✪ UrseK Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 No kurwa, kazdy mial , albo ma swoja maskotke :-D Z dumą prezentuje moja prywatna odslone Wiejskiej w zyciu codziennym - Tycjana. http://www.facebook....TycjanTheSwinia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 dobra świnia nie jest zła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Moja maskotka to goryl z fajka w ryju. Mam ja od 13 lat, obecnie spoczywa na szafie obok kolumny. Zrobilbym fote, ale nie chce mi sie szukac aparatu, moze innym razem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Mój Włodzimierz (Włodi) Głód. Od roku przemierza ze mną ukochaną PL jutro pyknę fotę. Nigdy nie opuścił, żadnego wypadu w trasę nawet po zakupy do biedronki. Wierny i sympatyczny kompan podróży, zarazem dowcipny i wyluzowany. Teraz pilnuje auta(nocna zmiana). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 ArtystaTycjan jest pozytywnie nastawioną Lochą Pancerną. Chrumka jedynie na niż zwany -plebsem-. Zamieszkuje auto i sumiennie broni go przed srającymi gołebiami. ahahahahhahhhahahahahahah xD Boskie. Szczerze moge wam powiedziec ze nie bylem kochany przez mame (xD) przez co nie mialem maskotkki. Moze mialem musz bardziej pomyslec, aczkolwiek jedynie moge zapodac zdjecie bo imienia nie powiem bo najprawdopodobniej pochodzi z chin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts