✪ Tytanowy Janusz Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 siema w logach widze ze plugin ktory ustawia czas mapy nie dziala poprawnie dlatego musze ustawic te czasy recznie. Czy pasuje wam takie cos? mapy de_-20 minut aim_-13 minut cs_-15 minut scouty_-15 minut awp_-13 minut mapy typowo funowe jak 1hp_he, 12guagecage i inne ustawie na 10 minut. gg_- jest ustawione na 25 minut max ale wiadomo ze znajdzie sie ktos kto rozkurwi mape w 10 minut. Slyszalem misiek ze sie do mnie jebales za moimi plecami, szkoda ze mnie patafianie na serwie nie bylo. Z laski swojej jak masz jakies problemy pisz do mnie, grzecznie porozmawiamy. Nie zycze sobie smarowania dupy za plecami nie zrobi to z ciebie maczo tylko lamusa. bez obrazy dla twojej osoby oczywiscie. Skoro chemy postawic serwer to zachowujmy sie jak druzyna bo takim zachowaniem to kurwa nawet go nie skonczymy. Co do gg nie wiem czemu Wam nie dziala. Jak uruchamiam gg to wszystko smiga elegancko. Nie ma prawa byc cos nie tak... Plugin pochodzi ze starego 4evera wraz z plikami konfiguracyjnymi...nic tam nie zmienialem... jak cos nie dziala piszcie do: -misiek -misia -ja Jako ze mnie czesto na steam nie ma to piszcie do misi ona mnie powiadomi depesza, wejde szybko i zobacze co w mojej mocy. z powazaniem do calej wch, pracujmy jak druzyna. Chociaz skonczmy serwer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Z laski swojej Jest róznica - czy robimy komuś Laskę czy Łaskę hahahah xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 24, 2013 Author Report Share Posted August 24, 2013 miodek xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts