Phantom_Trn Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 no to zaczynami jebaninke... a wiĂŞc zacznijmy od tego... kto jest niby ten siema... ? po 1 prosze o demko ktĂłre byÂło rzekomo nagrywane... po 2 wyjasnienie na jakiej podstawie wh... bo kurwa skill za duzy ? bo karam was jak chce... to jest smieszne... wrecz zalosne bym powiedzial... zreszta wam pokaze podobny topic jak i mnie na lidzie o wh posadzali i sie kurwa przejachli... Nap post Aug 9 2008, 18:59 Post #9 chcielibysmy demko ros roca CYTAT(Nap @ Aug 9 2008, 20:43 ) * http://rapidshare.com/files/136110393/naps.rar.html prosze czekam na Twoje demko http://rapidshare.com/files/136244136/vsgm.rar.html a tutaj moje prosze po 3 teamspeak jest nie dozwolony do jasnej ciasnej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 http://h1.ripway.com/vermid/ciul233.zip 10:50 13:41 wiedziales ze ida 13:55 zabiles ostatniego i wiedziales ze wiecej nie ma 13:58 najs i nie mow mi kurwa ze jestes dobry bo smiac mi sie chce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom_Trn Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 haha stary zacznijmy od tego ile Ty grasz... bo to zalosne jest... co Wy wyprawiacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 No to idĂŞ oglÂ?daĂ?, kilka minut i powiem co sÂ?dzĂŞ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRN Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 skill ? a co to jest ? jak masz takiego skilla po chuj na ffa grasz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom_Trn Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 jutro wyjezdzam bo w sobote lan u low... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 wypierdalaj czicie w huj na swierklaniec psy gonic z koÂ?ciÂ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom_Trn Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 i TY brutusie przeciwko mnie... o Ty... [ Dodano: 2008-08-14, 20:37 ] JUVE, szok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Akcje z 10:50 obejrzaÂłem w spowolnieniu i zaczÂ?ÂłeÂ? strzelaĂ? zanim zobaczyÂłeÂ? goÂ?cia. 13:41 wiedziales ze ida DokÂładnie. MogÂłeÂ? obserwowaĂ? galĂŞ, albo iÂ?Ă? na "b", ale wybraÂłeÂ? "a", gdzie szÂło 3 goÂ?ci. I o ile moÂżna to i poprzedniÂ? akcjĂŞ uznaĂ? za fuks (13:55 - o tym, Âże widziaÂłeÂ?, Âże na "a" wiĂŞcej potencjalnych ofiar nie ma nie wspominam, teÂż na upartego moÂżna uznaĂ? za fart) , to akcja z 13:58 dla mnie poprostu CiĂŞ pogrÂ?Âża. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 hmm pro farciarz haxior? ... mam demo ide ogladnac zetwu [ Dodano: 2008-08-14, 20:52 ] wallhack. za duzo tych fartow... tym razem Ty sie przejechales. a szkoda bos spoko plyn po morzach i oceanach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom_Trn Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 Akcje z 10:50 obejrzaÂłem w spowolnieniu i zaczÂ?ÂłeÂ? strzelaĂ? zanim zobaczyÂłeÂ? goÂ?cia.13:41 wiedziales ze ida (13:55 - o tym, Âże widziaÂłeÂ?, Âże na "a" wiĂŞcej potencjalnych ofiar nie ma nie wspominam, teÂż na upartego moÂżna uznaĂ? za fart) , to akcja z 13:58 dla mnie poprostu CiĂŞ pogrÂ?Âża. ze dostaÂłem info na ts-ie moja wina ? [ Dodano: 2008-08-14, 20:53 ] hmm pro farciarz haxior? ...mam demo ide ogladnac zetwu [ Dodano: 2008-08-14, 20:52 ] wallhack. za duzo tych fartow... tym razem Ty sie przejechales. a szkoda bos spoko plyn po morzach i oceanach Kurwa mac... to wszedzie powinni mnie jebanc kurwa na esl. i starym GB kurwa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Kurwa mac phantom ten Twoj skan po 13 minucie rozpierdolil po prostu. prawo, lewo o szit 3 lewo biegne PLYN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom_Trn Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 haha po to jest ts by z niego korzystac chyba a tego na gali z 13:58 to kurwa slychac bylo jak dochodzil potem ze walka mial o niczym kurwa nie swiadczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 ze dostaÂłem info na ts-ie moja wina ? I zajebiÂ?cie przymierzyÂłeÂ? przez tÂ? Â?ciane... o tym teÂż miaÂłes info? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allan Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Hmm, to wyglÂ?da jak WH, ale teÂż wyglÂ?dÂ? jak by ktoÂ? mu mĂłwiÂł gdzie kto jest, ten 2 koleÂ? z jego teamu byÂł w TT, wiĂŞc moÂże rozmawiali na TS VT albo Steam, ciĂŞÂżko stwierdziĂ? czy to jest w 100% steam, wÂ?tpiĂŞ aby Phantom ryzykowaÂł na steam, tym bardziej Âże jest aktualna lista z black list i z tej drugiej. RĂłbta co chceta. To pisaÂłem ja Jack O'Neil. Pozdro, niech moc(z) bĂŞdzie z wami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom_Trn Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 a dostaÂł ? nie to ze na esp pokazuje ze tam idzie to ma sie nijak do tego... nie dostaÂł w glowe ani korpus przeszedl czyli jednoznaczne bylo te ze poszedl dalej [ Dodano: 2008-08-14, 21:02 ] po to jest teamspeak kurwa mac ! zeby dawac info... jezu jakie wy nie ogary jestescie to jest po poprostu szok Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Czy to ma znaczenie, czy dostaÂł? PrzymierzyÂłeÂ? jak leci. Edit: Dlatego napisaÂłem o czĂŞÂ?ci akcji, Âże ujdÂ? w tÂłoku. Ale jak strzelasz zanim widzisz kolesia. A potem przez Â?ciane w goÂ?cia potrafisz przycelowaĂ?. @down: MoÂże w tym miejscu pocisk nie przechodzi poprostu? Ale tego juÂż nie wiem. Troche strzaÂł w dziwne miejsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allan Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 A co do strzalu przez strzale, skoro WH to by go zabil przez ta sciane, a nawet nie trafil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom_Trn Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 ze dostaÂłem info na ts-ie moja wina ? I zajebiÂ?cie przymierzyÂłeÂ? przez tÂ? Â?ciane... o tym teÂż miaÂłes info? dostalem info ze podchodzi na gale i jest na zakrecie strzeliÂłem to mowil ze nie trafilem... to pobieglem od dlugiej logiczne chyba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Dobra niech siĂŞ kto inny przypatrzy. Down: Jak mĂłwie, tego juÂż nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom_Trn Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 @down: MoÂże w tym miejscu pocisk nie przechodzi poprostu? Ale tego juÂż nie wiem. Troche strzaÂł w dziwne miejsce. akurat w tym miejscu kulka przechodzi standart miejsce dla ct do skan gali jak raszuja... [ Dodano: 2008-08-14, 21:15 ] Akcje z 10:50 obejrzaÂłem w spowolnieniu i zaczÂ?ÂłeÂ? strzelaĂ? zanim zobaczyÂłeÂ? goÂ?cia. akcja z 10:50 tak strzal poszedl szybciej w kierunku szkynki zanim a nie w niego 2 hit poszedl dopiero w bule... [ Dodano: 2008-08-14, 21:19 ] skill ? a co to jest ? jak masz takiego skilla po chuj na ffa grasz ? zabronione to jest... ? nie wiec cii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 jebie mnie czy to wh czy ts czy vt. Na ffa jest to zabronione bo wprowadza brak rownowagi do rozgrywki. Inne serwery za to banuja, my tez. Spierdalaj. imho wh. banned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Jak na kolesia co gra 7 lat jesteÂ? w chuj botem. Znam ludzi co grajÂ? dwa i bijÂ? ciĂŞ jak gĂłwno w fazie Â?wistaka. Btw konto masz od grudnia 2007, moÂże to twoje drugie ale moim zdanie pierwsze. Przez siedem lat gry w csa masz bardzo ogarniĂŞtych znajomych. Na wch grasz z rok moÂże nawet nie i w sumie nic nie pokazaÂłeÂ?. Ban zostaje, jeÂ?li nie starczy to na bl trudno, tak czy owak Âżal mi ciĂŞ, chĂŞtnie zjade ciĂŞ na cw z ziomkami jak tylko zaÂłatwimy hltv na serwer Âżeby mieĂ? pewnoÂ?Ă?. Po za tym z niektĂłrych akcji na filmiku ewidentnie widaĂ?, Âże bocisz pierwsza klasa. Na eslu to chyba teÂż zamykasz. Acha jak pijesz piwo z jednego marketu z kolegami to nie znaczy, Âże jest to lan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Pamietam go z lolka, bot jakich malo ze tak sie wyraze i chyba wieksze 0 niz koper jezeli to mozliwe. WYPIERDALAJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 no i cie podsumowali jestes w huj 0 i byÂ? z Volantisem przegral 1 on 1 spierdalaj haxowac na hiszpanskie serwy tam mozna wszystko ps. a pamietacie keczup na pizzy kloska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts