Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

JoÂł ban za wh? Oo

Mua
 Share

Recommended Posts

Siemka gralem se dzisiaj na wiejskiej chacie jestem nowym graczem tego serwera milo sie gralo spoko ludzie nagle dostalem perma za WH od niejakiego cos tam cos tam 21cm chcialbym zobaczyc na demku z opisami akcji ze mam WH bo chyba kolesia ponioslo :D juz nie moja wina ze karam z awp :( bardzo prosze o sprawdzenie tego

Demko ju¿ �ci�gam, ale nie zd�¿ê tego potem na serwer wrzuci�, bo wychodzê do pracy, wiêc wrzucê rano, tote¿ gdyby kto� chcia³ siê po�mia� z drejka i zobaczy� jakie� wallbangi z dema na NUKE'u (podkre�lenie specjalne :D), to zapraszam oko³o 7 :D

Drake, Ty nie wiesz, Âże nuke to najbardziej wallbangowa mapa jaka powstaÂła?

powiedz mi ale co z tego ze po scianach wale? trace caly magazynek w jedna sciane ktora kulka zabije typa fartem i od razu wh? akurat na pochylni zawsze was duzo bylo wiec tylko strzelac po scianach zostawalo :F obejrzyjcie ocencie ja jestem pewien ze nic nie mialem ^^

tak btw zapomnialem dopisac jestem nowy u was na serwie kumpel mi polecil ten serwerek bo podobno fajny i wogole a ja nie mam gdzie grac mialem nadzieje ze jakos sie porozumiemy ze "Wstapie" w wasze szeregi a tu prosze pierwszy dzien i osadzaja mnie o WH :D

KURWA MAC!

KOLES JEST CLEAR!

KURWA OPANUJ SIE KOGO BAUJESZ ALBO CI ZAJEBIE! OK?

TO NIE JEST NON STEAM ZEBY BANOWAC KAZDEGO LEPSZEGO!

WCHODZE KURWA I CZYTAM NA ADMIN SAYU ZE MNIE BANOWAC CHCECIE TO SIE RZYGAC CHCE!

POZDRO, SROGO

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.