Czarna Mamba Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 takiego beznadziejnego admina jeszcze nie widziaÂłem. radzĂŞ uwaÂżaĂ? komu dajecie admina. to czÂłek niezrĂłwnowaÂżony i gÂłupi. Coolio robiÂł mi tk co rundĂŞ na co 2b3 "bo on tak strzela". Tym zdaniem 2b3 pokazaÂł swojÂ? klasĂŞ i IQ. pomyÂ?laÂłem "ale debil" i graÂłem dalej. Coolio sraÂł Âżarem bo przypadkowo zablokowaÂłem go 4mapy temu i obraÂżaÂł mojÂ? osobĂŞ oraz moich rodzicĂłw. Wkur... siĂŞ i rzekÂłem "to Âże ty nie masz rodzicĂłw nie upowaÂżnia ciĂŞ do wyzywania mnie". Coolio napisaÂł do 2b3 Âże mu wrzucam na starych i dostaÂłem permanentnego bana. Nie ÂżaÂłuje bo macie serwer do dupy i administracje teÂż ale chce Âżeby 2b3 wiedziaÂł: JeteÂ? dupa nie admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 kolejna skarga na 2b3 to musi o czyms swiadczyc ps zajebisty obrazek haha pojechols mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Gralem z tym jebanym gnojem czarna mamba cisnie na rodzine itd a glos ma 11latka dopiero jak ja mu zaczolem wrzucac ta zamknol jape... PW przekrzykiwaÂłem szczyla WYPIERDALAJ !!! Jak nie zaleÂży to po co piszesz? Jakos mi tez chciales wrzucac na nuku poszedlem do terro i powiedzialem ze bys zamknol morde bo zara perma dostaniesz to mi tez CHCIALES zaczac na starych wrzucac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 no moze i tak ale wszyscy sie na niegpo skarÂżo na 2b3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna Mamba Posted August 10, 2008 Author Report Share Posted August 10, 2008 Gralem z tym jebanym gnojem czarna mamba cisnie na rodzine itd a glos ma 11latka dopiero jak ja mu zaczolem wrzucac ta zamknol jape... PW przekrzykiwaÂłem szczylaWYPIERDALAJ !!! Jak nie zaleÂży to po co piszesz? Jakos mi tez chciales wrzucac na nuku poszedlem do terro i powiedzialem ze bys zamknol morde bo zara perma dostaniesz to mi tez CHCIALES zaczac na starych wrzucac... ten post Â?wiadczy o twojej kulturze osobistej i elokwencji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 A ja sie skarze na draka i co i chuj wiec admina wybrali... I wcale filmikow nie krecicie jak permy dajecie na 10 moze 1... [ Dodano: 2008-08-10, 12:17 ] Czarna mamba nie pierdol czlowieku nie zdejma ci tego perma i wypierdalaj najlepiej dajcie mu tez perma na forum bo i tak nie pogra... Sam nie chce NIE UDAWAJ ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 kolejna skarga na 2b3 to musi o czyms swiadczyc ps zajebisty obrazek haha pojechols mu PodpisujĂŞ siĂŞ pod kaÂżdym sÂłowem buahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLNIERZ Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 po calej lini mu pojechal j/w Link to comment Share on other sites More sharing options...
2b3 Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 kolejny kozaczek z za monitora ********** no nie pierwszy twĂłj wybryk. pojazd po rodzinie ban perm. E.O.T co do dupy wystawionej to oznaka ze chcesz Âżeby ci ktoÂ? w koĂ?cu zerwaÂł gwint . wiem ze i tak go ktoÂ? odbanuje - Na ukÂłady nie ma rady !!! coÂ? siĂŞmusi dziaĂ?mam pÂłacone za sianie zamnetu i chaosu !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 a przestancie juÂż o tych ukÂładach pierdoliĂ? i zacznijcie graĂ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2b3 Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 prawda jest tylko jedna bramki sÂ? dwie a sĂŞdzia to ch...j Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Pocwicz ;] Ja proponuje zdjac flagi 2b3 na banowanie to go troche ukruci... (przesadzasz ostatnio troszq i zaslugujesz na przytarcie nosa ) p.s : na zdjeciu jest Twoja dupa xD ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 jak to twoja dupa na focie to respekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaSiO Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Ja proponuje zdjac flagi 2b3 na banowanie to go troche ukruci... (przesadzasz ostatnio troszq i zaslugujesz na przytarcie nosa ) dlaczego tylko zdjÂ?Ă? flagi na banowanie? o ile dobrze pamietam jak Drake podpadÂł to od razu zabrano mu caÂłkowicie admina, gdzie tu logika i rĂłwnouprawnienia? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna Mamba Posted August 10, 2008 Author Report Share Posted August 10, 2008 nie to nie moja dupa :>. moja jest pielĂŞgnowana puderkiem. Jak nie wiecie co zrobiĂ? z adminem to dajcie go mi. I darmowa szklanka kefiru dla kaÂżdego!!!!!! juve: chuj sie pisze a nie huj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Jak nie wiecie co zrobiĂ? z adminem to dajcie go mi. LEZA I KWICZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy-KzK- Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Âżal mi goÂ?cia... 2B3... [ Dodano: 2008-08-10, 20:57 ] Jak nie wiecie co zrobiĂ? z adminem to dajcie go mi. LEZA I KWICZA JO TYZ xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napalona_Asia Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Pocwicz ;]Ja proponuje zdjac flagi 2b3 na banowanie to go troche ukruci... (przesadzasz ostatnio troszq i zaslugujesz na przytarcie nosa ) sadness jak zawsze ma racje, ptk dla niego ! zgadzam sie w 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 JO TYZ xD Chyba "jo tysz"? Ale ja siĂŞ nie znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 juve: chuj sie pisze a nie huj co ty mnie smarku bedziesz poprawiaÂł... pisze sie HUJ I HUJ a jak dajÂ? ci zaliczyĂ? komuniĂŞ to przyjdz i wujek juve cie nauczy ortografi :] a jak to nie twoja dupa toÂ? xero i zero nie masz jaj i Xander nou nejm Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 i juve to CHUJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiepas Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Przperaszma Czarna Mamba ale ty jestes kretynem i cie znam i sam niedawo malo ci perma nie jebnolem ... tyle odemnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna Mamba Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 Nie chcecie mi daĂ? admina to siĂŞ wypchajcie buraki i placek wam w oko. ÂŻyczĂŞ udanych plonĂłw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 On jest coraz Â?mieszniejszy z kaÂżdym sÂłowem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts