sprawa wyglada u innych graczy na steam bo mi znika ze mam sream a to ma dalsze konsekwecie ze niemam Admina. Nastepnie gracze grajacy w tym zrypanym modzie nieexpia swojich postaci. DOWSZYSTKICH CO MAJA DOJSCIA DO TYCH NAPRAWIEN NAPRAWCIE WKONCU TEN SERVER DO CH......... ZANIM LUDZIE ZNOWU ODEJDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 bo mi znika ze mam sream a to ma dalsze konsekwecie ze niemam Admina. Widze, ze nie tylko na 4ever jest problem z binarkami Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIFIQ2 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Ja się podłączam pod wypowiedź Kampera, lvle wszystkim usunęło, i tlyko raz daro był, oddał apru osobom ( w tym mi) ale co z tego skoro na drugi dzień ten lvl znów mi znikł, nabiłem kilka poziomów - kolejny dzień - znów to samo, wszstko od zera, a inny gracze lataja juz z normalnymi. Było by miło gdyby ktos wkońcu zajął sie tym serwem, i naprawił te błędy bo naprawdę coraz więcej ludzi zrezygunje z gry na nim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Temat podpinam i jeżeli będziecie mieli jakiś kontakt z Daro niech zacznie tutaj pisać i naprawiać to co się zjebało. Jestem pewien, że wystarczy zainstalować nick detector czy coś w ten deseń lub zrestartować serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 To co reset wszystkiego levelu, top15 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIFIQ2 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Przede wszystkim coś, co powstrzyma notoryczne znikanie poziomów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Posted January 5, 2013 Author Report Share Posted January 5, 2013 Top 15 nie usunęło, ale steamowcom lub unsteamowcom zabiera lvle (nie pamiętam której grupie, ale zaobserwuje). A i takie małe pytanko, czemu wcześniej nie łączył mi serwer ze steamem ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Dobra Daro chyba ustaliłem (a raczej Virus ustalił), że błąd polega na zmianie binarek. Ponoć już umiem to robić to przetestuje to na COD jutro albo dzisiaj w nocy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 2x up. Lvle sa zapisywane na steam id Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 to przetestuj ja nie moge jestem daleko od domu wracam w poniedziałek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIFIQ2 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 I nadal nic nie ruszyło w tej sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIFIQ2 Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Daro, niby wczoraj naprawiłeś a dzis znów wchodze i znów poziomów brak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 sa poziomy nie kłam że, nie serwer oddał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Posted January 10, 2013 Author Report Share Posted January 10, 2013 Nie oddało, mi na steamie zabrało, i monety też zabrało ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Kupcie steam kurwa a nie pierdolicie. Steam potynga Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Vic jakbyś grał na nicku wikka by było a to że, przeniosłeś się na inny nick to ci nie przeniosło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Posted January 12, 2013 Author Report Share Posted January 12, 2013 Ale, na Vic grałam już długo, i mi nie zależało, aby oddało mi poziomy z Wikaa Dzięki za oddanie lvlu na swatcie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts