Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

gg dalej wkurwia

Anthony Hopkins
 Share

Recommended Posts

Siema. Temat walkowany juz drugi rok chyba, ale chuja sie zmienilo. Wszedlem dzis na serwer (na marginesie pierwszy raz chyba od wakacji). Chce normalnie sobie pograc, a jako ze nie jestem zwolennikiem gg, ktore wlaczylo sie zaraz po moim konekcie wyszedłem. Poczekalem kilkanascie minut, wszedlem z powrotem do gry, a tu jeb, znowu gg tyle, ze pool_day, nie orange. Czy ktos w koncu moglby cos z tym zrobic? Ja rozumiem, ze dla Was 1 gg na serwer to moze byc malo, wiec proponuje limit 2 takich map + (jesli sie tak da) wlaczyc odstep przynajmniej 5 map od kolejnego gg. Wiem, ze nie kazdy lubi te mapy, wiec licze na glosy poparcia oraz na zrozumienie ze strony tych, ktorzy je lubia.

Ja rozumiem, ze dla Was 1 gg na serwer to moze byc malo,

I tak niech zostanie:)

Są 3 mapy gg bywa że lecą jedna za drugą,ale po to jest głosowanie jeśli większość chce grać gg po gg to nie widzę problemu.

Może niech też będą odstępy między awp,mapami standardowymi bo też lecą jedna za drugą:)

Temat do zamknięcia tym bardziej że nić nie wnosi do ulepszenia serwera.

Pozdro500!

bathon gdzie ty byłeś jak 3 osoby na skrzysz na serwie grały wchodzisz raz na miesiąc trafiłeś na gg i problem robisz.Zostawić jak jest i nie mieszać

Bathon dobrze prawi, jednak odstepy miedzy np. mapami aim/awp nocna pora bylyby totalnym niewypalem. Zaproponujcie jakis kompromis ;)

Misiu to samo przez pół roku nie było wszedł mordownie zabrał pool_daya zabrał i znów zniknął.

PS.Bez urazy ale jakoś dawaliśmy rady w utrzymaniu serwera bez was więc proszę nie robić nam tu zamieszania.

Pozdro500!

PS.Bez urazy ale jakoś dawaliśmy rady w utrzymaniu serwera bez was więc proszę nie robić nam tu zamieszania.

BEZ URAZY, ale co to kurwa ma do rzeczy? Z reszta uczepiles sie jakbym mial robic jakas pierdolona rewolucje na serwerze,a ja chce tylko prosic o mala poprawke, dla takich graczy jak ja, ktora w ogole nie zrobi Ci roznicy, a mi znacznie poprawi komfort gry.

żadko kiedy leci więcej niż 2 gungejmy pod rząd, zazwyczaj jest póldej i orendż, a potem juz inne typy map

Czy Ty widzisz bezsens tego posta?