Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

2b3 - ladmin?

Recommended Posts

takiego beznadziejnego admina jeszcze nie widziaÂłem. radzĂŞ uwaÂżaĂ? komu dajecie admina. to czÂłek niezrĂłwnowaÂżony i gÂłupi. Coolio robiÂł mi tk co rundĂŞ na co 2b3 "bo on tak strzela". Tym zdaniem 2b3 pokazaÂł swojÂ? klasĂŞ i IQ. pomyÂ?laÂłem "ale debil" i graÂłem dalej. Coolio sraÂł Âżarem bo przypadkowo zablokowaÂłem go 4mapy temu i obraÂżaÂł mojÂ? osobĂŞ oraz moich rodzicĂłw. Wkur... siĂŞ i rzekÂłem "to Âże ty nie masz rodzicĂłw nie upowaÂżnia ciĂŞ do wyzywania mnie". Coolio napisaÂł do 2b3 Âże mu wrzucam na starych i dostaÂłem permanentnego bana. Nie ÂżaÂłuje bo macie serwer do dupy i administracje teÂż ale chce Âżeby 2b3 wiedziaÂł:

JeteÂ? dupa nie admin

dupa.jpg

Gralem z tym jebanym gnojem czarna mamba cisnie na rodzine itd a glos ma 11latka dopiero jak ja mu zaczolem wrzucac ta zamknol jape... PW przekrzykiwaÂłem szczyla

WYPIERDALAJ !!! Jak nie zaleÂży to po co piszesz? Jakos mi tez chciales wrzucac na nuku poszedlem do terro i powiedzialem ze bys zamknol morde bo zara perma dostaniesz to mi tez CHCIALES zaczac na starych wrzucac...

Gralem z tym jebanym gnojem czarna mamba cisnie na rodzine itd a glos ma 11latka dopiero jak ja mu zaczolem wrzucac ta zamknol jape... PW przekrzykiwaÂłem szczyla

WYPIERDALAJ !!! Jak nie zaleÂży to po co piszesz? Jakos mi tez chciales wrzucac na nuku poszedlem do terro i powiedzialem ze bys zamknol morde bo zara perma dostaniesz to mi tez CHCIALES zaczac na starych wrzucac...

ten post Â?wiadczy o twojej kulturze osobistej i elokwencji.

A ja sie skarze na draka i co i chuj wiec admina wybrali... I wcale filmikow nie krecicie jak permy dajecie na 10 moze 1...

[ Dodano: 2008-08-10, 12:17 ]

Czarna mamba nie pierdol czlowieku nie zdejma ci tego perma i wypierdalaj najlepiej dajcie mu tez perma na forum bo i tak nie pogra... Sam nie chce

NIE UDAWAJ ! ! !

kolejny kozaczek z za monitora

********** no nie pierwszy twĂłj wybryk. pojazd po rodzinie ban perm. E.O.T

co do dupy wystawionej to oznaka ze chcesz Âżeby ci ktoÂ? w koĂ?cu zerwaÂł gwint .

wiem ze i tak go ktoÂ? odbanuje - Na ukÂłady nie ma rady !!!

coÂ? siĂŞmusi dziaĂ?mam pÂłacone za sianie zamnetu i chaosu !!

Ja proponuje zdjac flagi 2b3 na banowanie :D to go troche ukruci...

(przesadzasz ostatnio troszq i zaslugujesz na przytarcie nosa :D)

dlaczego tylko zdjÂ?Ă? flagi na banowanie? o ile dobrze pamietam jak Drake podpadÂł to od razu zabrano mu caÂłkowicie admina, gdzie tu logika i rĂłwnouprawnienia? ;-)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.