grzechoX Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 (edited) Imię:Grzegorz Wiek:21 Nick w cs-ie:zaplayeruje steam: grzechoX Średnio godzin: Kiedys poswiecalem cale dnie na graniu w csa, teraz mieszkam i pracuje w angli takze poswiecam grze mniej wiecej 2-3 godziny . Zainteresowania : Silownia,Cage Fight , Treningi . Noi oczywiscie Praca . Miałem admina: Mialem Admina kilka razy , oraz swój wlasny server . Umiejętności: Nie mam problemu z ogarnieciem gry jak i Ludzi grajacych nie uczciwie . Co mogę zaproponować: jak juz sie za cos zabiore to staram sie robic to jak najlepiej tylko moge , aktywnosc na forum . Dlaczego ja?: Mam Duze Doswiadczenie w grze CS 1,6 , i mysle ze przyda sie ktos na servie zdecydowany ktory bedzie w gral w godzinach w ktorych jest najwiecej graczy . Składka na admina : Raczej nie powinno byc problemow , jedyny problem to , to ze mieszkam w angli takze jakiegos typu przelew na konto . Edited January 12, 2013 by Zinbo Czerwony kolor dla administracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 reklamy: ??? wielki plus za wiek, przyda się jakis ogarnięty człek, ale reklamy... i przywitaj sie na forum ✪ Vadal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 a i srać na czerwono to se ursek.zinbo lub rekin może Reklamy fota do fapfoldru i spox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Zinbo sra pięniędzmi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 reklamy kolego, reklamy, dobrze ze jakis normalny przyszedl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 dzięki stary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Na tak ale reklamy dodaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Wiele razy go widzialem nigdy mi nie podpadł. Przede wszystkim gra juz tutaj dobry miech. Aby reklamy dodasz i bede na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 reklamy i jak najbardziej za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 zrób reklamy i cie zawitamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Ja tez na tak bo mu to zaproponowalem spoko gosc i ogarniety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts