✪ Tytanowy Janusz Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Elo. Wch pada i to widać, wiec proponuje wywalić ZM i postawić coś innego. Moze to przyciagnie graczy Reszty serwerów się nie czepiam bo co ja na nich moge. Więc głosujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Mam dużo znajomych z KZ starego Diabła i KZPL a także z KREEDz.pl i myślę że będzie on sercem WCH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 25, 2013 Author Report Share Posted February 25, 2013 ja nadal zostaje przy DR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 zrobcie zas jakies eliminacje pytan bo jak narazie to za duzo. 1 runda - All 2 runda - 1/2 itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 diablo modzik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Bez odpowiedniej reklamy, zaangażowania (finansowego tym bardziej) żaden serwer nie będzie się zapełniał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 zaangażowania (finansowego tym bardziej) Nawet jeden gówniany sms za 1,23 wspomoże ten serwer ... zrobiłoby się reklamę na wiaderko i by przychodzili nowi gracze ... Jestem za wspomaganiem . Jakby co mogę wpłacić jako pierwszy ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 wystarczy checi i tylko tyle. Mozliwe ze nawet przy odrobinie szczescia trafi nam sie jakis sponsor w co juz watpie. Jak dla mnie dr/pb/i niech ten diablo bedzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 26, 2013 Author Report Share Posted February 26, 2013 Bez odpowiedniej reklamy, zaangażowania (finansowego tym bardziej) żaden serwer nie będzie się zapełniał. Zrobilem serwer, wydaje mi sie fajny i co bardziej mnie cieszy nie ma bledow. Ziomex pierdolil ze zajmie sie reklama i gowno z tego wyszlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Pisałem Ci wcześniej ,że mogę na wiaderku kupić reklamę . To pisałeś ,że nie mam kupować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 zagłosowałem na only dd2 bo to jedyny z wymienionych na który bym wszedł prócz 4funa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 kurwa mac. To co wy wyprawiacie jest takie śmieszne, że aż nie mam ochoty się śmiać. Jest ZM, nie ma go, jest, nie ma itd. ALBO DEFINITYWNIE WYPIERDOLICIE ZM i postawicie coś co da radę przyciągnać graczy albo wyjebcie serwer w pizdu i zostańmy przy 4fun i tf2. Anthony Hopkins 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 26, 2013 Author Report Share Posted February 26, 2013 Pisałem Ci wcześniej ,że mogę na wiaderku kupić reklamę . To pisałeś ,że nie mam kupować. serwer mial bledy, pamietasz jak go wywalilo 3 razy wraz z ftp ? dlatego nie chcialem abys pchal kase w reklame bo nie wiedzialem czy to naprawie czy tez nie poza tym miales jakies problemy z reklama na wiaderku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Nadal mam bo Adam nie odpisał na steam jak do niego pisałem. Musiał bym z nim jakoś to rozwikłać bo nie wiem jak dodać mogę reklamę kiedy mi wyskakuje ,że serwer jest już w bazie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 26, 2013 Author Report Share Posted February 26, 2013 a no wlasnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Moze i nie gram ostatnio w ogole, bo kompa mam spierdolonego co chwile, ALE ja bym zostawil 4 fun i postawil na jego konkretne rozkrecenie + jakis serwer, ktory najlepiej prosperuje. No i nadal czekam na wypowiedz jakiegos radnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 4fun i ZM i to tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 cod mod ludziska nie zapomninajcie o nim bo wiele razy widzialem iz on byl wiecej zaludniony niz taki ffa i 4ever razem wziete Never 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 4ever połączymy z ffa i zostawimy tylko COD'a, który ostatnimi czasy jako jedyny serwer 1.6 jest często pełny i żadnego zm, którego od roku nie możecie rozkręcić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 To kiedy polaczycie serwy zinbo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 4ever połączymy z ffa i zostawimy tylko COD'a, który ostatnimi czasy jako jedyny serwer 1.6 jest często pełny i żadnego zm, którego od roku nie możecie rozkręcić. To nie prawda. Wystarczy ,że ktoś mi pomoże go wrzucić na wiaderko i zapłacę za reklamę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 ile taka reklama kosztuje? Ja sie dorzuce prowokator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 ile taka reklama kosztuje? Ja sie dorzuce prowokator. również mogę złożyć się na tą reklamę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 ile taka reklama kosztuje? Ja sie dorzuce prowokator. Myślę ,że z 50 zł na tydzień wyjdzie. Może ciut więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 ewentualnie tez sie moge sciepnac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts