Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Który admin ma miesiączke?

ORZEH
 Share

Recommended Posts

Ok, sprawa wyglada nastepujaco. Od wczorajszego wieczora jestem notorycznie, cyklicznie i permanentnie banowany. Nie wiem przez kogo, za co i po co. Ja rozumiem ze admini to w tej chwili kolko wzajemnej adoracji w wiekszosci niemajacy nic wspolnego z wiejska spolecznoscia. Tak lubiacy swoje towarzystwo ze czesto grajacy sami na serwerze - normalnych graczy nie widać, patrz takich ktorzy nie maja flag. Jezeli macie jakis problem z moja grą, zachowaniem czy po prostu intensywnie krwawicie podczas okresu to prosze o informacje którą moglbym przyjac do swojej wiadomosci, aby moc rozpoczac otwarta dyskusje. Jezeli uwazacie ze tak bardzo odstaraszam ludzi to zapytajcie kilku zwyklych graczy czego oczekuja od serwera WCH, bo zapewniam ze nie konkursu w ktorym do wygrania jest jakis taboret. Przed tym jak dzis dostalem perma gralismy na mapie pool_day w 11 osob. 10 minut po banie na serwerze było tylko HLTV, a graczy brak. No ale przeciez to wy sciagacie tu ludzi i dzialacie w dobrym imieniu serwera.

Zapraszam do wylewania gorzkich zali.

Orzeh chuj! No ale przyznam rację. Za to, że napisałem wczoraj "Admin tego serwera to chuj". Dostałem kicka. Nie oszukujmy się ale admina ma 12 lat, żeby za takie coś się obrażać? :) Sama MISIA sisia przyzna rację, że było wesoło i po co się spinać? Czemu właśnie ORZEH mój pedałek pod biurkowy dostał bana?

Nie jakiś taboret tylko fotel. Może być nawet woreczek foliowy do wygrania i po co o tym wspomniałeś bo nie rozumiemy

Lizak luzuj to był sarkazm :) Patrz główny wątek :)

Murzynek - jesli to Ty stoisz za banem to moze raczysz rozwinac anizeli wstawiac idiotyczne memy?

Sama MISIA sisia przyzna rację, że było wesoło i po co się spinać?

Misia to tez jest dla mnie wielka enigma, z jednej strony wydaje sie ze ma dystans do ludzi i akcji na serwerze, z drugiej kabluje do lizaka, ze orzeh to, tamto, ze Zinbo i pila dyskutuja na niskim poziomie et cetera - sytuacja z wczoraj.

Wypowiedzi dwóch adminów mamy juz za sobą. Oczywiscie zaden nie odpowiedzial na zadane pytanie. Przypierdalanie się do stołka, krzesła i innego taboretu to jawna kpina. Skoro Lizak tak boisz się ze odstraszam ludzi z serwera to pokaz mi gdzie są Ci ludzie - zaraz się okaze ze bedziecie dzielic ten fotel miedziy adminami, co zreszta gowno mine obchodzi.

po co o tym wspomniałeś bo nie rozumiemy

Mam rozumieć ze reszta adminow nawet nie ma tu konta skoro piszesz w liczbie mnogiej.

Orzeh, co Ty, co Wy. Bedziemy dyskutować o jakiś pierdołach ? Panowie wiek trochę odpowiedzialności wymaga, Jasnie Pan - Twoje słowa są nie na miejscu, nie pazujesz ery swojej wyższości tylko słabości bawiąc się w takie podchody. Szanujmy się Wszyscy nikt nie bedzie nikomu schodził z drogi bo nikt nie jest nie wiadomo kim, Orzeh bedziesz denerwował to sam Ci jdam bana, myslicie że ktoś się tym przejmie. Heloł

To Wszystko co mam do powiedzenia, macie coś wiecej ? Wyjdz przed dom i mówcie do drzewa- Ono Was wysłucha

Jasnie Pan - Twoje słowa są nie na miejscu, nie pazujesz ery swojej wyższości tylko słabości bawiąc się w takie podchody. Szanujmy się Wszyscy nikt nie bedzie nikomu schodził z drogi bo nikt nie jest nie wiadomo kim

Rozwin to prosze. Co to znaczy ze 'pazuje ere' i jaka wyzszosc/slabosc masz na mysli? Jakie podchody? I kto komu mialby schodzic z drogi i dlaczego?

Orzeh bedziesz denerwował to sam Ci jdam bana, myslicie że ktoś się tym przejmie. Heloł

Ja sie przejme i zakonczymy wspolprace bo z gola nie tak to sobie wyobrazalem. Wole pusty serwer na luznych zasadach dla graczy niz plac zabaw dla adminow. Badz co badz nie taki klimat tutaj panowal i nie za tym wszyscy tesknili.

Rozwin to prosze. Co to znaczy ze 'pazuje ere' i jaka wyzszosc/slabosc masz na mysli? Jakie podchody? I kto komu mialby schodzic z drogi i dlaczego?

Po tej całej sytuacji , po tym wczorajszym Twojej nominacji orzeha do admina i dzisiejsze słowa wobec Misi. Nie trzymam nikogo strony, ale nie było to namiejscu. Kazdy inny kto to zobaczy z mojej perspektywy tak to oceni. To działa bezsensownie, pisząc do siebie każdy to odbiera w sposób - wyrzut

ps: z Takimi osobami jak orzeh sie nie wygrywa, takie osoby się po prostu ignoruje bo hejtować można Wszystko. Przestańcie

Murzynek - jesli to Ty stoisz za banem to moze raczysz rozwinac anizeli wstawiac idiotyczne memy?

Misia to tez jest dla mnie wielka enigma, z jednej strony wydaje sie ze ma dystans do ludzi i akcji na serwerze, z drugiej kabluje do lizaka, ze orzeh to, tamto, ze Zinbo i pila dyskutuja na niskim poziomie et cetera - sytuacja z wczoraj.

Nie rozśmieszaj mnie.. Pisałam lizakowi o sytuacji Evolutiona który dostał bana bo się kłócił z Zimbo i z Orzechem. Do Orzeszka nic nie mam i dobrze o tym wie. Próbujesz siać ferment.. pokręć śmigłem może dobrze ci to zrobi.

Evolutiona który dostał bana

kicka. Teraz Ty siejesz ferment.

Próbujesz siać ferment.. pokręć śmigłem może dobrze ci to zrobi.

fap fap. Moze odebralem to co napisalas zupelnie inaczej niz powinienem w co watpie. Bylem bardzo zaskoczony i rozczarowany bo wydawalo mi sie ze wsiaklas w to forum i raczej widzialem w Tobie potencjal a nie kabla. A teraz wracam to fapcoptera.

kicka. Teraz Ty siejesz ferment.

fap fap. Moze odebralem to co napisalas zupelnie inaczej niz powinienem w co watpie. Bylem bardzo zaskoczony i rozczarowany bo wydawalo mi sie ze wsiaklas w to forum i raczej widzialem w Tobie potencjal a nie kabla. A teraz wracam to fapcoptera.

dziwne, Evolition mi pisał ze dostał bana a nie kicka. Nie życzę sobie nazywanie mnie kablem bo nim nie jestem.

Orzech zachowujesz się w chuj niepoważnie. Trochę pokory

Synu marnotrawny to nigdy nie było powagi na tym forum. Dlatego żyło swoim życie i w czasach świetności 5 serwerów było na full przez całą dobę :) Dlatego kij ci w oko :D

dziwne, Evolition mi pisał ze dostał bana a nie kicka. Nie życzę sobie nazywanie mnie kablem bo nim nie jestem.

No właśnie ona jest wężem :D :sex_anal:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.