Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Strata Admina

lordwo
 Share

Recommended Posts

Mam pytanko nie mam Adm i chyba wiem czemu:

Gralismy na jednej mapie cos z rats_..._.... i kazdy przez micro mowil zmien ta cholerna mape wiec zrobilem vote i dokladnie tak napisalem : amx_vote zmiana_pedaly tak nie ( pedaly tak dla zartu ) all gracze byli na tak chyba 2 czy 3 bylo na nie! ! wiec co mialem zrobic a Kamper do mnie: Wiez ze wlasnie straciles adm (czy cos takiego) to co stracilem adm za to ze zrobilem vote i zmienilem mape ktorej nikt nie chcial ? jak tak to ahahahahahahahahahahah i pzdr

//edit: jak nie moge dawac amx_vote to od czego jest tutaj admin??? tylko bany?? bo mi sie wydaje ze admin powinien pomagac gracza !! ja sie nie boje KampeR i bede dawal Vote na zmiana jesli gracze tego chca

Witam bylem swiadkiem tego co napisal nextlover u gory jeszcze mowilem kamperowi czemu ma stracic admina jesli nic nie zrobil, gdy by zmienial mapke bez vote to jasne ze mogl by cos miec do niego ale to nie tylko dzisiaj kamper mial cos do Nextlovera bylem tego tez swiadkiem ale teraz to na to wychodzi ze kamper chce pozbawic nextlovera za blachostke a tak czy i naczej nie slusznie stracil admina bo akurat wielu moglo by podtwierdzic. JESTEM ZA PRZYWROCENIEM ADMINA NEXTLOVEROWI

Hej Jak ci wczoraj tlumaczylem mapa zostala wybrana i niema takiej opcji ze ktos powie zmien mape to ty vote dajesz juz ci wczoraj pisalem ze ja omalo stracilem h@ Admina bo dawalem vote na gungame chcialem cie ochronic przedtymi samymi problemami.

No ale ty musiales dzisiaj znowu odwalic ten sam numer wiec sory ale poto niedostales admina.

Hej Jak ci wczoraj tlumaczylem mapa zostala wybrana i niema takiej opcji ze ktos powie zmien mape to ty vote dajesz juz ci wczoraj pisalem ze ja omalo stracilem h@ Admina bo dawalem vote na gungame chcialem cie ochronic przedtymi samymi problemami.

No ale ty musiales dzisiaj znowu odwalic ten sam numer wiec sory ale poto niedostales admina.

na gungame ok a co ma cod do tego sam wiesz ze sa lagi na nie ktorych mapkach do tego bug z ta nowa postacia pomysl troche sam zmieniasz mape a co ma do tego vote jesli zrobi vote i caly server jest na tak a 3-4 osoby na nie to chyba wiekszosc miala problemy albo lagi na tej mapce nie sadzisz?

co temat zakanczasz sprawa jasna ze przegramy jak ty tu bierzesz sie rzadzisz daj tu daro czy innego admina co ma jakas "wladze" a nie ty tu mowisz ze sprawa zakonczona to smieszne dla mnie a tak na serio to ty nie chcesz miec innych adminow ktorzy ogarniaja cos na twoim servie to akurat prawda wiec nie obraz sie kamper ale serio odwalasz maniane...

To jest temat chłopaczki (ZINBO,OSA) o stracie admina a nie o jakichś wyzwiskach. Skoro on stracił adma za taką śmieszną rzecz , to osa może sobie obrażac ludzi na forum i nic za to nie mieć?? Ivinita wyzywać możecie chłopaki , ale to i tak pamiętajcie ,że gorzej dla was :). Jemu to nic nie zrobi a wam przeciwnie. A co do tematu , to chyba admin jest do uszczęśliwania graczy a nie żeby jednemu sie all podbało a 10 nie -.-... Bez sensu . Kamper a ty fajfusku morda w dupe i nie kozacz bo jeszcze Cie jakiś cygan batem skara na ulicy!

Jebane kurewcie ^.^ . Siemanko pizdocipy !!

Ps. Jestem za tym aby nextloverowi przywrócić admina a o całej sprawie zapomnieć :). Oraz napisałem tak , bo i tak zlewam na was wszystkich

zinbo mozesz ujawnic sie cipko czy dalej bedziesz siedzial za nickiem zinbo nie znasz mnie i nazywasz mnie lodowym opierdalaczem leszczu opierdalasz to osie zadlo wiec pozdro dla ciebie wiec wiesz pozdrowienia pipko pogadaj ciekaw jestem czy masz 23 lata czy 12 :) nara

szczylku koncze z toba dyskusje bo widocznie sam sie wstydzisz wieku gimbie :) ja sie nie cofam w rozwoju jak ty ze pewnie z gimby nie wyjdziesz nie musze uczyc sie polskiego bo mieszkam w angli a ty tam jestes marginesem papa koniec tego monologu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.