Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Reset

Vic
 Share

Recommended Posts

Ostatnio był reset lvl'ów klas. Nie wiem czy umyślnie czy z tego co słyszałam, przez przypadek admina daro, ale niektórym pooddawano lvle. Nie wiem czy zaczęto już to robić, czy też nie, ale sądzę że powinno się oddać wszystkim ich lvl, a nie tylko tym którzy napisali do adminów. Wiele osób expiło swoje klasy, a nie mogą zgłosić się do adminów, bo np. nie mają z nimi kontaktu, lub gdy jest admin, gracza nie ma. Tak więc w imieniu wszystkich proszę o oddanie lvl'ów :).

Tu niechodzi tylko o lvl niewiem jak sprawa wyglada u innych graczy na steam bo mi znika ze mam sream a to ma dalsze konsekwecie ze niemam Admina.

Nastepnie gracze grajacy w tym zrypanym modzie nieexpia swojich postaci.

DOWSZYSTKICH CO MAJA DOJSCIA DO TYCH NAPRAWIEN

NAPRAWCIE WKONCU TEN SERVER DO CH......... ZANIM LUDZIE ZNOWU ODEJDA

Ja się podłączam pod wypowiedź Kampera, lvle wszystkim usunęło, i tlyko raz daro był, oddał apru osobom ( w tym mi) ale co z tego skoro na drugi dzień ten lvl znów mi znikł, nabiłem kilka poziomów - kolejny dzień - znów to samo, wszstko od zera, a inny gracze lataja juz z normalnymi. Było by miło gdyby ktos wkońcu zajął sie tym serwem, i naprawił te błędy bo naprawdę coraz więcej ludzi zrezygunje z gry na nim.

Temat podpinam i jeżeli będziecie mieli jakiś kontakt z Daro niech zacznie tutaj pisać i naprawiać to co się zjebało. Jestem pewien, że wystarczy zainstalować nick detector czy coś w ten deseń lub zrestartować serwera.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.