Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie MrBiTTeL

MrBiTTeL
 Share

Recommended Posts

Imie: Jakub

Nick w TF: MrBiTTeL

Nick STEAM: MrBiTTeL

Ile grasz na serwerach wch? : 1 rok

Średnio godzin? : Zaleznie od Checi ^^ bywa 1h dziennie a czasem to i nocki :-)

Zajęcia: Poza TF? Szkoła, Granie (nie tylko TF) i ogolny chillout.

Miałem admina? : Nie na TF'ie.

Gdzie? : W Counter Strike 1.6 ale nie pamietam dokladnie jakie servery (bodajze cs1.6 disco oraz cs stajnia).

Umiejętności : Wkurzanie i gadanie bez sensu. Od czasu do czasu tez cos dopomoge w grze (mowienie kto co ma robic lub ogolna wiedza o grze).

Co mogę zaproponować? : Wszystko co da rade adminem zrobic to bede robic. TZN trzymanie kultury na serwerze, upominanie, szukanie cziterow, scramble/zmiany mapy, etc.

Dlaczego ja? : Staram sie pomagac, znam zasady gry oraz regulamin serwera ktory staram sie przestrzegac (nie raz rage jest ale to zadko co). Oprocz tego jest komunikatywny (Micro ON)

Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?: Plan jest taki zebym dofinansowywal konkursy ^^ ale szczegoly co, komu i kiedy to juz nie w temacie ^^

Linki do 10 reklam: Moge jak inni zaczac sie bawic w trollowanie i stawiac random reklamy z tesco wiec odpuszcze sobie wykonaniu linku do 10 reklam :P

Pierwsze, jezeli mam zrobic takowe reklamy to na jakich forach ? Wiem dobrze ze forum z cs 1.6 jest w pizdu i jeszcze troche i nawet sa dzialy "reklamy" ale co do tf'a mam pewne mozliwosci. Po 2 co wam to da? Myslicie ze ktos na to patrzy? to raczej jest "test" typu: ruszy dupe czy nie. Podsumowując reklamowanie juz jest staromodne i nie widze powodu zeby kto kolwiek z przyszlych adminow mial takowe robic

tzn? rozumiem ze spamowanie na stronki gdzie nikt nie patrzy pomaga w szukaniu graczy?

W ogole nie kumam czemu tutaj w "rekrutacji do adminow na serwerze team fortress 2" wypowiadaja sie gracze z cs'a? Wiecie coś o mnie ? Czy tylko to co wypisalem ... Rownie dobrze mogl by do was napisac totalny nieznajomy gracz (nie gral na serwerze ) a wy i tak byscie go wzieli bo napisal ze lubi kupe.Ludzie, Admini z TF'a nie smieca na waszych postach w cs'ie wiec i wy badzcie tacy mili sobie darujcie

owszem gram na TF wiejskiej rzadko bo rzadko chuj z tym że nikt nie patrzy za te jebane reklamy to ma by jebane utrudnienie sprawdzenie czy komuś zależy na adminie jak chcesz to się postarasz od kilku dni pierdolisz a już byś 100 reklam zrobił więc do roboty kurwa a nie pocisz się przy pisaniu takich głupot

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.