muffi_ice Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 CrimeCraft BleedOut CrimeCraft - jest multiplayer strzelec trzeciej osoby, które łączy w sobie dynamikę fotografowania z rozwojem postaci i interakcji z innymi graczami tkwiącego w nowoczesnej gry online. W grze pojawiają się walki między graczami i walki z botami i wykonywania zada?. Cechy gry CrimeCraft: shooter MMORPG - CrimeCraft łączy w sobie najlepsze elementy MMORPG (tysiące graczy, trofea, Guild / gangów, tworzenia i przedmiotów zawodowych, podczas misji) z dynamiczną rozgrywkę fotografowania i shooter taktyczny. Darmowe aktualizacje - Miesięczne aktualizacje. W ciągu ostatnich lat udało dodał zawodników klubów, nowe mapy i tryby gry, bro?, dziennego i tygodniowego turnieju ... wojna gangów - Tworzenie gang, znalezienia podobnych poglądach Organizowanie schronienia, rywalizować w mistrzostwach i stać się najlepszym zespołem w mieście. Bez obowiązkowego abonamentu - gra zupełnie za darmo. Funkcje Ponadto BleedOut: Tygodnik odcinki - co tydzie? nowy odcinek jest dostępny, nadal ekscytujące opowieści. Czas przejścia misji będzie 2-3 godziny. Star komiksów - W grze pojawi się sztuki młodych artystów: Tim Bradstreet (Tim Bradstreet), Ben Templsmit (Ben Templesmith), Nathan Fox (Nathan Fox), Zach Howard (Zach Howard), Sanford Greene (Sanford Greene), David Williams (David Williams), Gary Erskine (Gary Erskine), Howard Chaykin (Howard Chaykin), Fabry Glenn (Fabry Glenn), Plusy Vince (Vince procedury) i Heyrsin Trevor (Trevor Hairsine). Nowa era zniszczenia - Trzy części miasta (śródmieście, Oceanside, i Midtown) całkowicie zmieniła, odzwierciedlając wpływ katastrofy gospodarczej, a kolejne fale niepokojów, która ogarnęła kraj. Płatność jest opcjonalne - Użytkownicy CrimeCraft c premium i deluxe subskrypcji odcinki będą dostępne bezpłatnie. Wszyscy pozostali gracze mogą je kupić oddzielnie. Ta gra jest objęta Handlem Steam Przedmioty z tej gry mogą być wymieniane oraz przeglądane w Ekwipunku na twoim profilu Społeczności Steam. Wymagania systemowe: Minimum: -OS: Windows XP 32-bit SP3 Procesora: 1,6 GHz -VIDEO: GeForce 7600GT lub ATI X1600, 256 MB pamięci VRAM -RAM: 1 GB -Dźwięk: Zgodna z DirectX 9 -HDD: 6 GB Polecamy: -OS: Windows XP/Vista/7 CPU: 2.5 GHz procesor dwurdzeniowy -VIDEO: GeForce 8800GT lub ATI HD 3850 512 MB pamięci VRAM -RAM: 4 GB -Dźwięk: Zgodna z DirectX 9 -HDD: 6 GB Tak wyglada Stronka rejestracji CrimeCraft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biterman Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Wciaga jak cruzer u mnie pod biurkiem Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Słodko Słodki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Słodko Słodki Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Kto z nami dzisiaj nakurwia ? 1 Ja 2 Muffi 3 Cruzer 4. Biterman Wciągająca gierka teraz z muffim skończyliśmy grać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts