Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban za darmo...

Recommended Posts

no to zaczynami jebaninke...

a wiĂŞc zacznijmy od tego... kto jest niby ten siema... ?

po 1 prosze o demko ktĂłre byÂło rzekomo nagrywane...

po 2 wyjasnienie na jakiej podstawie wh... bo kurwa skill za duzy ? bo karam was jak chce...

to jest smieszne... wrecz zalosne bym powiedzial...

zreszta wam pokaze podobny topic jak i mnie na lidzie o wh posadzali i sie kurwa przejachli...

Nap

post Aug 9 2008, 18:59

Post #9

chcielibysmy demko ros roca

CYTAT(Nap @ Aug 9 2008, 20:43 ) *

http://rapidshare.com/files/136110393/naps.rar.html prosze czekam na Twoje demko

http://rapidshare.com/files/136244136/vsgm.rar.html a tutaj moje prosze

po 3 teamspeak jest nie dozwolony do jasnej ciasnej ?

Akcje z 10:50 obejrzaÂłem w spowolnieniu i zaczÂ?ÂłeÂ? strzelaĂ? zanim zobaczyÂłeÂ? goÂ?cia.

13:41 wiedziales ze ida

DokÂładnie. MogÂłeÂ? obserwowaĂ? galĂŞ, albo iÂ?Ă? na "b", ale wybraÂłeÂ? "a", gdzie szÂło 3 goÂ?ci. I o ile moÂżna to i poprzedniÂ? akcjĂŞ uznaĂ? za fuks (13:55 - o tym, Âże widziaÂłeÂ?, Âże na "a" wiĂŞcej potencjalnych ofiar nie ma nie wspominam, teÂż na upartego moÂżna uznaĂ? za fart) , to akcja z 13:58 dla mnie poprostu CiĂŞ pogrÂ?Âża.

Akcje z 10:50 obejrzaÂłem w spowolnieniu i zaczÂ?ÂłeÂ? strzelaĂ? zanim zobaczyÂłeÂ? goÂ?cia.
13:41 wiedziales ze ida

(13:55 - o tym, Âże widziaÂłeÂ?, Âże na "a" wiĂŞcej potencjalnych ofiar nie ma nie wspominam, teÂż na upartego moÂżna uznaĂ? za fart) , to akcja z 13:58 dla mnie poprostu CiĂŞ pogrÂ?Âża.

ze dostaÂłem info na ts-ie moja wina ?

[ Dodano: 2008-08-14, 20:53 ]

hmm pro farciarz haxior? ...

mam demo ide ogladnac zetwu

[ Dodano: 2008-08-14, 20:52 ]

wallhack. za duzo tych fartow... tym razem Ty sie przejechales. a szkoda bos spoko

plyn po morzach i oceanach

Kurwa mac... to wszedzie powinni mnie jebanc kurwa na esl. i starym GB kurwa...

Hmm, to wyglÂ?da jak WH, ale teÂż wyglÂ?dÂ? jak by ktoÂ? mu mĂłwiÂł gdzie kto jest, ten 2 koleÂ? z jego teamu byÂł w TT, wiĂŞc moÂże rozmawiali na TS VT albo Steam, ciĂŞÂżko stwierdziĂ? czy to jest w 100% steam, wÂ?tpiĂŞ aby Phantom ryzykowaÂł na steam, tym bardziej Âże jest aktualna lista z black list i z tej drugiej.

RĂłbta co chceta. To pisaÂłem ja Jack O'Neil.

Pozdro, niech moc(z) bĂŞdzie z wami.

a dostaÂł ? nie to ze na esp pokazuje ze tam idzie to ma sie nijak do tego... nie dostaÂł w glowe ani korpus przeszedl czyli jednoznaczne bylo te ze poszedl dalej

[ Dodano: 2008-08-14, 21:02 ]

po to jest teamspeak kurwa mac ! zeby dawac info... jezu jakie wy nie ogary jestescie to jest po poprostu szok

Czy to ma znaczenie, czy dostaÂł? PrzymierzyÂłeÂ? jak leci.

Edit: Dlatego napisaÂłem o czĂŞÂ?ci akcji, Âże ujdÂ? w tÂłoku. Ale jak strzelasz zanim widzisz kolesia. A potem przez Â?ciane w goÂ?cia potrafisz przycelowaĂ?.

@down: MoÂże w tym miejscu pocisk nie przechodzi poprostu? Ale tego juÂż nie wiem. Troche strzaÂł w dziwne miejsce.

@down: MoÂże w tym miejscu pocisk nie przechodzi poprostu? Ale tego juÂż nie wiem. Troche strzaÂł w dziwne miejsce.

akurat w tym miejscu kulka przechodzi standart miejsce dla ct do skan gali jak raszuja...

[ Dodano: 2008-08-14, 21:15 ]

akcja z 10:50 tak strzal poszedl szybciej w kierunku szkynki zanim a nie w niego 2 hit poszedl dopiero w bule...

[ Dodano: 2008-08-14, 21:19 ]

skill ? a co to jest ? jak masz takiego skilla po chuj na ffa grasz ?

zabronione to jest... ? nie wiec cii

Jak na kolesia co gra 7 lat jesteÂ? w chuj botem. Znam ludzi co grajÂ? dwa i bijÂ? ciĂŞ jak gĂłwno w fazie Â?wistaka. Btw konto masz od grudnia 2007, moÂże to twoje drugie ale moim zdanie pierwsze. Przez siedem lat gry w csa masz bardzo ogarniĂŞtych znajomych. Na wch grasz z rok moÂże nawet nie i w sumie nic nie pokazaÂłeÂ?. Ban zostaje, jeÂ?li nie starczy to na bl trudno, tak czy owak Âżal mi ciĂŞ, chĂŞtnie zjade ciĂŞ na cw z ziomkami jak tylko zaÂłatwimy hltv na serwer Âżeby mieĂ? pewnoÂ?Ă?. Po za tym z niektĂłrych akcji na filmiku ewidentnie widaĂ?, Âże bocisz pierwsza klasa. Na eslu to chyba teÂż zamykasz. Acha jak pijesz piwo z jednego marketu z kolegami to nie znaczy, Âże jest to lan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.