Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

TODO

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

- muzyka (dominujaco rock plus elementy muzyki wiejskiej, tradycyjnie jak zawsze, elektronicznej a w szczegolnosci dubstepow i innego scierwa zabraniam lub prosze mi zlozyc takie propozycje do zatwierdzenia)

- serwer ladnie sie pial w gore, teraz znowu spada wiec trzebaby ogarnac administracje (swoja droga co sie stalo z iwona, tomoexem, gizmem, kynkiem i w ogole stara gwardia?)

- wyjebac (bez dyskusji) nastepujace mapy - sawmill, doublecross, king i jeszcze jakas mapa ktorej nazwy zapomnialem... taka brudna, industrialna.

- nie jestem przekonany do glosowania na typy map... co z sd_doomsday ktora nie nalezy do zadnej z kategorii??? bylbym za przywroceniem starego systemu glosowania (po to zebby ludzie w kolko wybierali te same mapy) dopoki nie osiagniemy satysfakcjonujacej frekwencji. Pomysl z glosowaniem na typy w samym zamysle jest bardzo dobry ale w praktyce wychodzi do dupy :<

- killstreak z baza sql i dzwiekami

- ma ktos moze ten plugin ktory kiedys napisalem co przy backstabie odgrywal dzwiek 'tu ryba - zglaszam sie' ?

- motd powitalny, ktory zrobil kiedys doctor byl awesome

- pomeczcie doctora o te hlxy :P

swoja droga co sie stalo z iwona, tomoexem, gizmem, kynkiem i w ogole stara gwardia?)

Jak zdarza mi się wejść na serwer, to widuję kynka dosyć często. Z Iwoną jest podobnie.

Tomoex się chyba znudził, albo umarł. Widziany w akcji na serwerze.

Ja zyje i pojawiam sie w miare mozliwosci ale co do zmian wybor map na chwile obecna- powrocilbym do starego vote i nominate, te mapy co napisales sa dupne i nie grywalne co do doomsday tez jest ujowy dopisalbym jeszcze foundry, dodalbym naliczanie ranku i killstreak,

zeby rozkrecic na nowo serwer sama reklama nie pomoze pasuje pomyslec nad jakims konkursem ewentualnie jakis gratis w postaci slota nie za rank tylko za ilosc czasu spedzonego na serwerze temat daje do dyskusji jak cos mi przyjdzie do glowy to napisze

Statsy powinny już działać ładnie. Bany po restarcie serwera.

Ja bym do tego todo dodał jeszcze jedno:

- zaorać te kurwa stronę z 2007 roku, z ostatnim newsem z 2010

Kiedyś wysyłałem link do czegoś takiego: http://szczecinski.eu/wiejska/ - jest minimalistycznie, ale po uj ma być więcej, jak od 3 lat nic się nie dzieje, są zwalone polskie diakrytyki etc.?

Pewnie nawet jak bym to podmienił, to by się Virus nie zorientował przez lata :>

1. Muzyka się robi. Chyba...

2. Nowa administracja robi ile może. Na starą nie mam zbytnio wpływu. Iwona poprosiła o usunięcie jej z administracji w zamian za danie admina Maffowi, na co przystałem. Zresztą i tak rzadko ją ostatnio widywałem. Gizmo dostał admina testowego na Max-play'u. Stara gwardie rzadko na serwerze widuję. Wszystko wina tego że długo serwera nie było przez co większośc starych graczy rozeszła sie na inne serwery i raczej juz nie wrócą :) Wczoraj serwer został rozkręcony tak ze o 2 w nocy na serwerze było 20 osób (W tym czasie skillpoint 0, Max-Play 13)

3. Nowy mapcykl jest zrobiony. Jak odkryję dlaczego wyjebuje błędy to go wrzucę. BTW. To nie Tobie mają się podobać mapy, a graczom.

4. Już wiele razy mówiłem że głosowanie na grupy--->mapy jest lepsze bo ludzie graja to co chcą. Co do sd_doomsday - znajdzie sie w nowym mapcyklu w grupie 4fun

(po to zebby ludzie w kolko wybierali te same mapy)

No właśnie głosowanie system głosowania grupy ---> mapy to gwarantuje.

5. MOTD wrzucony

6. Plugin który napisałeś nie podobał się nikomu. Sorry ;)

@doctor - prosilbym o zbackupowanie starej strony, odswiezenie Twojej wersji (usuniecie nieistniejacych serwerow) i wrzucenie Twojej pracy.

Dziekuje za statsy i bany :*

@ Jack

1. Muzyka sie robi i mam nadzieje, ze wezmiecie pod uwage to o co prosilem - rock

2. OK. Klaskam uszami po przeczytaniu ostatniego zdania tego punktu, oby tak czesciej bylo.

3. Jasne, ze mi sie nie musi podobac ale foundry i innych wymienionych przeze mnie map raczej nikt nie lubi a nawet jesli - pustoszeje na nich serwer.

4. Jest lepsze ale w praktyce wole starsza wersje vota i przeczytaj jeszcze raz to, co zacytowales

5. GIT

6. To byl Jurka pomysl i nie uogolniaj, ze nikomu. Zreszta olac. To nie ma dla mnie absolutnie zadnego znaczenia, moze go nie byc

Jeszcze nie, dopiero sie z robota wyrobilem (ok, klamie, nie :-P) - zaraz popatrze.

Deamon od statystyk cały czas pluje:

TRCON: Trying to get rcon access (auth)

chociaż hasło rcon ma dobrze podane, więc kurde nie wiem co się dzieje. Zwalę tymczasowo na stare SM, ale podobno na nowym nie działają prezenty :(

Walić. Działa. Okazuje się, że problemem było hasło do RCON. Zmienione - działa. Volvo plz fix.

Nowy mapcykl został wgrany. Problemy były spowodowane złym kodowaniem pliku umc_mapcycle, które narzucił mi domyślnie notepad++. Pozbyłem się map o których prosiłeś virus. Dodałem 3 customy (więcej map w drodze) do grupy 4fun. Generalnie dużo zmian w długości trwania map itp itd.

BTW. Virus ciulu zmień mi grupę na forum. "Specjalistka od broni w zwarciu"

Ja jebie... to już wolał bym mieszać malte :-)

Grupa do cutomów nazywa się 4Fun i można tam znaleźć nie tylko mapy cutomowe ale też takie które nie pasują do innych grup (jak wcześniej wspomniany doomsday). Przy każdej mapie znajduje się opis ile dana mapa customowa zajmuje miejsca na dysku. Customowych map sd_* jest bardzo mało i są strasznie słabe więc póki co nie widzę na serwerze map tego typu (domyślny doomsday JEST wrzucony)