Ballboa Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 Witam. Dziun3k często na servie obraża graczy w tym mnie. Gada do każdego co mnie zabija że ma wh a on po prostu nie ogarnia proszę o uspokojenie tego gracza. Oraz Jarus to jakiś fraje... mówi że mam wh tłumacze mu że nic nie mam a on od razu ciśnie po mnie. To jakiś nadpobudliwy chłopak proszę coś z tymi graczami zrobić. Pozdrawiam Ballboa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 ja wiem, jak wejde i cos powie poleci ban na tydzien za obraze. Przez tych dwoch pierdzieli ludzie uciekaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 a oni to sa pojebani Nic nie robisz tylko fragujesz , a oni jebia cie ze twoja stara to a twoj stary.... bezsens. Jebac sledzi jebanych chocbys grzecznie mowil to i tak "ciebie pojezdzaja" HAHAHAHAHA kurwa JUVE dam tac hahahah w sumie genialne Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 okej moze nie na tydzien ban, ale na pare h. Jezeli sie ta sytuacja jeszcze raz powtorzy gracz otrzyma perma i chuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballboa Posted March 19, 2013 Author Report Share Posted March 19, 2013 Wiesz co wbijaj najlepiej pod jakimś innym nickiem bo jak będziesz na swoim nicku nie będą nawet nic gadali Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 ja wiem, jak jest cziter to nie pierdolcie janusz zbanuj bo ucieknie.. napiszcie na U@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted March 19, 2013 Report Share Posted March 19, 2013 janusz jest tak chujowy że ze strachu sam siebie zbanuje ✪ Tytanowy Janusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Nie igraj z ogniem Na wstepnie pragne was zaprosic w skromne progi tematu jakim jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballboa Posted March 20, 2013 Author Report Share Posted March 20, 2013 Teraz dziune3k i jarus namawiają żeby pisać na mnie skargę za nic a poza tym dalej obrażają i kurde ciągle przeklinają. Ciśnie odrazu po starych . Dajcie mu bana * Trafiles Jarus 1 razy, 49 obrazen >> lewe ramie: 1 GRAND killed cs # cs with awp s m o k dropped s m o k opuscil gre [Mroczny Komandos - 48] *NIE ZYJE* Usatysfakcjonowany : /drop [Tropek (Mega Premium) - 78] *NIE ZYJE* Ko0oX : /perk [Mroczny Komandos - 48] *NIE ZYJE* Usatysfakcjonowany : /sklep [swat - 91] *NIE ZYJE* Dziun3k : Ballboa to cwel [Mroczny Komandos - 48] Usatysfakcjonowany : /perk [Ninja - 72] GRAND Wycinek z kąsoli paczcie co piszą o mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 anal fabeta chuja wyjebie aby go zobacze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarus Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Ej Balboa Sam obrażasz a teraz zakładasz jakies smieszne posty ze cie wyzywają ? hahahahahaha Szkoda mi Ciebie i pozdrów mame bo sie dobrze rucha :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziun3k Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Ha Ha Ha Ha . Słuchajcie tego gówniarza to bedziecie zima w kapciach begac ... Takie kozaki z was "jak wejde i cos powie to ban poleci" ludzie w dupie byliscie gowno widzieliscie , ten wasz bog 'LepiejNiePytaj' ;x sam obraza gracz pozniej banuje praktycznie za free kiedy ktos powie o nim prawde, zycze powodzenia i wiecej takich adminow Wy(admini) za fajnej opini na tym serverze tez nie macie Ballboa, nie tylko ja sadze o Tobie to co sądze a LepiejNiePytaj ;x nie potrafi odpowiedziec nawet jezeli odnosze sie do niego z kultura nie tylko mnie ale np.Jarusiowi naublizal niejednokrotnie ... jeszcze raz powodzenia i odemnie z calego serca WIELKI CHUJ DO DUPY ... A Ty Ballboa "Idz naumić sie mówić " PA PA <333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Ten wasz bog 'LepiejNiePytaj' ;x sam obraza gracz pozniej banuje praktycznie za free kiedy ktos powie o nim prawde, zycze powodzenia i wiecej takich adminow Tak wiec: Ja bezpodstawnie nikogo nigdy nie obrazilem - Ty do kazdego najezdzales wyzywajac od cweli kurw dziwek i tym podobne, a glownym tego powodem bylo lamienie. Doslownie obojetnie kto cie zabil to od razu szlo "nie pytaj kurwo jebana" Myslisz ze mam urojenia? Mam swiadkow. LepiejNiePytaj ;x nie potrafi odpowiedziec nawet jezeli odnosze sie do niego z kultura nie tylko mnie ale np.Jarusiowi naublizal niejednokrotnie Caly czas jestem do kazdego otwarty lecz twoje pyskowanie nie dziala na mnie pozytywnie. Mowiac prosciej Szacunek za szacunek jeszcze raz powodzenia i odemnie z calego serca WIELKI CHUJ DO DUPY ... A Ty Ballboa "Idz naumić sie mówić " PA PA <333 Czesc, Pozdrawiam w zyciu prywatnym lecz sie nawet dziwie jak z takim charakterem mozna spotkac znajomych. Jescze raz pozdrawiam i dziekuje. Ps. za 5 lat przeczytaj to co napisales. Jesli bedziesz sie smial z tego = Gratulacje zmadrzales. Jesli nie - przykro. Z tego co piszesz moge jedynie wywnioskowac ze obaj macie najprawdopodobniej spierdalajace lewe/prawe oko gdyz musicie jebac duzymi literami zwlaszcza jaskrawymi kolorami ( +1 ) Pozdrawiam jeszcze raz slicznie i podkreslam ze chamstwo trzeba tepic. tyle ode mnie PS.2 Mozna sie pohajac ale wszystko ma swoje granice a wjezdzajac na rodzicow pokazujesz swoj poziom. Za duzo sobie pozwalacie na takie zalosne zarty typu "twoja stara... " Moze was to smieszy lecz jeszcze raz sie powtorze - Pokazujecie swoj poziom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarus Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Lepiej nie pytaj Ty zawsze tak klamiesz tu na forum a w grze wyzywasz wszystkich i jedziesz po wszystkim Tyle ode mnie Dziekuje <3 [color=#ff0000]Rucham Twoją Matke[/color] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziun3k Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 "Z tego co piszesz moge jedynie wywnioskowac ze obaj macie najprawdopodobniej spierdalajace lewe/prawe oko gdyz musicie jebac duzymi literami zwlaszcza jaskrawymi kolorami ( +1 )" Kompleksy ? widze Twoj avatar jestem pewien ze to Ty . Wielka litera ? Robie to specjalnie dla Ciebie zebys nie marnowal czasu na wynajem tlumacza i mial wiecej czasu na dalszy rozpierdol servera za piec lat ? wydaje mi sie ze za piec lat bedziesz w moim wieku i To Ty dopiero zrozumiesz co robiles zle ja nie musze czekac juz w tej chwili smieje sie z Tego co piszesz ♥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Forum dla ślepych ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziun3k Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 A Ty po co Tu sie wcinasz ?! A po drugie wytlumaczenie mojej duzej czcionki jest dwa posty wyzej chyba ze zeczywiscie jest to forum dla slepych radze isc do okulisty Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 ahhahahahhahahahahahah HAJA KURWAAAA! ZEBYS MIAL ZAGADKE CHUJU BLADY! kurwa w koncu cos sie dzieje, lepiej nie pytaj masz 1h na odpowiedz bo inaczej przegrywasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 bla bla bla kocham te forum jest wyjątkowe zaproście całą gimabaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziun3k Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 "ZEBYS MIAL ZAGADKE CHUJU BLADY!" Że to niby do mnie ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 tak gruby rudy chuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Zostawcie mi dzinuka kurwa ;d To ziomuś nie banować go kurwa mać ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 też go lubię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziun3k Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Pomyslcie co wy robicie Dostalem bana za wyzwiska i obelgi ... w postach wypowiadam sie z kultura i wydaje mi sie ze dosc sensownie a wy piszecie cos typu waszego kolegi ZEBYS MIAL ZAGADKE CHUJU BLADY! ? Inteligencja nie grzeszycie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 "ZEBYS MIAL ZAGADKE CHUJU BLADY!" Że to niby do mnie ?! nie kurwa do twojego psa lamusie AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA TWOJA STARA JEST STARSZA NIZ WEGIEL : O HAJAC SIE KURWY JEBANE LEPIEJ NIE PYTAJ PIZDO MASZ 50 minut na odpowiedz bo inaczej przegrywasz. jarusia nie banowac zajebisty klimat robi na serwie chuje tepe i rude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts