Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

GRA NA SERWIE CS

Vadal
 Share

Recommended Posts

Dobra bo raczej nikt dupy nie ruszy;) Pierdole to kim dla was jestem bo pewnie jestem jakis pieprzonym dzieciakiem ;) A wiec OGLASZAM iz do konca tego tygodnia i caly nastepny tydzien bedziemy napierdalać w tego CS zeby rozkrecic nasz jedyny serwer CS;) Jeżeli sie uda mozemy zaliczyc REAKTYWACJE za udana jezeli bedzie stał pusty no to z bólem trzeba przyznać ze to nie ma raczej sensu;) Choc nic nie wiadomo:) A wiec bez tego pierdolenia. I prosze mi nie srać ze mnie nie bedzie bo nie mam czasu;) Bede codziennie czekał 1h jeżeli nikt nie wbije wychodze;) W kazdym dniu zapraszam chociaż 1 admina;) Dziekuje to wszystko. Jak cos zle napisalem to sorka;) A i czasami moge sie troszke spoznic bo mam teraz troche pracy;)

TU MACIE WAZNE INFO (JAK BEDZIEMY GRAC):

PIĄTEK (09.08.13r) GODZINA 20:00 na serwie

SOBOTA (10.08.13r) GODZINA 18:00 na serwie

NIEDZIELA (11.08.13r) GODZINA 19:00 na serwie

PONIEDZIALEK (12.08.13r) GODZINA 17:00 na serwie

WTOREK (13.08.13r) GODZINA 16:00 na serwie

SRODA (14.08.13r) GODZINA 14:00 na serwie

CZWARTEK (15.08.13r) GODZINA 21:00 na serwie

PIATEK (16.08.13r) GODZINA 10:00 na serwie

SOBOTA (17.08.13r) GODZINA 20:00 na serwie

NIEDZIELA (18.08.13r) GODZINA 19:00 na serwie

nawet spoko, ale juz nie podniecaj sie tymi minkami ziom i nie pierdol zes gimba bo jestes gimba i nic tego nie zmieni xD. Bede jutro bankowo. Mam juz csa sprawdzalem pliki na ftp. Jutro z rana sprobuje cos napisac.

Mam te jebane praktyki wiec po 16:00 czasu starcza mi na wszystko, od wciagania koksu po aerobik z chodakowska i miska ;d