Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Przesada...

Recommended Posts

Nie dosc ze nie ja rzucilem flasha tylko jakis "-_-" to jeszcze na ile mi dal bana ; O

Ogarnij sie panie Adminie ;]

Nick ~BioShock`Vendetta

[AMXBANS] Zbanowany przez 2B3

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Przyczyna: 'flasz'

[AMXBANS] Czas: '16 godzin i 40 minut'

[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:8455898'

[AMXBANS] Twoje IP: '86.63.11

Sprawdz se w logach jak nie wierzysz kto rzucil flasha ;] hehe ja dalem smoke na pochylnie ;]

Kto Ci dal admina ;]?

Wydaje mi sie ze gdybym nawet rzucil ten flash to za takie przewinienie powinna byc reprymenda slowna ew. kick... a nie 16h hahaha

hmm co flesz ostatnio jakies 2 dni temu fakt rzucilem flesz na respie i napisalem ze swir jeden flesz glupi a za chwile ban na 10 godz od 2b3 poprosilem anie zeby 2b3 poprosila zeby mnie odbanowal to nie chcial ktos mi powiedzial ze mial zly dzien czyzby teraz tez mia zal jak huj nie dlugo za flesze bedzie perma dawal mi 10 tobie 16

2B3 nie ejstes juz adminem na NS'ie i musisz sie liczyc z tym ze tutaj graja normalniejsi gracze a nie nounamy ktorym sie bezkonsekwetnie wpierdala bany

rozumiem cie i zgadzam siĂŞ !!! - ale nie wszystkie owieczki sÂ? normalne ;-(

niektĂłrym futerko naleÂży zgoliĂ? !

ja daje 666minut co daje 11godzin z hakiem i jebie mnie to czy to sadness czy misiek. jebia mnie te wasze pierdolone uklady. kolejny przychodzi na forum sie zalic, wylize dupe miskowi i unban. popierdoleni jestescie i zalosni. spierdalac brazy jebane.

poza tym otwieram temat do publicznej dysputy bo juz zal dupe sciska co sie tutaj odpierdala.

no wiec daje sprostowanie

po 1 mi bana nie zdjeto iprosilem o to tylko 2b3 czego nie zrobil i tilka czego zrobic nie mogl po 2 nie mam zadnych ukladow po3 nie zakladalem zadnego posta na 2b3 bo i po co dupe zawracac wszystkim odczekalem dyche i nadal 4fun ale ze post zalozyl ktos inny to napisalem moja sytuacje i co o tym mysle...thx pzdr 4 all :-P

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.