Adrianx3 Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Witam To jest skarga na gracza PolskiTroL Nie da sie z nim grac obraża wszystkich graczy i nie tylko na adminów tez najeżdżał jest bardzo wulgarny do wszystkich osób na serwerze i do tego wyzywa jeszcze rodziców prosze bardzo o zbanowanie tego nie wychowanego osobnika bo jak tak dalej bedzie to moge sie założyć ze dużo osób odejdzie z serwera Tutaj mam link jak mi groźił i jeszcze powidział ze poda mni do sądu i nie wiem czy mogę wyjść teraz z domu bo sie bardzo boję http://img94.imageshack.us/img94/486/cstrike2013040916465421.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 RZAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Adrianx3 ile masz lat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianx3 Posted April 9, 2013 Author Report Share Posted April 9, 2013 Tytanowy znasz mnie ale nie podam nicku ponieważ wtedy nie uznają skargi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Wypraszam sobie ja wchodze na server by sobie pograc i sie posimiac a Jarus i -=Norbi=- Czesc lysy chuju nie to ze admini sa oni mnie obgadauja a jak ja cos powiem to odrazu mam bana. Jezeli tak dalej bedzie ja i moi koledzy nie bedziemy grali na takim badziewiPS: Zjem ci mame to Moje powiedzenie Moze to Potwierdzic Zasi czy nawet DibanX Wiec sobie wypraszam mam nadzieje ze dacie im bana za niekulturalne zachwanie, nie obrazalem graczy i adminow tylko sie bronilem przed jarusiem i norbim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianx3 Posted April 9, 2013 Author Report Share Posted April 9, 2013 moze bys dał jakiego ss'a a nie ze cie obrażamy lub demko bo tak napisać to każdy może a ja mam tu kolejnego ss'a jak ten o to osobnik mnie obrażał http://img5.imageshack.us/img5/9348/cstrike2013040917174081.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_WolF Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Polski nie oszukuj, że od razu jak wchodzisz na serwa to oni Cię wyzywają . To co napisał Adrianx3 to prawda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melemele Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Nie zły ten ptak co swoje gniazdo kala lecz ten co chodzi i się tym przechwala. Jebane gimbusiarstwo kurwa ich mać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Wypierdalać pierdolone zjebane dzieciaki . Do nauki się zabrać a nie pierdolić farmazony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Co to kurwa za idiotyczne skargi? Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts