SlepyGarbatyFred Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Serwer :Wiejska-Chata.pl / COD GLOBAL WAR Twój nick w grze : $lepyGarbatyFred Nick admina który banował:Kamper Powod: Wstaw SS na forum Link SS : http://speedy.sh/qJ5ee/sceny.rar Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : $lepyGarbatyFred [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na forum.wiejska- ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 15732890 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.231.24.80 ' [AMXBans] =============================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Jest to złe miejsce na ten temat. Mam głęboką nadzieję ,że przeniosłem go do odpowiedniego działu. (COD) Dostosuj się do obowiązującego wzoru + screeny spakuj w .rar i wrzuć na jakiś hosting. SlepyGarbatyFred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlepyGarbatyFred Posted February 24, 2013 Author Report Share Posted February 24, 2013 Teraz jest dorze, wiec czekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 yhh.... te screeny spakuj programem WinRAR i te archiwum wstaw na hosta - speedyshare.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Nie odbanowywać tego gracza , ponieważ mam dowód , że posiada cheaty . Zrobiłem demko tego uczestnika gry , ponieważ swoją grą mnie fascynował , lecz gdy zauważyłem , że wie z jakiej strony i skąd dokładnie wyjdzie inny gracz , to się mocno zdziwiłem , szczerze mówiąc nie spodziewał bym się tego . $lepyGarbatyFred wie dokładnie gdzie będzie gracz , nie posiadał takiego itemu typu "Radar Telegrafisty" czy "White Power" , co mówi tam dokładnie gdzie znajduje się inny uczestnicy gry . Jest tu dość sporo akcji typu wyczekuje przed drzwiami ( za nimi jest inny gracz ) lub skanuje tak daleko , że aż trafia prosto w głowę , nie mówię , że $lepyGarbatyFred posiada Aim'a lecz podejrzewam go o WallHacka . Demko daje na SpeedShare . ---------------http://speedy.sh/CgTHb/slepy-garbaty.dem I do tego powiem , że screeny są czyste choć teraz każdy może mieć specjalny program , który je czyści . Proszę o konieczne obejrzenie tego demka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlepyGarbatyFred Posted February 24, 2013 Author Report Share Posted February 24, 2013 Proszę, Kamper zrobił mi ss'y wieć proszę obejrzec i zobaczycie czy mam Wh. I do tego powiem , że screeny są czyste choć teraz każdy może mieć specjalny program , który je czyści . Proszę o konieczne obejrzenie tego demka. chyba ci sufit na głowe spadł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 never, tylko kamper moze go odbanowac, a on wchodzi na forum gdy sa swieta wiec slepy poczeka... nie moge dema zobaczyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berserker0094 Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Spójrzcie na jego ss'y dokładniej.Na mapce lidl nie ma przecież całego czarnego nieba / tła.Więc jak on to wyjaśni?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 rozne sa cs`y. wystarczy ze wpisze odpowiednia komende (chce miec wiecej fps`ow wiec usuwa "wymagajaca" grafike) Przynajmniej ja tak to pojmuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 według mnie to jakis kit, a dema nadal nie moge zobaczyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlepyGarbatyFred Posted February 25, 2013 Author Report Share Posted February 25, 2013 Nie będę się tłumaczyć, gdyż nie ma co, Jestem posiadaczem Steama, nie cheatuję tak dla wyjaśniena... Kiedyś cheatowałem, lecz to nie na waszym serwerze.. gram w Cs'a gdzieś od 13 roku życia ( mam 19 ), Więc panowie proszę wybaczyć ale chciałbym unbana gdyż moję konto Mega premium się traci... Z wyrazami szacunku $lepy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 może zrobimy tak , ty nie dostaniesz unbana i wszyscy będę ucieszeni , Problem rozwiązany ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 spokojna twoja rozczochrana. O te pare dni w ktorych miales bana zostanie ci raczej wydluzone premium . Oczywiscie jak dostaniesz te ub ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlepyGarbatyFred Posted February 26, 2013 Author Report Share Posted February 26, 2013 A dlaczego miałbym nie dostać ? Screeny są czyste panowie... Zostawiam decyzję Kamperkowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 na lidlu nie ma calkowicie czarnego nieba, tak jak juz jeden koles powiedzial. Demo widzialem i nie bylem z niego zadowolony. hehe kolega mi juz totalnie nie pasuje.... poniewaz mapa de_lidl wyglada tak https://www.google.pl/search?hl=pl&newwindow=1&q=de_lidl&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=fDstUcq0C66o0AW58oCwCA&biw=1366&bih=608&sei=gTstUeaHIOev0QWngoH4Aw#imgrc=iPNuceu8mHyUQM%3A%3BqZLO-TfS3VWM7M%3Bhttp%253A%252F%252Fimg214.imageshack.us%252Fimg214%252F7184%252F11774140.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fchomikuj.pl%252Foposek123%252FGry%252FCS%252B1.6%252BMapy%252Fde%3B1280%3B1024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts