❤ DMG Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 TeamSpeak 3 IP : 91.228.197.177:9988 Sloty: 100 Nie piszcie proszę o tym, że po co nam ts3 skoro mamy mumble. Będzie to i to ponieważ co druga osoba którą spotkasz w grze online posiada TS3. Będziesz chciał szybko z nim pogadać to druga osoba będzie miała problem z przyswojeniem się do nowego komunikatora. * Każda osoba która wejdzie na TS3 dostanie takie same rangi, z takimi samymi ikonami i wieloma innymi co na forum. * Każdy administrator co działał na serwerze wiejska chata ale z powodu tego, że serwery zostały usunięte odbędzie się ponowna rekrutacja dlatego nie będę przyznawał nie potrzebnie rang by robić problemów. * O kanał można pisać do Urska (i do mnie) ponieważ w tym momencie ma on największe prawa (poza mną). * Regulamin tam jest, ale wiem że nikt nie przeczyta. * W zakładce "Nasze Pany" są wszystkie osoby, które otrzymają daną rangę - warto wejść zobaczyć czy Ciebie tam nie ma. * O ikony zwracajcie się do ekipy "Ogarniaczy Gnoju" ,którzy będą je przyznawać bez problemu. Inne INFO: Serwer mumble jest doskonale przystosowany do różnych pojedynków / sparingów dlatego warto je sobie ściągnąć. O kanał tam trzeba się pytać prawdopodobnie Urska, bo nie wiem kto jest tam jeszcze administratorem. Z dnia na dzień widać tam coraz wiecej osób. Wstawię reklamę na TS3 aby było wiadome o mumble. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts