Fibak Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Dowac mi demo godzina 9:00 dzisioj teraz z mapy fy_poolday MAM CIE SKURWYSYNU Link to comment Share on other sites More sharing options...
39 Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 co jak fibak sie pomyli? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 on sie nie myli raczej Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 zolnierz nie wydaje mi siĂŞ typem od haxĂłw .. wporzadku chlop ale moge sie mylic.. nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 ciekawe czy bĂŞdzie demko bo ostatnio coÂ? z hltv siĂŞ dziaÂło haja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mua Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 zolnierz hax? Oo gralem z nim dosc sporo czasu.... nie wiem moze dobrze sie kryje albo cus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLNIERZ Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 czekam ciekawe...hmm aim wh ab i co jeszcze nie rajcuje mnie to i nie zycze sobie gosciu tekstow typu mam cie skurwysynu oki najpierw cos mi udowodnij jezeli tak bylo a nie bylo a pozniej mozemy gadac tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Fibak mam nadzieje ze sie nie myslisz tez ostatnio go ogladalem i mysle ze jedzie na wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Dowac mi demo godzina 9:00 dzisioj teraz z mapy fy_pooldayMAM CIE SKURWYSYNU Grzeczniej Â?mieciu, kim ty tu kurwa jesteÂ?? I nie "dawaĂ?" tylko poproÂ? grzecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 Grzeczniej Â?mieciu, kim ty tu kurwa jesteÂ?? Nie popierdolilo ci sie w glowce zajebany dupowlazie ? Smieciu do starego se mozesz mowic nie do mnie. Zolnierz z czgeo pamietam ewidentnie zawsze czekal na goscia, mogl isc cicho pare akcji bylo ciekawych nie zdazylem sie wychylic juz napierdalales, moze bylo mi life widac zobaczymy, najlepsze bylo jak specjalnie schowalem sie w rogu a ten mi banke wpierdolil ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Tobie sie chyba w dupie poprzewracalo, bo jezdzisz po wszystkich jak ci sie zywnie podoba. Trzymaj morde troche i kurwa dopoki nie udowodnisz gosciowi winy to stul pysk i czekaj. [ Dodano: 2008-08-08, 16:11 ] I sie kurwa zastanow nad soba, bo jak ktos cos o twojej starej powie, to banujesz i sie napinasz jak ostatnia suka z cieczkÂ?, ale ty widze mozesz mowic wszystko i wszystkim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 sie napinasz jak ostatnia suka z cieczkÂ?, W ramach sprostowania suka w cieczce jest spokojna jak nigdy . Tylko by spaÂła i leÂżaÂła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
39 Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Kot nie wiem o co ci chodzi idioto ale fibak nic ci nie pojechaÂł a ty mu odrazu odÂ?mieci . Wniosek : Kot to pojeb Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 haha grosso wiesz cos z o suczkach z cieczka P.S Macie najebane do lbow Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 MoÂże zamiast pierdoliĂ? coÂ? od rzeczy to poczekamy na demko i wtedy albo przyznamy racje Fibakowi albo ÂŻoÂłnierzowi bo inaczej to czysta haja, ktĂłra do niczego nie prowadzi. Ale jeÂ?li quorum adminĂłw zadecyduje ze ban niewinny to powinieneÂ? przeprosiĂ? ÂŻoÂłnierza a jeÂ?li sÂłuszny to podziĂŞkujemy mu sÂłowami (ban nara kurwa wypierdalaj). Xander czekamy na demo....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Panowie spokojnie. Demo jest, wrzuci je onitowiedza kocie lub xander. Mysle, ze jeszcze dzis. Ja na blueconnecie niestety nie dam rady tego zrobic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 Nikt mnie nie musi uczyc ze jezeli moje oskarzenia byly bezpodstawne to naleza sie przeprosiny, na tyle jetsem wychowany, ale taki szmaciarz jak onitowiezdza... nie ebdzie sie wpierdalal do tematu jak nie byl on kierowany do niego i jeszcze mnie obrazal. Bardzo mozliwe ze sie myle, wkoncu nie gralem baaardzo dlugo, ale wszystko sie okaze jak bedzie demko. pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Klik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 WARNING! Demo had bogus number of directory entries! >Protocol Version 47, Spawn count 33 (HLTV) WARNING! Server::ParseBad: illegal server message. WARNING! Server::ProcessMessage: packet read overflow. WARNING! DemoFile::ReadDemoPacket: message length > MAX_POSSIBLE_MSG nie dziala mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Nie dziaÂła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 z caÂłym szacunkiem do wszystkich tu zgromadzonych... Fibaku... rozumiem chwile uniesienia ale spoookojnie Kocie.. troche Ci ciÂ?nienie skoczyÂło.. nie powiem, ale kazdy ma grosz racji i nie ma sensu napierdalaĂ? , ten zÂły i tamten, a tego za jajca na stodole tylko spokojnie poczekajmy na demko... WciÂ?z jestem zdania ze Zolnierz uczciwy gracz, gra duÂżo i nie raz razem gramy w teamie jak i osobno.. po caÂłej sprawie przylÂ?daÂłem sie .. i musze Wam powiedziec, ze to kwestia skilla Zolnierz opanowaÂł co nie co i chwala mu. Jednak kazdy ma prawo do pomylki.. wierze Zolnierzowi, ale jaka jest prawda tylko on wie miejmy nadzieje ze oskarzenia Fibaka sÂ? nie sÂłuszne i bedziemy dalej mogli razem grac. Pozdrawiam... lekko najebany Ursek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napalona_Asia Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Zolnierz uczciwy gracz, gra duÂżo i nie raz razem gramy w teamie jak i osobno.. bywa i tak, ze ktos dlugo gra i okazuje sie haxÂ?, wiec to Âżaden argument :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 bywa i tak, ze ktos dlugo gra i okazuje sie haxÂ?, wiec to Âżaden argument :| Wlasnie przykladem jest Fibak xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted August 9, 2008 Author Report Share Posted August 9, 2008 podemkowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLNIERZ Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 wiec ursek i reszta wiesniakow i wiesniaczek demo zjebane zal jak huj... jak dotad niedostalem bana na zadnym servie jakim gralem nie raz mnie posadzono o wh ale szybko sie goscie przekonywali ze nic nie mam tak jest i tym razem nie chowam urazy do fibaka za to ze mnie o to posadzil taka jest jego i innych adminow rola na fermie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts