MrBiTTeL Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Imie: Jakub Wiek: 20 Nick w TF: MrBiTTeL Nick STEAM: MrBiTTeL Ile grasz na serwerach wch? : 1 rok Średnio godzin? : Zaleznie od Checi ^^ bywa 1h dziennie a czasem to i nocki :-) Zajęcia: Poza TF? Szkoła, Granie (nie tylko TF) i ogolny chillout. Miałem admina? : Nie na TF'ie. Gdzie? : W Counter Strike 1.6 ale nie pamietam dokladnie jakie servery (bodajze cs1.6 disco oraz cs stajnia). Umiejętności : Wkurzanie i gadanie bez sensu. Od czasu do czasu tez cos dopomoge w grze (mowienie kto co ma robic lub ogolna wiedza o grze). Co mogę zaproponować? : Wszystko co da rade adminem zrobic to bede robic. TZN trzymanie kultury na serwerze, upominanie, szukanie cziterow, scramble/zmiany mapy, etc. Dlaczego ja? : Staram sie pomagac, znam zasady gry oraz regulamin serwera ktory staram sie przestrzegac (nie raz rage jest ale to zadko co). Oprocz tego jest komunikatywny (Micro ON) Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?: Plan jest taki zebym dofinansowywal konkursy ^^ ale szczegoly co, komu i kiedy to juz nie w temacie ^^ Linki do 10 reklam: Moge jak inni zaczac sie bawic w trollowanie i stawiac random reklamy z tesco wiec odpuszcze sobie wykonaniu linku do 10 reklam Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Linki do 10 reklam: Moge jak inni zaczac sie bawic w trollowanie i stawiac random reklamy z tesco wiec odpuszcze sobie wykonaniu linku do 10 reklam domysl sie mojego glosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 mrbittel 10 reklam na forach to nie dużo, więc zrób to i masz tak. ✪ Tytanowy Janusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyniol Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 oddam swojego admina zeby bittel mial powod: gra czesciej , zna sie , i ma mocniejsze nerwy ode mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBiTTeL Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 Pierwsze, jezeli mam zrobic takowe reklamy to na jakich forach ? Wiem dobrze ze forum z cs 1.6 jest w pizdu i jeszcze troche i nawet sa dzialy "reklamy" ale co do tf'a mam pewne mozliwosci. Po 2 co wam to da? Myslicie ze ktos na to patrzy? to raczej jest "test" typu: ruszy dupe czy nie. Podsumowując reklamowanie juz jest staromodne i nie widze powodu zeby kto kolwiek z przyszlych adminow mial takowe robic Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 nie tylko TF ale i cs rowniez zyje Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Typowe podejscie polaka do sprawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBiTTeL Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 tzn? rozumiem ze spamowanie na stronki gdzie nikt nie patrzy pomaga w szukaniu graczy? W ogole nie kumam czemu tutaj w "rekrutacji do adminow na serwerze team fortress 2" wypowiadaja sie gracze z cs'a? Wiecie coś o mnie ? Czy tylko to co wypisalem ... Rownie dobrze mogl by do was napisac totalny nieznajomy gracz (nie gral na serwerze ) a wy i tak byscie go wzieli bo napisal ze lubi kupe.Ludzie, Admini z TF'a nie smieca na waszych postach w cs'ie wiec i wy badzcie tacy mili sobie darujcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyniol Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 dobry koment bittel sam sie kiedys zastanawialem po co Cs'owcy sie wypowiadaja w dziale TF'a jak chuja o nim wiedza chyba ze graja, ale to inna bajka Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Jak to dlaczego się wypowiadają?! PLUS JEDEN DO POSTÓW KURWA! Odnośnie tematu: decyzja należy do Virusa. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 owszem gram na TF wiejskiej rzadko bo rzadko chuj z tym że nikt nie patrzy za te jebane reklamy to ma by jebane utrudnienie sprawdzenie czy komuś zależy na adminie jak chcesz to się postarasz od kilku dni pierdolisz a już byś 100 reklam zrobił więc do roboty kurwa a nie pocisz się przy pisaniu takich głupot Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 melemele, okej. Jedna osoba napisała o tym. Więc po co kilka następnych osób pisze o tym samo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 bo mam taki kolor włosów Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Nie pyskuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Mele kaktusie wypad. Dodać admina dla mrbittel i po sprawie zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts