Drifter PL Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Siema wszystkim przyszczalom z WCH cale szczescie ze Misiek zmienil serwerownie na inna i teraz tam prowadzi swojego ZAJEBISTEGO Jaila. A wy kurwy z czerwonego krzyza mozecie mu zrobic loda palki bo wy byscie nigdy nie osiagneli tego co osiagnal MISIEK! Wy pedaly obsrane. Tak napierdalacie kurwy jebane ze MISIEK mial zjebanego tego Jailbreaka? HAHAHAHAHAAHAHa KURRRWA A JAK WAM ZIOMEX SPIERDOLIL JAILBREAKA WCZESNIEJ to zescie pewnie mokrzy w portkach byli bo wam SERWER spierdolil! WY NEDZNE PEDALY Z CARITASU Klade na was CHUJA! HAHA mozecie mi laske zrobic. MISIEK TO DOBRY GOSC DOBRZE ZROBIL ZE ZMIENiL SERWEROWNIE! a nie u takich zjebow genetycznie zmodyfikowanych trzymac takiego zajebistego JAILBREAKA. . Macie kurwy wala hejty jebane! Zazdrosc was zzera ze chlopakowi sie rozkreca sie ten JAILBREAK Hejterzy pierdoleni oblewam was moja SPERMA, lizcie paly szmaty! haha :-) I CHUJ WAM W DUPE Matko ty moja wierna SUKO czemu splodzilas takiego pryszczala jak ja. KRAMARQ- PEDAL CHUJ ZJEB PRZYSZCZAL I FRAJER jebac cie dziwko mozesz mi zlizac pale ty nedzna kurwo. Sram na twoja krytyke, i na twoje wyzwiska chuja warte juz cie wczesniej pocislem to zamknales pizde ale teraz cie zjade z blotem na koniec. JESTES TAK NIEDOJEBANY JAK STADO ROZWSCIECZONYCH MURZYNOW Z AFRYKI PEDALE MASZ JAJA TAK MIEKKIE ZE NIE TRAFIASZ NIM DO SROCA BO SIE SIE WYKRECA NA LEWO I PRAWO PRZYDUPASIE PIERDOLONY, WALI CI Z RYJA BUDYNIEM CZEKOLADOWYM I PLUJESZ SIE DO MIKROFONU JAK ZAKONNICA CO WPIERDALA HAMBURGERY W POACIAGU W FILMIE DZIEN SWIRA MASZ KURWO PRZYKLAD I TY JESTES TAKA OBZERANA DZIWKA CO WPIERDALA I SIE PLUJE I WYDAJE MU SIE ZE JEST FAJNY HAHA SRAM NA CIEBIE PALO CHUJ CI W ZEBY. PROSZE O PERMA NA ZAWSZE NA TA JEBANA SERWEROWNIE JEDYNI OGARNIECI ADMINI SA TYLKO NA JB MISKA ! A WY DZIWKI MOZECIE NAM POZAZDROSCIC TEGO CO MY MAMY A WY MACIE CHUJA W BUZI I SIE PLUJECIE JAK DZIWKI DO PENA POZDRO SUCZKI Club 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 adres ✪ Michal and Ozze 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 uehuee pobawie sie troche tym patafianem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Idiots. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 rozumiem prowokator, że jego wyzwiska na mnie to twoja sprawa? nieno, ale poważnie, gdzie się rodzą tacy kretyni.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Co to kurwa jest ?do plebsu z szczeniakiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Drifter jedynie co ty napsales to moze rozsmieszyc dzieciarnie z twojego w chuj wyjebanego w kosmosa z miskiem jai breaka. Zalosny jestes tak jak ten serwer razem wziety. Nawet sie ciesze ze nie musze czytac tych jebanych skarg na takich intelifentow ktorzy graja na tym jb. Nikt ciebie specjalnie nie hejtowal - sam sie o to prosiles gowniarzu bo twoja ortografia jest niczego rowna sobie. Rowniez twoj styl pisania. Co chwile jakies wyzwiska - nie wiem czy w tej gimbazie ciebie tak ucza czy starzy tak do ciebie takie teksty jebia. Ogarnij sie bo jak narazie na twoja inteligencje to i tak za duzo. Pozdrawiam i zycze duzego ilorazu inteligencji bo u ciebie jak widac to wielka niewiadoma. Mysle ze wszystko napisane w tym temacie. Dajcie mu range jakiegos plebsa jak wyzej pisza ✪ Vadal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Nie pytaju używaj polskich znaków bo ślepia bolą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 rozumiem prowokator, że jego wyzwiska na mnie to twoja sprawa? :-) nieno, ale poważnie, gdzie się rodzą tacy kretyni.. Ja pozmieniałem mu trochę tekstów by go obrażały no ale widzę ,że już tego nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Odezwał się Drifter PL . Chłopiec z kupą przy nicku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 specjalnie nie dostanie bana, bo przynajmniej śmiesznie jest tacy ludzie to skarb, bo dzieki nim widzimy jak plebs odstaje umyslem od człowieczeństwa ;] ✪ Vadal and ❤ DMG 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 melemelemele... Muminek nie pyskuj xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Są ludzie i parapety.. ale żeby się klamką urodzić ?! *NeVeR* 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 hahahahahaha to się uśmiałem szczerze mówiąc z tego łojotoku słów idzie tylko jedno wnioskować żeś tępy kartofel i możesz nas wszystkich pocałować w wafel! ✪ UrseK and ❤ DMG 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prodoskop Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 hehe, sikam jak to czytam... ✪ Misiek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*NeVeR* Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Ja to lubie driftera ale to co napisal i jak wyzywal graczy POWINIEN DOSTAC WARNA!. aha i jeszcze jedno DrifterPL Polska to wolny kraj i kazdy moze grac na jakim servie mu sie podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Ty też jakiś zjebany jesteś ❤ DMG and ✪ Vadal 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Prawie się zesrałem jak to wszystko przeczytałem xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 juz wiem dlaczego masz kupe przy nicku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 ktos przeczytal do konca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts