❤ DMG Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Siemanko, witam w mojej kuchni... ehm. Każdy po jakimś czasie znajdzie swoją następną grę, dlatego nie oczekuję starej ekipy choć to właśnie ich głosów mi brakowało kiedy to wszystko zaczęło padać. Pamiętacie jaki tu był świetny klimat? - Ja pamiętam i tego mi brakuję. Część osób przeszła na League Of Legends, część na WOT, jeszcze inna na jakieś metiny. Czas na przegrupowania się i ponowy ogromny spam, tą "chamskość". Nic nie zamierzam sam robić jeżeli nie będzie osób chętnych, zaczynam werbowanie poprzez STEAM, i wszelkie grupy na których uczęszczaliśmy, uczęszczamy. Skoro już jestem przy tym co robię to napiszę jeszcze, że Prowokator jest kompletnym idiotą bez jakichkolwiek komórek mózgowych - to tyle. Chciałem napisać ten temat wcześniej ale oczywiście ten pajac który do końca zmarnował to forum poprzez warnowanie, banowanie użytkowników mnie zbanował. Jebany osioł. Jeżeli to czytasz Adam to proszę powiedz czy warto mi działać - czy zamierzasz przedłużać serwer(jeżeli pieniędzy brakuje dołożę się, może z kimś jeszcze). Odnośnie samego forum: - warto by było usunąć nie aktywne serwery, zmienić tabelkę ( mogę to zrobić jeżeli dasz mi dostęp ) - usunąć nie potrzebne działy. - wstawić jakąś reklamę nawet pop-out na ryj aby ktoś się o czymś do wiedział. - Mam 2/3 nieaktywne konta steam można stworzyć konkurs: 1konto - Left 4 Dead 2 2konto - CS 1.6 3konto - CS:GO I więcej, wystarczy teraz pisać nowe tematy zachęcać do czytania, układać tagi do szukania w google. Damy radę. Jak to popieracie ? ✪ Vadal, Anthony Hopkins, ✪ Misiek and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Ja bym był za, Wiejska-chata to najlepsza sieć jaką widział ten świat i tak zostać musi. Jeśli chodzi o sprawy serwerowe walcie do mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 możesz na mnie liczyć dmg jeśli dasz radę ogarnąć to jako administrator, w kwestii finanswej także możecie na mnie liczyć, jakby co to jestem na steamie online przez wiekszosc dnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted July 11, 2013 Author Report Share Posted July 11, 2013 2 chętnych no i świetnie, jak możecie to dajcie propozycje odnośnie czegoś czym można zachęcić nowych graczy lub starych wyjadaczy do tego aby posiedzieć choć chwile na serwerze, który trzeba będzie stworzyć. Pamiętam, że virus coś na chacie napisał ,że "obiecuje iż sie zajmie tym" - mamy nadzieje, że zaglądniesz i pokierujesz wodzu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 niech bedzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 To może zrobić tak aby mieć jeden serwer i pozapraszać do gry znajomych z steam, facebook. A jak już będzie graczy to tworzyć nowy serwer i tak dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 kurwa jakich dwoch ? Zajebac w ryj ciulu :-) JA TESZ CHCEM POMUC a tak serio, z checia pomoge i jak zawsze mozecie na mnie liczyc. niepytaj ma serwa csa wiec mozna sie nim zajac profesjonalnie tylko trzeba kogos z dobrym pomyslem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 aha niepytaj ma serwer csa i mozna sie nim zajac w sposob profesjonalny. Tylko trzeba kogos z dobrym pomyslem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 dajcie propozycje odnośnie czegoś czym można zachęcić nowych graczy lub starych wyjadaczy do tego aby posiedzieć choć chwile na serwerze, który trzeba będzie stworzyć. 4ever byl wedlug mnie serwem "lajtowym". Gra bez spiny, luzne gadki, strzelania w chuj, male smieszne mapki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 Gra bez spiny, Tutaj bym się sprzeczał . g0ThIc. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 e tam Trzeba osobe ktora ma dostep do jakichkolwiek modyfikacji forum zeby to jakos juz wygladalo. By sie te monitory wyjebalo, dzialy z dupy ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Witajcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 Ktoś zobaczył post, witaj ponownie kocie. Zróbmy jakieś większe echo odnośnie REAKTYWEJSZYN by wiejska-chata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Wykupiłem reklamę na redtubie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 pomysl jest zajebisty, nie umiem nic robic, ale pomoge ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Na małego cfela też możecie liczyć xD a co w kwestii forsy też mogę się dołożyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 KURWA, zbierac mloda wiare i robic. wakacje wiec bede mial wiecej czasu na pierodoly takze jak cos trzeba to pisac. ave! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Jak narazie trzeba ogarnac Forum i jakos amx bans ogarnac by wspolgralo z serwem (nie moja dzialka, chyba) ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 no to stawiać serwer dawać scouty i gramy! Finansowo moge wspomóc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Ursek daj nam prawa do forum, nie rozjebiemy go przeciez, a trzeba najpierw od tego zaczac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 wlasnie ursek, daj im prawa ! wcale nic nie rozjebia ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 najwyżej rozpierdola wszystko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Nic nie rozjebia;p sa pojebani ale chyba potrafia to zrobić ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Nikt cie nie pytal o zdanie zrozumiałeś smarku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts