Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

to do

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

Pluginy sa w znakomitej wiekszosci powgrywane.

Zostalo do zrobienia:

-wrzucenie plikow serwera na fastdownload (!!!)

-amxbans

-psychostats

-naprawic voice steam-nonsteam

-testowac testowac testowac

-zrobic liste map

-czy odpalamy soccerjama?

-gungame?

Pozostale pluginy sa wgrane tylko jak je dzisiaj odpalilem to przypomnialo mi sie, ze nie mamy fastdownloadu... wiec sa na powrot wylaczone.

Postep prac oceniam na 60%.

Jak wrzuca sie pliki (do 19-20 powinny sie zuploadowac) to 75% pracy bedzie za nami.

Ekipa odpowiedzialna za reklame niech sie jeszcze wstrzyma dopoki wszystko nie bedzie hulac. Podejrzewam, ze w okolicach jutra lub piatku bedziemy (albo raczej bede) finiszowac z konfiguracja. Okreslcie sie w sprawie soccerjama i gungame'a.

GG jak najbardziej, Soccer mi wisi. Za to rankingu z BF2moda nie ma, lubię ten mod, więc chciałbym go widzieć na serwerze :)

Pozostale pluginy sa wgrane tylko jak je dzisiaj odpalilem to przypomnialo mi sie, ze nie mamy fastdownloadu... wiec sa na powrot wylaczone.

A jak będzie z tym BFem? Oczywiście jeśli miałoby to mulić pracę serwera, to nie ma sensu tego instalować - jednak zapytać muszę :)

Z reklamę jestem odpowiedzialny na chwilę obecną ja, maro. , poprosiłem kramarq'a wraz Tytanowym o pomoc.. Musimy w końcu uzgodnić jakiś plan działania. Counter - Strike nie wyszedł z mody, jeszcze gra baardzo dużo graczy, jeszcze możemy stworzyć fajna atmosferę z ludźmi którzy będą czekać po 20 minut żeby z nami pograć, liczą się chęci. Robimy to dla siebie, możemy zrobić z tego miejsca coś wyjątkowego lub zostawić w takim stanie jakim jest od 2 lat

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Pozwolilem sobie przeniesc temat. Tu jest jak najbardziej aktualny.

Postep prac tak jak w pierwszym poscie

+naprawic mape fy_snow, de_kabul - naprawione 02.08.2k14

+naprawic spam wysypywany w konsoli z poziomu gracza - naprawione 01.08.2k14

+skonfigurowac amxx.cfg - skonfigurowane 02.08.2k14

+naprawic bledy wysypywane w konsoli z poziomu hosta - podjął się host 01.08.2k14

+zaktualizowac kod reklamy serwerow, to w 'code' - zrobione 04.08.2k14