ReD Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Imię: Michał Wiek: 14 Nick w TF2'e : ReD Nick Steam: napadzior008 Ile grasz na serwerach W-CH: Miałem przerwę od TF'a tak ok. 3 miesięcy , a tak to ok. roku Średnio godzin : Codziennie ok. 2 godzin. Zajęcia : Uczę się . Mialem admina : Na TF2'e nie , ale na Cs 1.6 tak . Gdzie: Dokładnej nazwy nie pamiętam. Umiejętności: Średnie Co mogę zaproponować : Swoją osobę, przestrzegająca regulaminu i karającą tych ,którzy go nie przestrzegają Dlaczego ja : Dlaczego nie ? Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ? : Może aż tyle to nie , ale tak ok. 5 zł to postaram się . Link do 10 reklam : 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: http://www.youtube.com/watch?v=RTeJDDHlvz4 10: http://www.youtube.com/user/orbitpolska?v=PyzD0_ThC-M Nie wiem czy to a takie reklamy chodzi ale proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Imię: Michał Wiek: 14 Nick w TF2'e : ReD Nick Steam: napadzior008 Ile grasz na serwerach W-CH: Miałem przerwę od TF'a tak ok. 3 miesięcy , a tak to ok. roku Średnio godzin : Codziennie ok. 2 godzin. Zajęcia : Uczę się . Mialem admina : Na TF2'e nie , ale na Cs 1.6 tak . Gdzie: Dokładnej nazwy nie pamiętam. Umiejętności: Średnie Co mogę zaproponować : Swoją osobę, przestrzegająca regulaminu i karającą tych ,którzy go nie przestrzegają Dlaczego ja : Dlaczego nie ? Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ? : Może aż tyle to nie , ale tak ok. 5 zł to postaram się . Link do 10 reklam : 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: Co lubi Chuck Norris? Nowa reklama kredytu gotówkowego BZ WBK - YouTube 10: Orbit PL - Jedz Pij Żuj - YouTube Nie wiem czy to a takie reklamy chodzi ale proszę Puknij się w czoło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Fajne reklamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Imię: Michał nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`eRPeKa. Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Link do 10 reklam : 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: Co lubi Chuck Norris? Nowa reklama kredytu gotówkowego BZ WBK - YouTube 10: Orbit PL - Jedz Pij Żuj - YouTube na Nie ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Nigdy na serwerze nie widziałem. Ale hm... kiedy ja ostatnio na nim byłem? Wejdź na mumble i pogadaj. Jak nie będziesz piszczał, to możemy się zastanowić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 kurwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 No w końcu mogę to napisać bez żadnych skrupułów. Melemele Ty kurwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 hahahahaha a reklamy tez dojebane xD Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Link do 10 reklam : 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: Co lubi Chuck Norris? Nowa reklama kredytu gotówkowego BZ WBK - YouTube 10: Orbit PL - Jedz Pij Żuj - YouTube Nie wiem czy to a takie reklamy chodzi ale proszę Łooohoohohohohohohohohohohoohohohahahhahahahahhahahahahahah! Mistrz, allachy w twoją stronę. NIE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReD Posted February 24, 2013 Author Report Share Posted February 24, 2013 Nigdy na serwerze nie widziałem. Ale hm... kiedy ja ostatnio na nim byłem? Wejdź na mumble i pogadaj. Jak nie będziesz piszczał, to możemy się zastanowić Aft3r muszę przy mikrofonie coś porobić bo mnie przerywa . ,,Jak nie będę piszczał" o co w tym chodzi ? ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 o co w tym chodzi ? o mutację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Ja bym byl na tak. Ladnie ich wychujales z tymi reklamami. Tak trzymaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 hipster. a nie sorry janusz jest pierwszym hipsterem !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 hahhahahahah napisze ci tak żeby ci nie było smutno za te reklamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts