Y2J Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Witam. Nie wiem jak wy sądzicie ale jedną z rzeczy które bardzo psują i denerwują są Kryty i głupie prezenty. Przykład Krytów:Gram ostatnio Spy.Wszystko fajnie jest. 22 kille a tu nagle wylatuje na mnie Scaut i zabija mnie krytami. Przykład Prezentów:Gram Heavym atakujemy dostaje ubera by wyczyścić pole dla towarzyszy a tu nagle prezent co mnie tepa na respa. Nie wiem czy wszyscy podzielają moje zdanie.Ale nie denerwują was takie sytuacje ? Minusy 4FUN: 1.Ułatwianie gry. 2.Na serio można się lekko mówiąc zdenerwować. 3.Wiele dobrych graczy przestaje grać przez taką rozgrywkę. 4.Na 4FUN dziwnie reaguje nóż spy (Wielokrotnie wchodzą zwykłe obrażenia). W sumie to tyle... Pozdrawiam Y2J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Trudno się z Tobą nie zgodzić, aczkolwiek tryb 4fun jest na prawdę pomocny - zwłaszcza podczas rozkręcania serwera. Krocej trwajacy respawn przyciaga graczy, dodatkowo prezenty urozmaicaja nieco rozgrywkę. Nie sądze aby ktors z gory zgodzil sie na tak radykalny krok i jego calkowite usuniecie. Choc przyznaje ze czasem jest niesamowita rzeznia przy pelnym serwerze i wlaczanym trybie 4fun. Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2J Posted December 3, 2013 Author Report Share Posted December 3, 2013 Masz racje rozkręca serwer.Ale 4FUN po pierwsze jest nawet jak jest rozkręcony serwer.Ile razy jest tak że max. jest i DustBowl a tu nagle 4FUN.Przez który ta i inne mapy robią się bezcelowe.Bo przejąć wtedy punkt jest 100% ciężej niż normalnie.Ściąga graczy.Ale jakich ??? Ludzi co mają 2 przyciski itp.By dobry gracz wbił wtedy na serwer to musi być graczem co po prostu gra tu bo jest tu fajna atmosfera itp.Wiele razy zapraszałem znajomych.A ich podstawowe pytanie to.Gracie 4FUN ???. Nie wiem.Ja jestem tylko graczem.Gram tu od 12 miechów i bardzo lubię ten serwer.Dlatego postanowiłem coś o tym wspomnieć.Bo pamiętam jak grało się 10-8 Miechów temu a jak teraz ORZEH 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts