Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Plud.dj - Internetowy klub muzyczny

Michal
 Share

Recommended Posts

Przedstawiam wam Plug.DJ

1.jpg

Jest to internetowy klub muzyczny podzielony na tematyki muzyczne min:.

-Dubstep

-EDM

-Rock

-Jazz

-Inne

Oczywiście jest możliwość postawienia własnego pokoju z swoim gatunkiem muzycznym lub ogólnym.

W Plug.Dj po dołączeniu do społeczności (za pomocą np konta FB, G+ , Twitter lub tradycyjnego logowania) możemy wcielić się w DJ i słuchacza jednocześnie za pomocą śmiesznych avatarów można przedstawić swoją osobowość ponieważ każdy z avatarów ma swój charakterystyczny taniec na parkiecie oraz styl tańca podczas odgrywanie przez Ciebie muzyki. Czym dłużej posiadasz konto, wraz z rosnącą liczbą polubień (WOOT) przez innych słuchaczy Twojej muzyki którą aktualnie odgrywasz rosną punkty dzięki którym odblokowujesz kolejne avatary, również dzięki zwiększającej się ilości Twoich fanów, Twoje punkty rosną.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Możesz tworzyć własną playlistę którą zagrasz kiedy będziesz za dekami konsoli (max 1 kawałek na kolejkę), aby zagrać wystarczy dołączyć do kolejki oczekujących (kolejka posiada 50 slotów + 1 dla aktualnie grającego). Dzięki integracji z Youtubem oraz Soudcloud możesz się wybić jako DJ i przedstawiać własne mixy lub odgrywać znane i te mniej znane z YT i SC piosenki.

5.jpg

Dzięki współpracy z takimi kanałami muzycznymi (aktualnie największymi z gatunku EDM) jak Tasty Network oraz MonsterCat powstał najliczniej odwiedzany pokój "#TastyCat" (w momencie pisania tego postu 460osó B).

Oczywiście na takiej stronie nie mogło zabraknąć czatu który również widać na screenach, rozmowy są w j. angielskim ale można również spotkać polaków.

7.jpg

Zapraszam.

http://plug.dj/

lub

http://plug.dj/tastycat/

TAAAAK!!! MUSIC&DRUGS&SEX!!!

Ale tak serio, pierwszy raz o tym słyszę - wydaje się ciekawe, jak sprawdzę to napiszę jak to widzę.

EDIT: Trochę się tym pobawiłem - chociaż nie udało mi się jeszcze dorwać do konsoli. Nie wiem za co są przyznawane punkty, bo zacząłem z jednym, już mam trzy :D