qAF Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez RuDa [AMXBans] Bana mozesz wyjasnic na forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Przyczyna: 'wypierdalaj brak kultury' [AMXBans] Czas: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:26683109' [AMXBans] Twoje IP: '178.235.140.116' [AMXBans] ======================================= Gracz RuDa powiedział, że da mi perma jednak dał mi tylko ban na tydzień :/ Gracz no i chuj powiedział i się pewnie odwoła i się odwołam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 no i chuj nie łatwo puszka wkurwić pewno zasłużenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Moze przedstaw sytuacje bo jak na razie to maslo maslane i nic z tego nie wiadomo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 no kurwa ostatnio Sylwia mnie zbanowała 2 razy, za "TK" bo sie nadziala na kose i kurwa drugi ban z dupy "wkurwiasz ludzi" bo zblokowałem ją niechący na awp_india Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SinT Posted January 14, 2013 Popular Post Report Share Posted January 14, 2013 Witam. Osobiście na twoim miejscu dał bym na tace w kościele w najbliższą niedziele, że nie dostałeś perma. Obrażając Puszka bądź Sylwie strzeliłeś sobie sam w kolano, ponieważ są to osoby o nienagnanej kulturze godnie reprezentujący Polski naród za granicą. Ujmując rzecz prościej ,aby osoba z twoim ilorazem inteligencji zrozumiała: Ciesz się że żyjesz Bo po tym co zrobiłeś, kulturalny i odpowiedzialny człowiek zamówił by kieliszek vódki, i przy dźwiękach "Ostatnia niedziela" nacisnął spust Colta Army model 1860 celując w swoją skroń. Pozdrawiam SinT. Jaśnie Pan, ❤ DMG, ✪ cycak and 4 others 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 SinT widze , że słuchasz Pezet`a Link to comment Share on other sites More sharing options...
qAF Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 Ale to RuDa @up słucham pezeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Poznajmy się! Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Efffelina <3 Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 :crazy: hyhyhyhyh ! Dobraa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 jebać pezeta Anthony Hopkins and ✪ Michal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Wypierdalać i robić spamu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 no kurwa ostatnio Sylwia mnie zbanowała 2 razy, za "TK" bo sie nadziala na kose i kurwa drugi ban z dupy "wkurwiasz ludzi" bo zblokowałem ją niechący na awp_india hahaha dobre hahaha kolego w twoim przypadku nie ma przypadków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 warka aale ja nie mówie, że moje bany były nie słuszne, bo co prawda tak schodziła mi ta kosa na rudą, ale ogółem ostatnio duzo banów daje Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 po pierwsze bana dał puszek po drugie na 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
qAF Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 Dajcie mi UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 weź się do nauki przez tydzień troszkę nadrobisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Zapytam się na chuj się wszyscy udzielacie, którzy nie byli przy tej akcji to po pierwsze. Jak na razie Ruda/Puszek nie wypowiedzieli, więc cisza.. i wpypad na sb albo do teamtu haja lub pierdolenie o szopenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Zinbo, a ja moge sie udzielać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qAF Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 Nie tylko Ci co Zinbo wymienił!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinT Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Witam. Wiec Ja od siebie nie mam już więcej nic do powiedzenia , życzę szczęścia i polewaj Pozdrawiam SinT PS: Wiem kto to Pezet , ale wole inne rytmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 a ja moge sie udzielac Zinbo? ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinT Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Witam Myślę ,że taka osobistość jak sam (Pan przez duże Pa) Pan Virus nawet nie powinien pytać, ale rozumiem kultura nakazuje Pozdrawiam SinT Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Nie i chuj wszyscy mają bezwzględny zakaz udzielania się na całym forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo inaczej będę gryzł po jajkach... <bicz> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 oh gryź mnie brutalu, gryź! ✪ UrseK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 ile się makaron gotuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts