ememe Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Data zdarzenia: 24.08.2008 17:00 Nick podejrzanego: [CS]Zolnierz-Legionowo[PL] STEAMID: SCREEN Ewentualny rodzaj czitu: wh Link do dema: LINK Mapa: de_westwood Czasy i opis podejrzanych akcji: 1:40 - ? 2:22 - patrzy sie idealnie na goscia. 6:30 - sÂłabo sie ukrywamy z tym wh 7:55 - wiem, Âże tam siĂŞ wali, ale nie zawsze jak jest przeciwnik 9:35 - on byÂł za Â?cianÂ? 11:50 - 13:10 - yhyyyyyyyyyyyyyy 15:03 - he pod nogi 15:27 - hihi coÂ? sÂłabe te wh 17:00 - tak :} mierzymy idealnie. 19:37 - no idealnie 20:25 - no no 23:00 - !! Tyle. JeÂżeli siĂŞ pomyliÂłem sorki, wybacz. PS. Demko nagrane z esp_admin_coÂ? tam wiĂŞc Wy juz nie musicie odpalaĂ? wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 a przez mikrofon mu powiedziaÂłeÂ? ze ma czity ?? jak nie to unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted August 24, 2008 Author Report Share Posted August 24, 2008 jak nie to unban nie, czyli unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 ogolnie akcje dziwne bo niby mierzy do typa a ja go nie widzialem u siebie na wh, chyba ze teraz te nowe jakies lepsze sa ;d dobra jest akcja z 23 minuty gdy sie cofnal zanim byl widoczny granat ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 czekamy na wypowiedz O$ki czit huntera od oski zaleÂży czy ban czy nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Ogladalem i na moje ban... Sa akcjie gdzie widac jak na dloni ze wie gdzie kto i kiedy wybiega, sledzi celownikiem po textach... Do okopu i zalac betonem po? .... oczywiscie ze po pachy :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 czyli onitowiedzakocie sie nie mylil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 zbanowaĂ? w pizdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 czyli onitowiedzakocie sie nie mylil. Chyba raczej Fibak :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 wiedzialem. smierdzial mi na tym wescie wczoraj. za kazdym razem jak szedlem domkiem wiedzial ze tam jestem i jebal przez 2 sciany. niektore akcje przejebane seryjnie. jak to ktos tam rzekl "beton po pachy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 jak to ktos tam rzekl "beton po pachy" Jeszcze siĂŞ nie nauczyÂłeÂ? kto to ma takie powiedzonko, hehe :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 nie wiem, kola, baton, koper - obejrzcie. Ja nie wiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Co tu kurwa wiedziec Âłopata w Âłeb do okopu i betonem po pachy chuja zalac ;D aaa zapomnialem... wsadzic mu cos smierdzacego jeszcze do ryja zeby nie darÂł mordy ze on nie czit ; D Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 o kurwa sedes 1 raz w zyciu mnie rozsmieszyles i 1 raz w zyciu sie z Toba zgodze Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 No Fibak pierwszy wrzuciÂł go na forum, ja byÂłem drugi, ale widaĂ? mieliÂ?my racjĂŞ... MoÂże rzeczywiÂ?cie niech jeszcze obejrzy Fibak, bathory i komar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Qrwa maÂło jasno sie wyrazilem?? BETOOOOOOOOOON !! :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 dobra, sadness, japa tam, bo akurat Twoje zdanie maÂło tu siĂŞ liczy juÂż. I skoĂ?cz juÂż z tymi odzywkami, bo na poczÂ?tku byly nawet odrobine zabawne, ale sa juz nudne i najnomalniej w swiecie prostackie, wiec zamilcz prosze. Nic do Ciebie nie mam, ale te posty to juz naprawde przeginka. Czekamy na bathorego, fibaka i komara? Czy zamykamy teatrzyk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Szczerze nie chce mi sie tego ogladac, bo jestem pewien w 100% ze wtedy mial haxy, tyle ze mu sie ujebalo bo demka nie bylo. Do 3 razy sztuka, miales szanse przestac czitowac ale jak to bezmozgi bezel powiedzial: Haxy sa jak narkotyki, cholernie uzalezniaja ^^ Tak wiec ala kubol: jebnac brecha w leb wciepnac do rynsztoku i zaloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 wh + noob = widac rezultat zaden pro ze mnie nie jest ale zeby nie zauwazyc takich skanow to...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 perm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 dobra, sadness, japa tam, bo akurat Twoje zdanie maÂło tu siĂŞ liczy juÂż. a twoje zdanie tu sie tym bardziej huja liczy :> ryj tam bronzie bo z twojego kota zrobie czarnÂ? mszĂŞ, pokrojĂŞ i zbeszczeszcze zwÂłoki ty rudy kurwiorzu !!!! KubuÂ? powiedziaÂł zakopaĂ? huja po szujĂŞ w gĂłwnie i zalaĂ? kurwa betonem !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 To niech ktoÂ? go zaleje betonem Link to comment Share on other sites More sharing options...
biterman Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 juve mocny :] Beton i h.uj CziterĂłw nie hodujemy w stajni Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Zbanowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts