❤ and2ia Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Ogólny Regulamin Serwera CS:GO Wiejska-Chata.pl Wchodząc na serwer akceptujesz poniższy regulamin: 1. Gra z wspomagaczami nie jest i nie będzie akcepowana. 2. Można obrażać pod paroma warunkami: -nie wjeżdzamy na rodzicow -obraza jest akceptowana przez obie strony i nie psuje humoru tylko daje radość. 3. Nie nadużywaj mikrofonu w sposób nieakceptowany przez społeczeństwo serwera. 4. Reklamowanie nie będzie akceptowane. 5. Nick gracza nie powinien zawierać obraźliwych słów w tym obrazy ze względów religijnych czy rasowych. 6. Przeklinanie jest dozwolone lecz wszystko z umiarem. 7. Zachowaj kulturę pisząc lub zwracając się do adminów i graczy oraz zachowaj poprawność polszczyzny. 8. Nie spamujemy/floodujemy na serwerze. 9. Wszelkiego typu prywatne sprawy załatwiamy na komunikatorach NIE NA SERWERZE. 10. Nie pouczamy admina – wszelkie zażalenia i skargi piszemy na forum. 11. Admin też jest człowiekiem ! Daj mu życ! Zasady 4FUN: 1. Nie bugujemy gry/mapy 2. Przechodzenie do drużyny wygrywajacej nie bedzie akceptowane ("dezercja") 3. Nie ranimy w sposób specjalny kolegów z Team`u. 4. Zakaz specjalnego rzucania fb/he pod nogi gracza ze swojego teamu. 5. Staraj się wypełniać cele mapy. Na każde z tych zasad możemy przymknąć oko tylko jeżeli inni gracze nie mają nic przeciwku temu. KARY: 1. Cheatowanie – BAN permanentny 2. Obrażanie rodziców – BAN permanentny 3. Obrażanie admina – free slot 4. Obrażanie graczy – j/w 5. Celowe ranienie graczy w teamie – kick/ban do 1 dnia 6. Celowe rzucanie fb/he pod nogi graczy z teamu – kick/ban do 1 dnia 7. Nicki wulgarne i rasistowskie – Perm 8. Nadmierne przeklinanie, spamowanie/floodowanie – ban od 5 min do 1h 9. PING – kic/ban do 5min 10. INNE bany – indywidualnie ustalone przez admina. Regulamin zmieniony wedle życzenia co poniektórych z was Pozwoliłam sobie użyczyć to co napisał kolega Niee Pytaj ^^ i powstawiałam jedynie polskie znaki Tak więc... TYLKO ACC ?? I niech osoba która się na forum zajmuje, to zrobi tylko odpowiedni temat z tym i go zamknie biterman 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biterman Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Jestem ZA!!!!!!!!! Profesjonalnie napisany regulamin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biterman Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 thunder spierdalaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muffi_ice Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Jestem na TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 po 1 punkt 4 i 7 trzeba z edytowac po 2 punkt 2 i 3 a kobieta to nie jest graczem? i ma jakieś specjalne przywileje że tylko rodzin kobiet nie mozna wyzywac? po 3 punkt 2 i 10 To w koncu można sie wyzywać czy nie? Nie ma tu paru istotnych rzeczy. A jak by kto chciał przeczytać to tu moja wersja http://forum.wiejska...post__p__183983 "1. Obrażanie rodziców i kobiet - BAN pernamenty" BHUABHUABHAUBAHUB Widać że nie grałaś u nas wcześniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biterman Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 mozna by polaczyc obie wersje i zobaczyc co z tego wyjdzie :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ and2ia Posted September 8, 2013 Author Report Share Posted September 8, 2013 Wiesz co ? Ty się NobeQ śmiejesz ale jeżeli byłbyś zwykłym graczem i ktoś wjechałby Ci na rodzinę gdzie ona w NICZYM NIE ZAWINIŁA to na BANK ubiegałbyś się dla tej osoby bana i to surowego.. Więc się nie śmiej. Ale przyjmuję waszą krytykę na klatę i czekamy na opinię innych oraz na wszelkie uwagi co do zmiany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Na pewno nie Gram tu już ponad rok i jeszcze nie widziałem żeby ktoś dostał bana za obraze rodziców czy kogoś innego. A na wcześniejszych serverach 1.6 4fun i 4ever było to na porządku dziennym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muffi_ice Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Gram tu już ponad rok i jeszcze nie widziałem żeby ktoś dostał bana za obraze rodziców czy kogoś innego. TAk to jeszcze troszke pograj na serwach W-Ch jest pilnowana Kultura na 1.6 jak pamietam 1 osoba az 5 razy dostala Bana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biterman Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 yyy Bezel ?? :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muffi_ice Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Ta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Grałem i gram tu tylko i wyłącznie dlatego że nie musiałem nigdy uważać na słowa. W innym wypadku bede musiał się pożegnać. W sumie taki był (tak jak to każdy tłumaczył) KLIMAT WIEJSKIEJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 chujowy jak dla mnie, niektóry punkty wykluczaja inne, gdzie nie gdzie paradoksalnie typu: "zakaz obrazania graczy" po czym "obrazanie w jakis tam okreslonych warunkach" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Skroce nieco ten regulamin by nie bylo jak w jakims sadzie. Dobra male poprawki trzeba by bylo zrobic. Kramarq chuj ! Gra z wspomagaczami nie jest i nie bedzie akcepowana Mozna obrazac pod paroma warunkami: nie wjezdzamy na rodzicow obraza jest akceptowana przez obie strony i nie psuje humoru tylko daje radosc (wielu tego nie rozumie) Nie naduzywaj mikrofonu w sposob nieakceptowany przez spoleczenstwo serwera Reklamowanie nie bedzie akceptowane Nick gracza nie powinien zawierac obrazliwych słów w tym obrazy ze wzgl. religijnych czy rasowych Przeklinanie jest dozwolone lecz wszystko z umiarem Zachowaj kulturę pisząc lub zwracając się do adminów i graczy oraz zachowaj poprawność polszczyzny. Nie spamujemy/floodujemy na serwerze. Wszelkiego typu prywatne sprawy załatwiamy na komunikatorach NIE NA SERWERZE. Nie pouczamy admina – wszelkie zażalenia i skargi piszemy na forum. Admin ma zawsze racje ! - no chyba nie Admin też jest człowiekiem ! Daj mu zyc! Zasady 4FUN: Nie bugujemy gry/mapy Przechodzenie do druzyny wygrywajacej nie bedzie akceptowane ("dezercja") Nie ranimy w sposob specjalny kolegów z Team`u (wyjatek kramarq) Zakaz specjalnego rzucania fb/he pod nogi gracza ze swojego teamu. Staraj się wypełniać cele mapy. Na kazde z tych zasad mozemy przymknac oko tylko jezeli inni gracze nie maja nic przeciwku temu KARY: Cheatowanie – BAN permanentny Obrażanie rodziców – BAN permanentny Obrażanie admina – free slot Obrażanie graczy – j/w ;d Celowe ranienie graczy w teamie – kick/ban do 1 dnia Celowe rzucanie fb/he pod nogi graczy z teamu – kick/ban do 1 dnia Nicki wulgarne i rasistowskie – Perm Nadmierne przeklinanie, spamowanie/floodowanie – ban od 5 min do 1h PING – kic/ban do 5min INNE bany – indywidualnie ustalone przez admina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Jestem niedojebanym dzieciakiem który nie wie co pisze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 PAMIĘTAJ ! Regulamin to rzecz święta ! Wchodząc na serwer podpisujesz się w 100% pod tym regulaminem i odpowiadasz sam za swoje zachowanie. Chcesz by była miła atmosfera ? PRZESTRZEGAJ GO ! Bez obrazy ale religii w to nie mieszajmy, dla mnie to żadna świętość i zapewne dla każdego innego gracza także. Trudno odpowiadać za czyjeś zachowanie. Każdy kto wchodzi na serwer " ma wyjebane na regulamin ", po prostu się gra i spoko. W-CH to nie jest jakaś lelumpolelowa serwerownia która dba o kulturę i się nie oszukujmy xD to nadaje jej klimat. Oczywiście zgadzam się ze sformułowaniem, że na rodzinę się nie wjeżdża bo to duża przesada ale admin nie da bana dla kogoś powiedział "twoja stara jest starsza niż węgiel" i to jeszcze w kierunku innego gracza. Da bana jak na niego poleci taki cytat xD oczywiście regulamin może być ale poprawiłbym kilka punktów odnoszących się do kultury fajnie, że się starasz. Czemu dziewczyna nie ma koła gospodyń wiejskich? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Mój regulami: 1. Nie wjeżdżaj an rodzine 2. Koniec 3. Po robocie co sie należy? ;d (nie chodzi mi o wpierdol) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ and2ia Posted September 8, 2013 Author Report Share Posted September 8, 2013 Ej spokojnie, jak widać oba regulaminy są w propozycjach więc można co nie co zmienić. Pomyślałam by napisać coś bo serwer jak widać już jest w ruchu a regulaminów nie ma A widzę wy się nabijacie ;c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Mój regulamin jets całkiem serio ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biterman Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 dobrą sprawe zalatwil nasz kolega "Niee Pytaj" :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 nasz kolega mów za siebie ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 REGULAMIN DO CHUJA 1. Mosz laske i ktoś Ci ją beszta, a Ty sobie tego nie życzysz? - Beton 2. Mosz matke/ojca (lub ni mosz) i ktoś Ci ją/go beszta, a Ty sobie tego nie życzysz? - Beton 3. Czity - "perm na miesiąc" - betonować aż się kurwa udławi elo 4. Ciśniesz nowym graczom tak jak starym - jak się to nowym nie podoba to beton, jak pasuje im to ok. 5. Nie masz mutacji - zamknij morde 6. Ogólnie wkurwiasz - kara wg uznania admina i chuj I po co kombinować Jaśnie Pan, ✪ Tytanowy Janusz and MISIA 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Nie masz mutacji - zamknij morde hahah kurwa jestem za ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts