Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

04-08-08 Poland Forma|3ma RAPEK za stara Permanent

Recommended Posts

Dostalem Perma :O za to ze jakis typ mi wyskoczyl i go niechcÂ?cy zabiÂłem i go PRZEPROSILEM pare razy no a on mi dla komete i powiedzialem mu z 3 slowa niemile dla ucha... Ale wczesniei drake i jeszcze ktos dawali mi od tak gaga i kicka 2 razy tak poprostu a jak powiedzialem drakowi ze by sie odczepil oddemnie to mowi ze nie musze z nim gadac moze mi dac perma chodz nic do niego nie mowie ani nic zawsze on cos.

Temat wiadomo po co zrobilem... Nie wiem kto to ten Repek wiec pisze oficialnie

drake ale zmyslasz.. wchodzisz jestem W przeciwnym teamie i patrze kick ... wchodze powiem ci pare milych slow gag.. Wez drake odwalasz i nawet sie nie przyznasz.... A rapek dal i nie o to chodzi .... Pozatym N3olit i pare innych osob moglo by to potwierdzisz bo co chwile tak robisz drake..

[ Dodano: 2008-08-05, 10:06 ]

Jak nikt nie ma ani 1 argumentu przeciw oprĂłcz tego ze czasem przesadzam ( bo kazdy czasem przesadza) to moze ktos by mi zdjal perma ?

Kola ale ja przewaznie tak dla jaj... Czasem przesadzalem ale co zrobic... Holebowi jade caly czas on mi tez z neolitem to samo i sie smiejemy z tego!!!!!To nie moja wina ze dajecie zera dostelm do dawania kickow / banow itp nie mowie o repku aqrat i nie bede pisal kto bo on dobrze wie.

^^

Drake zamkni jape smiecu dostales tego adma i cos ci sie w lbie pojebalo... Ja ciebie zawsze wejdziesz ja sobie z kims gadam albo cos a tu gag... albo cos w tym stylu. TO TY SIE DO MNIE NIE ODZYWAJ TO I JA NIE BEDE ODPOWIADAL I JUZ... I tu nie chodzi drake o to co cie boli i ze bedziesz plakal jak powiem ze jestes zerem, tylko o to ze by mi zdjeli perma.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.