Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Admini - Lista

lizak
 Share

Recommended Posts

Na serwerze są 24 sloty , czysto matematycznie na ten czas planujemy rozdać polowę , czyli 12 kredytów zaufania

1.c.

2.MISIA

3.Murzynek

4.Ja i moj pistolet

5.maro.

6.MIYAGI

7.w0mbat

8.g0ThIc.

9.Tytanowy Janusz

10.

11.

12.

Jak widać zrobiliśmy aktywną liste władzy , po zapełnieniu będziemy wprowadzać system eliminacji po przez rekrutację według podanego wzoru. Każdy dopisany gracz będzie rozliczany z efektów

kramarq traci flagi, doszliśmy do tego wniosku wspólnie z adminami, w przyszłości może będziesz miał szanse na odzyskanie - trzeba być konsekwentnym

ps: pizdy, chuje i kurwy - tak jak szanujesz innych tak inni będą Ciebie szanować, ale ja nie życzę sobie takich wyzwisk pod moim imieniem i w różnych innych tematach-kwestiach

doszliśmy do tego wniosku wspólnie z adminami

Wymień może z kim dokładnie, bo to, że ty nie masz do Siebie dystansu i bierzesz wszystko na poważnie, to tylko i wyłącznie Twój problem. Pizdą jestes, bo się tak zachowujesz :). Jeśli tak dalej ma wyglądać WCH, że przyjdzie z dupy lizak i bedzie wyłączał FF kiedy chce, usuwał mapy które mu sie nie podobają, grał tylko standardowe, to powodzenia życzę i pzodrawiam.

P.S Nie masz powodu ani prawa żeby mnie wrzucać do gowien, ale dziękuję bardzo za ten zaszczyt :D

co trzeba zrobić, żeby zostać adminem?

pod biurko do tego użytkownika http://forum.wiejska-chata.pl/user/3578-orzeh/