śmierdzę kupą Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Player ~haJa`jkR 0[^_o]0 Bantype SteamID SteamID STEAM_0:1:8455898 IP address hidden Invoked on 07-09-2008 - 15:25 Banlength 10080 minutes Expires on 14-09-2008 - 15:25 (1 week 2 minutes remaining) Reason obraza Banned by Admin Misiek | AB :* () Banned on Server Wiejska-Chata.pl | Gamepad.pl (de_kabul) Previous offences 4 Fireman (RADIO): Fire in the hole! *DEAD* ~haJa`jkR 0[^_o]0 : nie ma juz map cz ? k0ndzi0 is joining the Terrorist force one shot one kill dropped *DEAD* Nelly Fullauto : nie ma *DEAD* Misiek | AB :* : nie fenek73 killed Fireman with g3sg1 fenek73 killed Ighlak with g3sg1 fenek73 killed MP with g3sg1 *DEAD* ~haJa`jkR 0[^_o]0 : Nie jestem sepem, jestem czyms co sepy jedza. www.wiejska-chata.pl one shot one kill dropped *DEAD* Nelly Fullauto : miskowi sie nie podobaly Kicked Connecting to 91.199.22.43:27015... Connection accepted by 91.199.22.43:27015 BUILD 3651 SERVER (0 CRC) Server # 6 * Przywileje ustawione No detail texture mapping file: maps/de_kabul_detail.txt *DEAD* [W]uJ[O] No Form;( : ja kupuje awp,d ~haJa`jkR 0[^_o]0 connected Couldn't open file overviews/de_kabul.txt. Using default values for overiew mode. *** nUUteLLa killed oRzech#STAC BO STRZELAM!! with a headshot from awp *** ~haJa`jkR 0[^_o]0 is joining the Counter-Terrorist force ~rtk1908`Fajka killed k0ndzi0 with m4a1 [W]uJ[O] No Form;( killed ~rtk1908`Fajka with deagle Wpisz 'amx_langmenu' w konsoli aby wyswietlic menu z wyborem jezyka * Players with ping higher than 200 will be kicked! Ighlak attacked a teammate Ighlak killed [W]uJ[O] No Form;( with m4a1 *DEAD* Nex+lOw : /nominations Wpisz 'amx_help' w konsoli aby uzyskac liste komend Nelly Fullauto killed Ighlak with ak47 Pozostaly czas: 9:26 min. Nastepna mapa: 1hp_he (GRACZ) ~haJa`jkR 0[^_o]0 : misieq can u kiss my (_Y_) ,D ? *DEAD* Fireman : siema fajka *DEAD* ~rtk1908`Fajka : siema Z jakiej racji jezeli: Niniejszym ustanawiam Regulamin Hajania siĂŞ: 1. MoÂżna hajaĂ? sie w dowolnym czasie za wyjatkiem 6 grudnia, 24grudnia, Â?wiÂ?t BoÂżego Narodzenia i Wielkiej Nocy. 29 listopada sa moje urodziny, mozecie mi zrobiĂ? haja w doma. 2. Podczas haji dopuszczalne sa wszystkie obrazliwe, opryskliwe slowa aczkolwiek tylko i wylacznie na temat osoby, ktorej haja bezposrednio dotyczy. 3. W zwiazku z powyzszym nie dopuszcza sie mieszczania w haje rodzicow, dalej mowiac starych, zarowno starej jak i starego. 4. Babcie i zolwie morskie tez prosze zostawic w spokoju. 5. Podczas haji uzywamy tylko i wylacznie sformuowan (mogacych zawierac przeklenstwa), ktore sa zabawne. Gniotom i 'papugowaniu' mowimy stanowcze NIE! 6. Nie polecamy zaczepiac osob, ktore sa Bogu ducha winne i ktore hajaĂ? sie nie potrafia, prawdziwy Hajator haja sie tylko z rownym sobie hajnikiem... 7. Za niedostosowanie sie beda lecialy warny w liczbie 3sztuki = 2 tygodniowa delegacja 8. KOPER TO ZERO. 9. W tym temacie i tylko w tym miejscu mozna sie hajaĂ?. 10. Temat jest po to, by osoby ktore nie przepadaja za haja mogly sobie dodac temat do ignorowanych... Wiec zaczynamy... JESTEÂ?CIE POJEBANI !!! Reson... UNBAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 wtf? Oo Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 [swear Replacement] ~haJa`jkR 0[^_o]0 : "cozagrubydown kick ^ 15:17 - ~haJa`sadness: Ty spasiony chuju 15:18 - ~haJa`sadness: zeby Cie pies w dupe reakcja ^ (GRACZ) ~haJa`jkR 0[^_o]0 : misieq can u kiss my (_Y_) ,D ban ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts