Jaśnie Pan Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Zeby byla jasnosc. Wczoraj zdecydowalismy z Misiek ze wszystkie 'probne adminy' zostaja na stale... choc nie tak do konca. Generalnie nie mam sie czego czepiac. 4rci ogarnia i na pewno jest ta osoba, ktora nadaje sie na adminowanie - robi co do niego nalezy, pomaga i tlumaczy. Kiepas jak to kiepas - ogarnia, sadness sie 'w miare' zachowuje co cieszy ale nie zmienia to faktu ze mogloby byc lepiej czego Ci Kubol zycze. Nie przeginasz paly wiec jest okay. Mozna powiedziec, ze na swoj sposob jestem dumny z Ciebie :> To, ze ktos dostal admina na stale, nie oznacza ze moze spoczac na laurach. Bede czasem wchodzil na fake'ach i sprawdzal jak sytuacja wyglada. Jesli zauwaze, ze ludzie sie skarza na ktoregos z adminow, nie wazne czy to beda Ci ktorzy przetrwali od 'ours' czy narybek Wiejskiej Chaty, flagi zdejme. Co do Juvego... tej osobie admina zaproponowalem jako jednej z pierwszych osob. Ostatnia sprawa. Na tym serwerze admin to nie tylko przywilej ale przede wszystkim obowiazek. Jakkolwiek absurdalne mi sie to kiedys zdawalo, chcac utrzymac w dobrej kondycji serwer NSowy potrzebna jest spora ekipa ludzi uprzywilejowanych. Nie wybralismy Was dlatego, ze czujemy jakas sympatie cy cuÂ?. Mniej wiecej od tygodnia wchodze na serwer i co musze robic? Siedziec na spekcie z Kola albo Miskiem albo sam. Cziterzy paletaja sie wesolo po mapie, ze strony adminow reakcji - zero. Ja tez chce do cholery pograc, po to dostajecie flagi zeby banowac te cziterskie dzifki a nie pisac pierdoly na adminsayu. Irytuje mnie to bardzo i jesli tak dalej bedzie ukladac sie Nasza wspolpraca to sorry - bedziemy szukac nowych. Sprawa AnN-ki [WRG] Kola spoko, ciekawe czy ty po pirewszych kilku dniach grania byÂłeÂ? juÂż taki pro elo elo, Âłazki mi nikt nie musi robiĂ?. bye Sluszna uwaga. Nikt Cie tu nie trzyma. Co wiecej zauwazam pewna prawidlowosc. Bylas na lolu - bylo fajnie do czasu, kiedy ekipa nie poszla na wolominski serwer. Jak na DC wszyscy najezdzali na LA - Ty bylas razem z nimi. Tutaj sytuacja sie powtarza. Zawsze krytyce plyniesz z fala... Jak bylem w szpitalu to slyszalem o roznych niepochlebnych opiniach nt. Naszego serwera, ktore wyszly wlasnie spod Twoich palcow. 'Zaczepka slowna' Koli byla na gruncie zartobliwym (jesli tak to mozna ujac). Twoja reakcja pachnie nieco drewnem... Irytuja mnie pewne sprawy wiec napisalem o nich. Czuje sie troche lzejszy lecz swiadomosc tego, ze w przyszlym tygodniu mam 3 kolokwia i egzamin na pewno sprawia, ze humor mi nie dopisuje. ave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 widzisz jedyne osoby ktore ze mna wspolpracuja co do cheatow to Misiek i Virus chociaz ten drugi mniej bo zadziej z nim gram ... Miskowi ktos podpada ja ogladam i daje moj osad tak jak ostatnio z fibakiem :] jak by nie wprawione w czity oko tego czitera ciezko by bylo ale pedal poszedl w pizdziet :] Fibak zna sie na zeczy wiec Daje teraz Officjalna Prozpozycje dac mu sidla pistolet i osprzet w lape i zarejstrowac go jako legalnego klusownika Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 PomijajÂ?c caÂłÂ? reszte nie proponuje ÂŻADNYCH nowych adminĂłw, po prostu dajemy rade, ktoÂ? chcĂŞ pomĂłc, nie odmĂłwiĂŞ ale rekrutacja juÂż skoĂ?czona i zakoĂ?czona 100% powodzeniem, co to niuansow plotek i "haj" sram na was, po prostu grajmy =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 durnowaty zabolu:P:P:P nie gadam o admie tylko o Hunterzenie dawac mu zadnych innych flag jedynie ban zakazac banowania za ciulstwa bo od tego sa admini jedynie permy ... Fibak jest osoba odpowiedzialna bo troche z ta porcelana gram:p a co najwazniejsza chyba zna sie na tym najlepiej z tutaj zarejstrownych {pzatym po chuj taka grupa zostala stworzona skoro nikt z admiow moze oprocz sadnessa nie zna sie na cheatach Sv_trybing 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Ja ze swojej strony dodaÂłbym tyle ze musiecie banowaĂ? cziterĂłw i jak sie zobaczy parĂŞ rund juz widaĂ? ze skany sÂ? albo same banie... bo nie okÂłamujmy sie tu grajÂ? nou nejmy co nawet z czitĂłw korzystaĂ? nie umiejÂ?. Jeszcze przydaÂłby sie w nocy jakiÂ? admin zeby byÂł wiec mozecie sprĂłbowaĂ? jeszzce z Manunu. KoleÂ? gra najczesciej nocÂ? i jest ogarniĂŞty wiec byÂłby takÂ? nocnÂ? sowÂ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 ja moge byc klusownik znam sie na czitach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vader Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 ja moge byc klusownik znam sie na czitach Bo sam uÂżywasz? :> Ale ja mam pytanie: Czy bĂŞdziecie se jeszcze kogoÂ? testowali? Pytam z czystej ciekawoÂ?ci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Kurwa nie, bo potem fochy o byle ciulstwa, sam siedze pol dnia reszta wystarczy na drugie pol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vader Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Te, Kola, po kiego siĂŞ nerwujesz? SpytaĂ? siĂŞ nawet nie moÂżna? WeÂĽ siĂŞ uspokĂłj. To, Âże jestem mÂłodszy nie uprawnia CiĂŞ do braku szacunku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 6, 2007 Author Report Share Posted December 6, 2007 Narazie rekrutacja jest zamknieta. Teamat chyba tyz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 SkÂ?d ja mam wiedzieĂ? ile masz lat =D? Whatever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts