Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na gracza PolskiTroL

Adrianx3
 Share

Recommended Posts

Witam To jest skarga na gracza PolskiTroL Nie da sie z nim grac obraża wszystkich graczy i nie tylko na adminów tez najeżdżał jest bardzo wulgarny do wszystkich osób na serwerze i do tego wyzywa jeszcze rodziców prosze bardzo o zbanowanie tego nie wychowanego osobnika bo jak tak dalej bedzie to moge sie założyć ze dużo osób odejdzie z serwera

Tutaj mam link jak mi groźił i jeszcze powidział ze poda mni do sądu i nie wiem czy mogę wyjść teraz z domu bo sie bardzo boję

http://img94.imageshack.us/img94/486/cstrike2013040916465421.png

Wypraszam sobie ja wchodze na server by sobie pograc i sie posimiac a Jarus i -=Norbi=- Czesc lysy chuju nie to ze admini sa oni mnie obgadauja a jak ja cos powiem to odrazu mam bana. Jezeli tak dalej bedzie ja i moi koledzy nie bedziemy grali na takim badziewiPS: Zjem ci mame to Moje powiedzenie Moze to Potwierdzic Zasi czy nawet DibanX Wiec sobie wypraszam mam nadzieje ze

dacie im bana za niekulturalne zachwanie, nie obrazalem graczy i adminow tylko sie bronilem przed jarusiem i norbim

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.