Guanabana Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Witam. Otóż sprawa jest taka że chciałbym się dowiedzieć z logów jaki admin siedział na serwerze pomiędzy 21:30 a 22:00 dnia 22.01.2013r. A tak poza tematem to macie wirusa na stronie. :-) Screen w załączniku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 kurwa znowu trojan xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czaki Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Z tego co wiem, było z 3-4 adminów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 a to ciekawe mnie raczej nie było, ale sprecyzuj swoje zapytanie , a konkretniej po co taka wiedza jesli to nie tajemnica ? pozdrawiam kulturalny UrseK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 kurwa znowu trojan xD kurwa, a ja siedze bez antywira.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guanabana Posted January 22, 2013 Author Report Share Posted January 22, 2013 a to ciekawe mnie raczej nie było, ale sprecyzuj swoje zapytanie , a konkretniej po co taka wiedza jesli to nie tajemnica ? pozdrawiam kulturalny UrseK Hmm, że tak powiem podpadł mi delikatnie jeden z adminów jak i ja jemu zapewne. Ale nie jest to powód do składania skargi. Tylko chcę się dowiedzieć na kogo muszę uważać w przyszłości i nie wdawać się w niepotrzebne dyskusje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 na każdego ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guanabana Posted January 23, 2013 Author Report Share Posted January 23, 2013 Do adminów z CS'a nic nie mam. Chodzi mi o tych z TF2, który mi dał mute i gag że tak powiem prosto z mostu. Skoro mam wyjaśniać już to niech będzie. Tak, więc? Dowiem się czy nie? Chcę po prostu wiedzieć. Admin, który to zrobił nie musi się obawiać. Skargi nie składam. Chcę tylko wiedzieć z kim mam nie rozmawiać i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Uwazaj na admina after i doctor, Iwona, Jack, rekin jebany oraz Ursek. Wszyscy wczoraj byli i grali na nicku "zajadamy sie muflonami" czy cos takiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor / BTM Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Ja wczoraj grałem. Ja dałem Ci najpierw mute, potem gag, a jak dałeś retry po to żeby powiedzieć, że wychodzisz, to dostałeś kicka na szybszą drogę. Czemu? Mówiłem, bluzgi. Wiem, mówiłeś później, że nie bluźniłeś - może nie zarejestrowałeś tego, ale jednak. Ostatnio na serwerze gra masa młodzieży i nie wydaje mi się, że demoralizowanie ich jest tym, czego jeszcze byśmy chcieli. Zbyt ostro? Może, nie byłem w sosie, a Twoje "pyskowanie" nie pomagało. Bana nie masz, więc nie wiem o co ten cały płacz. Uważać na mnie nie musisz, po prostu zachowuj się kulturalniej. Ba, nawet Ursek czy Berix ode mnie muty dostają jak za dużo mięsem rzucają na voice. Wspominany przez ciebie wirus (no pun intended) musi chyba siedzieć gdzieś na jakimś serwerze zewnętrznym, bo wiejska wydaje się czysta. Ale dzięki za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guanabana Posted January 23, 2013 Author Report Share Posted January 23, 2013 Wiesz, ale ja nie rzucałem mięsem. Dwóch jakiś gości gadało do siebie na przemian "ty jesteś bezużyteczny", "nie, bo ty". Mnie to trochę zirytowało szczerze powiedziawszy i do nich powiedziałem tylko: "Obaj jesteście bezużyteczni, a teraz cicho" i zaraz potem dostałem mute. Potem zacząłeś gadać, że bluźnię, więc chciałem się obronić że to nie prawda. Poza tym, nie płaczę tylko dociekam prawdy. I tyle. PS: Uwazaj na admina after i doctor, Iwona, Jack, rekin jebany oraz Ursek. Wszyscy wczoraj byli i grali na nicku "zajadamy sie muflonami" czy cos takiego. Po co ten sarkazm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor / BTM Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Wiesz, ale ja nie rzucałem mięsem. Dwóch jakiś gości gadało do siebie na przemian "ty jesteś bezużyteczny", "nie, bo ty". Mnie to trochę zirytowało szczerze powiedziawszy i do nich powiedziałem tylko: "Obaj jesteście bezużyteczni, a teraz cicho" Tak, Aft3r (admin) i Karol94Kupujekościikluczeiogólniecotamjeszczemacie (stały bywalec), raczej ironicznie sobie dogryzali I niestety, ale zabluźniłeś - normalnie by to przeszło,bo tolerancja niestety jest duża - ale po prostu złe miejsce i zły czas. Takie mam wytłumaczenie. Czaki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guanabana Posted January 23, 2013 Author Report Share Posted January 23, 2013 Widzę, że nie wiesz co to jest bluzg. Pozwól, że napiszę: "kurwa, pierdolec, jebany, chuj, pizda itd. itp." A nie to co ja napisałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor / BTM Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Widzę, że nie wiesz co to jest bluzg. Pozwól, że napiszę: "kurwa, pierdolec, jebany, chuj, pizda itd. itp." A nie to co ja napisałem. Powiedziałeś. Nie pisałeś. Coś chcesz udowodnić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guanabana Posted January 23, 2013 Author Report Share Posted January 23, 2013 Dobra. Mniejsza o to. Po prostu na przyszłość, lepiej się przykładaj. I karaj tych, którzy naprawdę na to zasługują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts