Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Potrzebna odpowiedź.

Guanabana
 Share

Recommended Posts

a to ciekawe :)

mnie raczej nie było, ale sprecyzuj swoje zapytanie , a konkretniej po co taka wiedza :) jesli to nie tajemnica ?

pozdrawiam

kulturalny UrseK

Hmm, że tak powiem podpadł mi delikatnie jeden z adminów jak i ja jemu zapewne. Ale nie jest to powód do składania skargi. Tylko chcę się dowiedzieć na kogo muszę uważać w przyszłości i nie wdawać się w niepotrzebne dyskusje.

Do adminów z CS'a nic nie mam. Chodzi mi o tych z TF2, który mi dał mute i gag że tak powiem prosto z mostu. Skoro mam wyjaśniać już to niech będzie.

Tak, więc? Dowiem się czy nie? Chcę po prostu wiedzieć. Admin, który to zrobił nie musi się obawiać. Skargi nie składam. Chcę tylko wiedzieć z kim mam nie rozmawiać i tyle.

Ja wczoraj grałem. Ja dałem Ci najpierw mute, potem gag, a jak dałeś retry po to żeby powiedzieć, że wychodzisz, to dostałeś kicka na szybszą drogę.

Czemu? Mówiłem, bluzgi. Wiem, mówiłeś później, że nie bluźniłeś - może nie zarejestrowałeś tego, ale jednak. Ostatnio na serwerze gra masa młodzieży i nie wydaje mi się, że demoralizowanie ich jest tym, czego jeszcze byśmy chcieli.

Zbyt ostro? Może, nie byłem w sosie, a Twoje "pyskowanie" nie pomagało. Bana nie masz, więc nie wiem o co ten cały płacz. Uważać na mnie nie musisz, po prostu zachowuj się kulturalniej. Ba, nawet Ursek czy Berix ode mnie muty dostają jak za dużo mięsem rzucają na voice.

Wspominany przez ciebie wirus (no pun intended) musi chyba siedzieć gdzieś na jakimś serwerze zewnętrznym, bo wiejska wydaje się czysta. Ale dzięki za info.

Wiesz, ale ja nie rzucałem mięsem. Dwóch jakiś gości gadało do siebie na przemian "ty jesteś bezużyteczny", "nie, bo ty". Mnie to trochę zirytowało szczerze powiedziawszy i do nich powiedziałem tylko: "Obaj jesteście bezużyteczni, a teraz cicho" i zaraz potem dostałem mute. Potem zacząłeś gadać, że bluźnię, więc chciałem się obronić że to nie prawda. Poza tym, nie płaczę tylko dociekam prawdy. I tyle.

PS:

Uwazaj na admina after i doctor, Iwona, Jack, rekin jebany oraz Ursek. Wszyscy wczoraj byli i grali na nicku "zajadamy sie muflonami" czy cos takiego.

Po co ten sarkazm?

Wiesz, ale ja nie rzucałem mięsem. Dwóch jakiś gości gadało do siebie na przemian "ty jesteś bezużyteczny", "nie, bo ty". Mnie to trochę zirytowało szczerze powiedziawszy i do nich powiedziałem tylko: "Obaj jesteście bezużyteczni, a teraz cicho"

Tak, Aft3r (admin) i Karol94Kupujekościikluczeiogólniecotamjeszczemacie (stały bywalec), raczej ironicznie sobie dogryzali ;) I niestety, ale zabluźniłeś - normalnie by to przeszło,bo tolerancja niestety jest duża - ale po prostu złe miejsce i zły czas. Takie mam wytłumaczenie.