Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Tryb gry

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

Szesc.

Nie wiem o co chodzi z tymi trybami gry i na chwile obecna nie mam ochoty sie w to zaglebiac jakkolwiek chcialem zasugerowac jedna rzecz.

Na chwile obecna mapy rozgrywaja sie w 30 rundach - tak mi wczoraj donosil emtek - co jest dla mnie pomyslem chorym.

Bardzo bym prosil abyscie przemysleli, czy nie lepszym rozwiazaniem bedzie ustawienie timelimitu map zamiast rozgrywanych rund. Ponadto proponuje wylaczenie halftime'a (zmiana druzyn w polowie mapy). Wolalbym tradycyjna rozgrywke bez dziwactw. To nie jest serwer TP ale FFA. A skoro FFA to chce grac cala mape w terro a nie przenosic sie w polowie. Pod csgo na pewno znajdzie sie odpowiednik maptype'a o ile nie jest juz wbudowany w sourcemoda (chyba jest) i mozna poustalac parametry dla pozostalych map jak 35hp czy scouty (timelimit, gravity, airacceleration).

Moze dodamy tez z 2 mapy gungame? Niech ten serwer sie wyroznia to i ludzie przyjda.

cs go polega na zamianie rund :] moim zdaniem jest to fajne rozwiazanie. Teraz ustawione jest 20 rund jak na praktycznie kazdym serwerze (to nie source ani cs 1.6) Jesli chodzi o gungame to moge wgrac plugin co zmieni tryb gry na "Wyścig zbrojeń" ale nie wiem czy to sie sprzeda.

osobiście nie widziałem jeszcze żadnego serwera gdzie jest timelimit i dla mnie jest to lepsza opcja niż rundy i zmiana połów osobiście więcej czasu spędzam na serwerach valve niż wiejskim, gdyż wole zagrać w 1h 3 rozgrywki (gdyż jest do 8 wygranych rund) i mieć większe szanse na zdobycie skrzynki/skina niż na wiejskim w 1h zagrać 1 / 1,5 rozgrywki

Podobnie jak emtek - uwazam, ze to bez sensu.

Nie chce nic narzucac, po prostu timelimit wydaje sie byc w mojej opinii swietnym rozwiazaniem na serwery FFA. To, ze na wiekszosci jest roundlimit i halftime nie znaczy, ze to jest fajne. Swoja droga zauwazylem, ze na serwerze sa spadochrony...?

jeśli chodzi o rounlimit i zamiane teamów- to mi to pasi, ale to co pisze virus jest w sumie sensowne, serwer powienien sie wyróżniać, jesli chodzi o gungame to byłbym za gdyby nie to ze w cs:go wprowadzili wyścig zbrojen i są serwery, wiec po co (przynajmniej ja tak to widze) miałby ktoś wchodzic do nas na serwer zagrac gungame jak moze sobie wyścig zbrojen włączyć ;) Robić Ankieta! ;P bo mozemy sie tak spierać wieki... ;P