SmOkeR_96 Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Witam mam propozycje i wydaje mi sie ze dobra aby pozmieniac nazwy perkow na inne i zeby byly one zwiazen z servem np. -szalony rusher -Shot dara dlaczego ? ponieważ daro gra tropkiem -awp sniper-awp SmOkeRa dlaczego ? ponieważ cisne wszystkich moim snajperem mysle ze dzieki temu server by sie wyróżnial spośrod innych COD-ów i ludzie chetniej by grali perkow jest w ch*** wiec mozna duzo powymyslac jak bede mial nowe pomysly to bede edytowal ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Z tym smokerem to nie wiem ale ten shot daro do dobry pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 -szalony rusher -Shot dara dlaczego ? ponieważ daro gra tropkiem -awp sniper-awp SmOkeRa dlaczego ? ponieważ cisne wszystkich moim snajperem JESTEŚ ZJEBEM ! - Bez obrazy ;P awp smokera ? z tego co widziałem to jesteś dość lepszy od innych , ale nie "pro" w te klocki , co za głupie nazwy ? Przepraszam cię , ale zauważyłem że jesteś żałosny podlizujesz się i chcesz żeby coś było na twoją cześć , Wyniosłem z twojego posta tylko to , że jesteś jak dziecko . Witam mam propozycje i wydaje mi sie ze dobra aby pozmieniac nazwy perkow na inne i zeby byly one zwiazen z servem np. Z tym mogę się lekko zgodzić , ponieważ można dać nowe nazwy. Nie mam weny więc nie napisze , ale nie przyjmuje takich nazw jak wypisałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 j/w. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmOkeR_96 Posted February 14, 2013 Author Report Share Posted February 14, 2013 never ... to tylko sa przyklady chodzi mi o te nazwy aaa i ja sie nie podlizuje z czego taki wniosek ? z shot dara ? hahahhaha cooo zaaa typ.... PS: aa co doo awp smokera to moze byc tez awp nevera jak ci tak szkoda ... too tylko moja PROPKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 PROPKA ja pierdolę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 PS: aa co doo awp smokera to moze byc tez awp nevera jak ci tak szkoda ... too tylko moja PROPKA dalej chujowe, czy nick kogoś jest konieczny w perku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 niech jest jak jest, bo wyjdzie na to ze kazdy gracz bedzie chcial miec swoj perk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 to nie dostaną Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 jakie pojebane nazwy lepiej z "obstrukcja" na "szatanskie obesranie" albo "bezlik ammo" na " pojebane napierdalanie"... a nie shot dara ja pierdole... jaki bałwan xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts