Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Serwer;)

Vadal
 Share

Recommended Posts

Dobra kurwa;P Napisze;p Mam dla was serwer COD:p Macie tu wszystko;p Ocencie i wypowiadać się;) Chcę pomóc WCH;P

Hosting: Mojeserwery.pl

Typ serwera: COD 1001lvl

Gametracker: http://www.gametracker.com/server_info/188.116.34.75:27093/

Ilość FPS: 500

IP: 188.116.34.75:27093

Sloty: 18

PB kurwa !

Za duzo modeli - wrecz niepotrzebne (mam wlasne wiec moge zapodac - bugi w niektorych perkach ( ponoc 300 grawitacji a ani skoczyc nie potrafisz), Nic sie nie dzieje (nikt nic nie gada jedynie jakies dziecioki "chcesz perk " itp. , exp jest tam x ~12832u189 w kazdym badz razie nabilem 1 fraga i z 59 lvl byl. Niektore klasy i perki mozna by przelozyc do naszego lecz nie wiem jak to tam blizej wyglada sprawa.

taka oto moja mala subiektywna ocena

jedyny plus to ze jest wiecej ludzi (niestety 99% dzieci)

serwer fajny podoba mi sie, dynamiczna rozgrywka, szybki exp sporo lvl, cos sie dzieje.

No modeli troche duzoo ale w sumie nie przeszkadza.

Co do przerzucania graczy to zrobic DR i chuj, pamietam jak sie skakalo ahhahaha faza byla. No ale to tylko propozycja.

Dzieci mhmhm no faktycznie doroslych to tam nie widzialem, ale lepsze dzieci co nic nie mowia niz pierdola ze masz hw aima, ze kampisz ze walisz z respa z awp... ten kto gra na COD bedzie wiedzial o kogo chodzi...

Moja propozycja to DR.

nigdzie nie wyczytalem ze nie "chcemy" serwer tylko nie chcemy miec ten sam mod!

Proponuje PB :-D ewentualnie odrestaurowac DR`a bo roundsoundy z checia moge zrobic (tak wiem bla bla bla dr byl i go "przepiliscie" chociaz tak nie bylo....)

Bo ja to tam to tego z januszem chetnie bym pochopsał i 1v1 na hlss :lol: