Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Święta, święta, świętaaaaa.... ble.

ORZEH
 Share

Recommended Posts

Hm, ponieważ szybkimi krokami zbliżają sie tegoroczne swieta bozego narodzenia - mysle ze warto wprowadzic jakies swiateczne nowinki na serwerze. Od dodania do nominacji kategorii map pt. "Świąteczne" - czyli np. takie które rozgrywane są w zimowej aurze (cp_coldfront, pl_barnblitz, koth_viaduct), poprzez dodanie nowych swiatecznych roundsoundow. Mam nawet jakas swiateczna paczke rs-ów jakos z 2011 roku. Podejzewam ze istnieja jeszcze jakies pluginy które daja namiastke swiąt które pewnie przyciągna cała zgraje gimbusiarni (padajacy snieg, prezenty czy inne gówniane choinki?), ale na tym to juz sie niestety nie znam :-( Co poniektórzy maja w tym okresie sporo wolnych dni, wiec trzeba zrobić kosmetyczne zmiany aby przyciagnac nieco ludzi na nasz serwer. Zresztą wiejska-chata zawsze słynneła w okresie swiatecznym z nietuzinkowej atmosfery na swoich serwerach - mam tu na myśli serwer cs-a.

Aha, na koniec - zeby nie było tak grzecznie. Kurwa znowu te jebane święta.

Orzeszku - jak mi pomozesz w tym tygodniu to ja bardzo chetnie wrzuce swiateczna muzyke :) na serwerze freak fortress przetestowalem juz plugin ze sniegiem, mozna jeszcze czegos poszukac. Odzew na Twojego posta byl - dyskutowalismy o nim na mumblu. Czesto tam siedzimy wiec zachecam ludzi do zainstalowania.

Podejzewam ze istnieja jeszcze jakies pluginy które daja namiastke swiąt które pewnie przyciągna cała zgraje gimbusiarni (padajacy snieg, prezenty czy inne gówniane choinki?)

Wystarczy ,że twoi koledzy z gimbazy wchodzą na server i drą pizde :D

Dobry pomysł Orzeha. Jak mi się uda będę również. Jutro? 12?

Ustawiamy sie wstepnie na czwartkowe popoludnie,

Bede online dopiero ok. godziny 20.

Wystarczy ,że twoi koledzy z gimbazy wchodzą na server i drą pizde :D

Neon uwazaj bo opowiem historie jak sam zbanowales swoje wlasne steam_id na tydzien, bo MNR powiedzial ze ktoś z tego steama ciagle namawia do wpisywania rtv. Jebany beton :D