baseline Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Siema, gram u was już jakiś czas i nie da się nie zauważyć, że popularnosc serwera w porownaniu do ostatnich lat spada na łeb na szyję. Pewnie większość z was uważa, że to wina tego że stare wieśniaki już poodchodziły i tyle, ale rotacja na serwerze to rzecz normalna więc i tak powinien stać pełny, nic odkrywczego więc do rzeczy. Z tego co widzę to jest w sieci parę serwerów i poza jednym bardzo dobrze prosperującym serwerem tfa reszta jest rzadko zapełniana choćby w połowie, chyba że w godzinach wieczornych/czasie ferii/wakacji etc. Więc tu moje pytanie, czemu nie zostawicie jednego-dwóch serwerów(mówie tu o 1.6 ofc) na których na prawdę będzie grało dużo ludzi i gra będzie ciekawsza, zamiast trzymać na siłę serwery jak cod mod który nie zapełnia się nawet w połowie(pewnie wielbiciele codmoda zaraz mnie shejtują) nawet nie wspominam o połączeniu 4funa z 4everem bo pewnie też bym został ładnie shejtowany ; ]. Ale z doświadczenia swojego wiem że widząc serwer na ktorym gra 12/26 osob nie chce się wchodzić a przy 24/26 aż się sam prosi o wejście bo zapowiada się ciekawa napierdalanka. Poza tym, chyba łatwiej utrzymać dwa serwery niż 4 czy tam 5 no i gracze pewnie też się znajdą. Pozdro. krs// and Czaki 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Nie głupio myślisz, nie zgadzam się na wyrzucenie serwera 4EVER ,bo on zdążył stworzyć taką społeczność, do której miło się wraca. Serwer COD jest dobrze rozbudowany i niestety graczy jest tam mało - choć moim zdaniem powinno być o wiele więcej. Co do reszty serwerów mi jest obojętne, powiem jeszcze, że dojdzie do nas serwer o pewnym znakomitym modzie i już z virusem to planowaliśmy ale nie wyszło. Kto się domyśli jaki to może być mod? Czaki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Serwer 4fun też miał społeczność do której miło się wracało, ale sie posypało :dedektyw: co do moda to no idea, może pb? Co do baseline, wow, skoro wbiłeś na forum chuju to chyba nie masz gdzie grać już hahah :-P Powiem szczerze że też wkurza mnie ostatnio ta mała liczba osób na serwerze, co chwile ktoś piszę że serwer upada blahblah/ pomysł połączenia serwerów hmmm, jak dla mnie to nie byłoby takie złe rozwiązanie ale niestety chyba jest raczej nierealne bo 4ever ma swoich fanów którzy chcą grać tylko funmapy na okrągło, co do codmoda to nie wiem nawet co to jest, ale rzeczywiście jest 20 slotów a gra maks 5 osób na raz (komu się kurwa chce?) Dobrze kombinujesz ale chyba na połączenie serwerów 4fun nie ma szans a reszta serwerów - zm,cod może i ludzie tutaj starają się je rozkręcić, ale jakoś nie wierzę że będzie na nich grało więcej niż garstka osób na raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 KZ jak znajde czas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 KZ jak znajde czas? popierdoliło? Co do serwerów 4ever i 4fun, kiedyś był to jeden serwer. Żyło się pięknie. Niestety pewnego pięknego dnia ktoś wgrał mapę. Był to początek rozczłonkowania serwera na dwa inne. Rozczłonkowała się też społeczność, jedni grają na 4fun drudzy na 4ever. Najlepsze jest to że gdy tylko jeden z tych serwerów jest off drugi w 3 sekundy robi się pełny A i wyprzedzę niektórych dziwnych ludzi. NIE to nie zlot wyludnił serwery krs// 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Cod mod ostatnio jest dobrze zaludniony teraz ferie mają to będą grać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 ja zm skonczylem wiec zaczynam reklame i sprobuje przywolac stary klimat jaki pamietam. Moze Gutiego sciagne na steam go widze non stop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 zamiast trzymać na siłę serwery jak cod mod który nie zapełnia się nawet w połowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 jak każdy by miał takie podejście to pójdę tropem twojego myślenia na chuj jeśc i tak wysrasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baseline Posted February 2, 2013 Author Report Share Posted February 2, 2013 dobry tekst, coraz ciekawiej w tych gimnazjach widze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 A więc tak, jebać wszystkie Cody srody zombiaki sraki itp. PRZYWRACAMY STARY KLIMAT W-CH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 nie jeden juz tak mowil juz nie offtopujac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 A więc tak, jebać wszystkie Cody srody zombiaki sraki itp. PRZYWRACAMY STARY KLIMAT W-CH! Dla Twojej swiadomosci to zombie mod zawsze byl czescia klimatu wiejskiej chaty , dzieki niemu w ogole trafilem na wiejska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Dla Twojej swiadomosci to zombie mod zawsze byl czescia klimatu wiejskiej chaty , dzieki niemu w ogole trafilem na wiejska. no widzisz jakby nie patrzeć to ja też Ale powiedz mi czy ktoś w ogóle teraz gra na W-CH ZM ? Aktualnie serwer jest pusty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 idz i jebaj reklamy a nie sie glupio pytasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulpit Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 wejść, odpalić steam, zaprosić znajomych i grać ot filozofia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 JAK NAJBARDZIEJ ZA UrseK & ViruS approved !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Panowie , przede wszystkim popularność Counter Strike 1.6 wśród ludzi "po mutacji" maleje z każdym dniem. Ta gra już jest po prostu stara. Ma niesamowita grywalność, jest pięknym polem by spędzić zajebiste chwile, które na długo zostaną w pamięci.. Zastanawiałem się jak temu stawić czoła i mam pewien pomysł. Przede wszystkim ograniczyć servery. Zmniejszych ilość, postawić na JAKOŚĆ - czyli to w czym Wiejska przodowała. U podstaw mielismy jednego 4FUN, w późniejszym czasie po przejściu na STEAM otworzyliśmy War3FT oraz Zombie. Mieliśmy 3 mega zajebiste servery, codziennie zapelniane o kazdej porze. Sporym czynnikiem był czas - aby utrzymać serwery w dobrej kondycji - trzeba przede wszystkim dużego nakładu czasu. Wielu slawnych miało braki czasu wynikające z obowiązków życia. Mówimy tutaj o rodzinie, pracy, studiach, zainteresowaniach dodatkowych.. przede wszystkim na realizacji swoich ambicji w życiu codziennym. Podsumowując. WIELKI APEL. Każdy , kto ma odrobinę chęci - dodawać mnie na steam. Porozmawiamy i zobaczymy co można wykombinować - ( informacja, której nie chce podawać publicznie ) Gwarantuję, że obie strony będą zadowolone przy zakresleniu odpowiednich warunków . nie_pytaj and Chirurg.WIADRO 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 poloc mu. Jak bede miec jakies zbedne grosze na telefonie bede mniej wiecej co miesiac wysylal na reklamerzyki by zrobili pare reklam, nic innego mi nie przychodzi na mysl (jak narazie forum jest zamkniete <prace techniczne> w kazdym razie pamietam ze 100 reklam <max> to nie cale 5 zl sms patrzac na to ze 30 reklam to moze z niecala zlotowka = wcale nie tak duzo zwlaszcza ze na miesiac. Juz lepiej odstawic te jebane 5 zl na maka i w pewien sposob dac swoj 1 procent wiejskiej. nic wiecej.) Przynajmniej ja tak to rozumuje.... Jesli zglosza sie z 3 osoby to wystarczy ze miedzy soba ustalimy kto kiedy bedzie slal tego jebanego smsa , wiec to wcale nie tak duzo jak sie wydaje, a zaloze sie ze niektorzy maja z 2-3 zl na koncie a jutro konczy im sie waznosc konta - cegielka po cegielce i da sie wszystko stworzyc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Masz full liste znajomych ursek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts