Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Propozycja (dużo czytania)

Vadal
 Share

Czy pomysl Ci sie podoba  

5 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci sie pomysl

• Tak, jest super
      0
    • Nie, jest beznadziejny
    • Tak, lecz potrzebne sa małe zmiany
      0
    • Zróbmy coś innego niż konkurs
      0
    • Podoba mi sie tylko Konkurs Serwerowy
    • Podoba mi sie tylko Konkurs Ogólny
      0
    • Tak, lecz potrzebne sa duże zmiany
      0
    • Inne (jeżeli masz coś innego do powiedzenia napisz w KOMENTARZU)
    • chujowe...

Recommended Posts

Panie i Panowie;) Przedstawie wam tutaj pomysl ktory wczoraj wpadl mi na mysl;) Dokladnie chodzi tu raczej o konkurs;) Tak wiec;) Cały ten konkurs miałby sie rozpoczać gdyby wszystkie serwery WCH byly gotowe do gry;) No ale moze przedstawie już o co mi dokladnie chodzi;)

Konkurs dzieilby sie na 2 cześci (mozna to tez liczyc na 3):

1. Konkurs ogolny (KONKURS REKLAMOWY)

Konkurs chyba znany kazdemuu;) Konkurs polega na reklamowaniu WCH;) Zaden nadzwyczajny konkurs;) No ale byc moze przyciagnał on by ludzi;)

2. Konkurs Serwerowy (KONKURS MISTRZA CS)

Konkurs polegalby na graniu naa naszym serwerze CS 1.6;) Nagrody dostaja osoby ktora:

a) jest pierwsza w rankingu

B) grała najwiecej na serwerze

to juz trzeb wybrac;)

3. Konkurs Serwerowy (KONKURS MISTRZA TF)

To jest tak samo jak wyzej tylko ze dotyczy to gry TF;)

Nagrody tak myysle ze beda to Steam Keye do jakis gier lub jakis Kont z Grami;) w Konkursie ogolnym tak myslalem aby kazdy kto zajmie 1,2 lub 3 miejsce dostanie range na forum "Wybawca" bedzie ona specjalna ponieważ nikt inny nigdy jej nie dostanie a w konkursach serwerowych tu własnie mam problem;) Nie wiem co;) Ale to już musimy uzgodnić wszyscy razem;) Co i jak;)

Tak więc prosze was;) Mowcie wszystko ze szczegolami a nie tylko "Podoba mi sie" Czy cos zmienic cos dodac;) Moze inne rangi;) No nie wiem;) Decyzja zalezy od was;) Prosze was aby kazdy oddał głos w ankiecie i sie wypowiedzial;) To tyle z mojej strony;) Czekam na opinie;) Proszę rownież o deklarowanie kto mogłby bezinteresownie zasponsorować takie Steam Keye lub konta;) Tak więc to wszystko;)

Chujowe.

Po 1. samo słowo "reklama" odstrasza wiec nic z tego nie bedzie

Po 2 co to bylo wyzej

Po 3 jak w 2

kto zajmie 1,2 lub 3 miejsce dostanie range na forum "Wybawca" bedzie ona specjalna ponieważ nikt inny nigdy jej nie dostanie

Chyba smarki

Proszę rownież o deklarowanie kto mogłby bezinteresownie zasponsorować takie Steam Keye lub konta;) Tak więc to wszystko;)

Wisisz mi hajs kurwa.

Ps. Zapomniales dodac w glosowaniu opcje "Nie podoba mi sie - wszystko"

Doceniam checi ale pelno jest takowych konkursow i jakos to do mnie nie przemawia ale nie wiem jak to innym podziała (na nerwy :D)

Prawda jest taka ze jedyny serwer który względnie ma szanse jeszcze zaistnieć to serwer Team Fortress 2. Pomysł z konkursem nie jest głupi - a uwierzcie mi ze ściągnie ludzi. Proponuje coś na zasadzie - kto pierwszy w rankingu zgarnią jakas nagrode. Powiedzmy klucze TF2, do końca wakacji.

Kto sponsoruje?

Dobra chuje, ja moge. Juz niech macie.

kto pierwszy w rankingu zgarnią jakas nagrode. Powiedzmy klucze TF2, do końca wakacji.

Zrobiliśmy coś takiego na serwerze jak przesiadaliśmy się na n1host. To nie działa. Ludzie przychodzą tylko wtedy kiedy rozdawane są itemki bo herp derp za darmo. Później zmieniliśmy zasady na takie jakie proponuje teraz orzech. Też nie zadziałały.

Ludzi na serwer ściągnie tylko zainteresowanie adminów i bywalców. Jeżeli admini będą mieć wyjebane (bo przecież nikomu nie chce się grać na pustym serwerze) to będzie albo niskie zainteresowanie serwerem, albo żadne.

Żaden konkurs nie ściągnie ludzi. Takie jest moje zdanie.

Dobra chuje, ja moge. Juz niech macie.

kiedy Ty ostatnio zacytowałeś moją wypowiedź i napisałeś coś normalnego w moim kierunku :super:

W sumie masz racje z tym serwerem CS, może się okazać nie wypał - ludzie tutaj mają chęci, chcą pomóc... nie warto przekreślać tego jednym zdaniem. :/