ORZEH Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Hm, ponieważ szybkimi krokami zbliżają sie tegoroczne swieta bozego narodzenia - mysle ze warto wprowadzic jakies swiateczne nowinki na serwerze. Od dodania do nominacji kategorii map pt. "Świąteczne" - czyli np. takie które rozgrywane są w zimowej aurze (cp_coldfront, pl_barnblitz, koth_viaduct), poprzez dodanie nowych swiatecznych roundsoundow. Mam nawet jakas swiateczna paczke rs-ów jakos z 2011 roku. Podejzewam ze istnieja jeszcze jakies pluginy które daja namiastke swiąt które pewnie przyciągna cała zgraje gimbusiarni (padajacy snieg, prezenty czy inne gówniane choinki?), ale na tym to juz sie niestety nie znam :-( Co poniektórzy maja w tym okresie sporo wolnych dni, wiec trzeba zrobić kosmetyczne zmiany aby przyciagnac nieco ludzi na nasz serwer. Zresztą wiejska-chata zawsze słynneła w okresie swiatecznym z nietuzinkowej atmosfery na swoich serwerach - mam tu na myśli serwer cs-a. Aha, na koniec - zeby nie było tak grzecznie. Kurwa znowu te jebane święta. N3oN and Jaśnie Pan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Wesołych Świąt Orzeh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted November 29, 2013 Author Report Share Posted November 29, 2013 O kurwa, jaki odzew na mój apel. Jest mi przykro i obrażam się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 przypomniala mi sie atmosfera na deathrunie... jest co wspominac kupamać ja tesz rzyczhe wszyszstkjego najlebszego z okjazji zbliszajoncych ssiem swiont Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Orzeszku - jak mi pomozesz w tym tygodniu to ja bardzo chetnie wrzuce swiateczna muzyke na serwerze freak fortress przetestowalem juz plugin ze sniegiem, mozna jeszcze czegos poszukac. Odzew na Twojego posta byl - dyskutowalismy o nim na mumblu. Czesto tam siedzimy wiec zachecam ludzi do zainstalowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted December 2, 2013 Author Report Share Posted December 2, 2013 Orzeszku - jak mi pomozesz w tym tygodniu to ja bardzo chetnie wrzuce swiateczna muzyke Ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Ustawiamy sie wstepnie na czwartkowe popoludnie, w piatek wyjezdzam i bede dopiero w poniedzialek a ze mikolajki juz za 3 dni to wypada sie tym juz zajac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Podejzewam ze istnieja jeszcze jakies pluginy które daja namiastke swiąt które pewnie przyciągna cała zgraje gimbusiarni (padajacy snieg, prezenty czy inne gówniane choinki?) Wystarczy ,że twoi koledzy z gimbazy wchodzą na server i drą pizde Dobry pomysł Orzeha. Jak mi się uda będę również. Jutro? 12? ORZEH 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted December 4, 2013 Author Report Share Posted December 4, 2013 Ustawiamy sie wstepnie na czwartkowe popoludnie, Bede online dopiero ok. godziny 20. Wystarczy ,że twoi koledzy z gimbazy wchodzą na server i drą pizde Neon uwazaj bo opowiem historie jak sam zbanowales swoje wlasne steam_id na tydzien, bo MNR powiedzial ze ktoś z tego steama ciagle namawia do wpisywania rtv. Jebany beton N3oN and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Neon uwazaj bo opowiem historie jak sam zbanowales swoje wlasne steam_id na tydzien, bo MNR powiedzial ze ktoś z tego steama ciagle namawia do wpisywania rtv. Jebany beton 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Wypraszam sobie! To było na 24godziny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts