śmierdzę kupą Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Player ~krw1908`jkR Bantype SteamID SteamID STEAM_0:0:3283060 IP address hidden Invoked on 25-08-2008 - 19:01 Banlength 10080 minutes Expires on 01-09-2008 - 19:01 (6 days 23 hours 51 minutes remaining) Reason textury Banned by Admin ^ SG 1 ^ Teal´c () Banned on Server Wiejska-Chata.pl | Gamepad.pl (de_nuke) Previous offences 1 Pokaz mi kurwa jakie textury do chuja... chyba pierwszy raz w CS'a grasz zajebany imbecylu !! bo inaczej sie tego nie da opisac... Jebane kurwa zero UNBAN I CHUJ ! Kampilem w tym wlasnie miejscu na respie terro i za to kurwa ban na tydzien ?? bez upomnienia bez niczego... ZABRAC MU KURWA ADMINA BO NIE DAM RADY ZARAZ !!!! CO ZA KURWA IMBECYL !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 i czemu ja wyszedlem ^^ HAJA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luol:) Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 jak dla mnie tez ban jest niepotrzebny.. tym bardziej ze juz Teal'c owi na serwie mowilam ze powinno sie dac jakies ostrzezenie.. a poza tym zdaje mi sie ze sadnes to zrobil raz zeby bron zdobyc.. jak dla mnie unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Zajebany imbecylu to se moÂżesz mĂłwiĂ? to swoich starych a nie do mnie smarku jebany.Dla mnie to sÂ? textury ,a co do ostrzeÂżeĂ? to kaÂżdy doskonale wie co grozi za textury no chyba Âże jest imbecylem takim jak ty, a takich to mi nie Âżal . MoÂże i rozwaÂżyÂłbym zmianĂŞ bana ale po twoim poÂ?cie to z mojej strony moÂżesz tym zapomnieĂ? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 jak dla mnie tez ban jest niepotrzebny.. tym bardziej ze juz Teal'c owi na serwie mowilam ze powinno sie dac jakies ostrzezenie.. a poza tym zdaje mi sie ze sadnes to zrobil raz zeby bron zdobyc.. jak dla mnie unban. Dla sprostowania: Luol byla na servie (a nawet ze mna w teamie) i widziala cala sytuacje... Bylem afk przez chwile i jak podbilem do kompa to zostalem sam na 2 CT... Wbieglem sobie tam ta ta skalista pochylnie zeby zabrac bron pazernemu kolesiowi z CT ktory biegl na respa terro zeby zabic free fraga czyli mnie ) niestety nie udalo mu sie poniewaz ja go kill [ Dodano: 2008-08-25, 19:29 ] Zajebany imbecylu to se moÂżesz mĂłwiĂ? to swoich starych a nie do mnie smarku jebany.Dla mnie to sÂ? textury ,a co do ostrzeÂżeĂ? to kaÂżdy doskonale wie co grozi za textury no chyba Âże jest imbecylem takim jak ty, a takich to mi nie Âżal . MoÂże i rozwaÂżyÂłbym zmianĂŞ bana ale po twoim poÂ?cie z mojej strony nie masz moÂżesz tym zapomnieĂ? . Obraza rodziny = perm z tego co wiem... ;> chyba przesadziles i to znacznie ;] Po za tym widze ze masz problemy ze soba dziecko i jako admin probujesz chyba nadrobic... Z tego co sie orientuje to na Âżadnym servie na swiecie nie dostalbym bana za wchodzenie na ow skalista pochylnie No ale przeciez to wiejska chata do tego typu odruchĂłw adminow trzeba sie przyzwyczaic ;] p.s. dziecko nie jestes adminem na nonteamie ;] tu obowiazuja troche inne zasady wiec jezeli nastepnym razem bedziesz chcial komus dac bana zastanow sie z 13 razy bo inteligencja nie grzeszysz widze p.s 2 Dla mnie to sÂ? textury hahah no dla Ciebie moze tak ale w.g regulaminu nie podÂ?ÂżajÂ?c za Twoim tokiem rozumowanie kazdy moze byc cziterem i kazdego moglbys zbanowac za cheaty hahahaha p.s 3 pomyÂ?l czasem ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Jak dla mnie to tekstura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Nie jestem twoim kolegÂ? z piaskownicy ÂżebyÂ? waliÂł do mnie textem "Zajebany imbecylu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 Jak dla mnie to tekstura. Jak dla mnie nie nalezy sie za to ban na tydzien... Ew. upomnienie z mozliwoscia pozniejszego kicka albo bana np. na 1h Rozwijajac moja mysl... jezeli koles za TK (zabicie 3swoich w teamie) dostaje bana na 15 min od automatu... A za wÂłazenie na jakas skalke dostaje sie tygodniowe wydalenie to jest to jakas paranoja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 jest ogĂłlnie przyjĂŞte ze za textury jest ban na tydzieĂ? ,chodziarz spotkaÂłem sie z serwerami ze za textury jest perm ,ale to juÂż wg.mnie przeginka. JeÂ?li grasz doÂ?Ă? dÂługo do doskonale zdajesz sobie sprawĂŞ Âże za takie cos moÂże byc ban a poza tym po HUJ grasz na fejku. Sam sobie jestes winny ,dlaczego inni gracze nie wÂłaÂża na textury.... bo chcÂ? graĂ? fair play . A co do Tk to jeÂ?li widzĂŞ Âże goÂ?ciu robi celowe TK do dostaje tydzieĂ? odpoczynku ,co innego przypadkowy granat lub postrzaÂł .....mnie rĂłwnieÂż takie coÂ? siĂŞ zdarzyÂło i odpoczywaÂłem 15 min. ale nigdy celowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 Zajebany imbecylu to se moÂżesz mĂłwiĂ? to swoich starych a nie do mnie smarku jebany.Dla mnie to sÂ? textury ,a co do ostrzeÂżeĂ? to kaÂżdy doskonale wie co grozi za textury no chyba Âże jest imbecylem takim jak ty, a takich to mi nie Âżal . MoÂże i rozwaÂżyÂłbym zmianĂŞ bana ale po twoim poÂ?cie to z mojej strony moÂżesz tym zapomnieĂ? . regulamin: 6. Admin ma dawac przyklad... jak nie powinno zachowywac sie w lesie. Wlasnie widac jak daje przyklad... P.S 3242345 Pokaz mi pkt reg. ktory mowi o banach za textury ;] [ Dodano: 2008-08-25, 19:46 ] jest ogĂłlnie przyjĂŞte ze za textury jest ban na tydzieĂ? ,chodziarz spotkaÂłem sie z serwerami ze za textury jest perm ,ale to juÂż wg.mnie przeginka. JeÂ?li grasz doÂ?Ă? dÂługo do doskonale zdajesz sobie sprawĂŞ Âże za takie cos moÂże byc ban a poza tym po HUJ grasz na fejku. Sam sobie jestes winny ,dlaczego inni gracze nie wÂłaÂża na textury.... bo chcÂ? graĂ? fair play .A co do Tk to jeÂ?li widzĂŞ Âże goÂ?ciu robi celowe TK do dostaje tydzieĂ? odpoczynku ,co innego przypadkowy granat lub postrzaÂł .....mnie rĂłwnieÂż takie coÂ? siĂŞ zdarzyÂło i odpoczywaÂłem 15 min. ale nigdy celowo Buahahahahah lezaaaa !!! Moze jeszcze dostane bana za to ze gram na fake ^^ hahahahahahahahaha :mrgreen: POKAZ MI TEN PUNKT REGULAMINU !!! KTORY MOWI O BANACH ZA TEXTURY !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Ogarnijcie sie to nie sÂ? tekstury. Nie wiesz, nie banuj. Unban i trochĂŞ kultury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Sadness do czego teraz pijesz do tego Âże ci odbiÂłem piÂłeczkĂŞ z obelgami czy do bana bo juÂż nie wiem o co ci biega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Tekstura, a wlasciwie erjscie na teksture przejawia sie w chodzeniu ''po niebie'' oraz w miejscach niedozwolonych, to miejsce takim na pewno nie jest chyba ze wszedl wyzej, ale tam sie chyba nie da. Robcie co chcecie, co do sadnessa to zamiast rzucac gownem w strone tilka probowalbym pokojowo zalatwic sprawe, poza tym tego Twojego darcia ryja mam juz dosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts