lizak Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Na serwerze są 24 sloty , czysto matematycznie na ten czas planujemy rozdać polowę , czyli 12 kredytów zaufania 1.c. 2.MISIA 3.Murzynek 4.Ja i moj pistolet 5.maro. 6.MIYAGI 7.w0mbat 8.g0ThIc. 9.Tytanowy Janusz 10. 11. 12. Jak widać zrobiliśmy aktywną liste władzy , po zapełnieniu będziemy wprowadzać system eliminacji po przez rekrutację według podanego wzoru. Każdy dopisany gracz będzie rozliczany z efektów Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ThIc. Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Jeśli jestem zaufanym człowiekiem według Was, to mogę pilnować porządku na serwerze Kiedyś admina miałem i raczej ludzie nie mieli do mnie zastrzeżeń, ale to już zależy od Was Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 28, 2014 Author Report Share Posted January 28, 2014 Droga wolna , jeżeli stać Cię na poświęcenie trochę czasu , czemu nie . Napisz mi pw , na co Cię stać i działamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Gothic na moje 1000 zaproszeń do gry przyjąłeś może z pińć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ThIc. Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Ok lizak, wiesz kramar nie chciało mi się grać na dużej mapie widząc, że jesteś sam na serwie sory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Podanie złożyć tu czy w Podaniach? ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 29, 2014 Author Report Share Posted January 29, 2014 Napisz pw na co Cię stać i do dzieła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 31, 2014 Author Report Share Posted January 31, 2014 cba ,ghost and evolution lecą , zero kontaktu , zero zaangażowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Ja moze zaproponuje od siebie - zinbo i orzeh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 4, 2014 Author Report Share Posted February 4, 2014 Ja moze zaproponuje od siebie - zinbo i orzeh :-) orzeh nie dostanie admina, cos Ty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Ej co trzeba na tego admina? Bo z chęcią się dopiszę do listy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 5, 2014 Author Report Share Posted February 5, 2014 Tzeba być przede Wszystkim normalny i myslec jak czlowiek nie jak zabawki. NIe ma problemu wyslij mi swoj sid na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Aaaaaa wczoraj był szał macicy. Dzisiaj wieczorem powtórka : D MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro. Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 zinbo i orzeh :-) Gimbo może być, a jak orzeh dostanie admina, to będziemy o jeden dzień bliżej końca świata. Tak w Biblii stoi. MIYAGI, lizak and MISIA 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 orzechowi dajcie admina ^.^ bedzie beka jak hu..... Pozdro Wracam do gry panowie Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 no mozecie mu dac lecz nie dawajcie mu flag na banowanie kickowanie slayowanie slapowanie zmian map i modyfikacje cvarow xD Taka moja propozycja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIYAGI Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 no mozecie mu dac lecz nie dawajcie mu flag na banowanie kickowanie slayowanie slapowanie zmian map i modyfikacje cvarow Taka moja propozycja Na tyle w sumie można się zgodzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 kramarq traci flagi, doszliśmy do tego wniosku wspólnie z adminami, w przyszłości może będziesz miał szanse na odzyskanie - trzeba być konsekwentnym ps: pizdy, chuje i kurwy - tak jak szanujesz innych tak inni będą Ciebie szanować, ale ja nie życzę sobie takich wyzwisk pod moim imieniem i w różnych innych tematach-kwestiach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 doszliśmy do tego wniosku wspólnie z adminami Wymień może z kim dokładnie, bo to, że ty nie masz do Siebie dystansu i bierzesz wszystko na poważnie, to tylko i wyłącznie Twój problem. Pizdą jestes, bo się tak zachowujesz . Jeśli tak dalej ma wyglądać WCH, że przyjdzie z dupy lizak i bedzie wyłączał FF kiedy chce, usuwał mapy które mu sie nie podobają, grał tylko standardowe, to powodzenia życzę i pzodrawiam. P.S Nie masz powodu ani prawa żeby mnie wrzucać do gowien, ale dziękuję bardzo za ten zaszczyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.. Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 co trzeba zrobić, żeby zostać adminem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 co trzeba zrobić, żeby zostać adminem? pod biurko do tego użytkownika http://forum.wiejska-chata.pl/user/3578-orzeh/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 co trzeba zrobić, żeby zostać adminem? Nic, napisz sid na pw i się wykazuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts