proDs Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Kto płacze: ja Kto wkurwił: ichigo Czym wkurwił: inteligencja Okoliczności wkurwienia: Dzisiaj tj.10-02-2014 zostałem zbanowany z powodu "ignorancja administratora" biorąc pod uwagę fakt iż nie dostałem jak to jest wedle regulaminu "21 Za zlamanie ktoregos z punktow grozi ostrzezenie-reprymenda, kick, ban 5minut, ban 120minut -> dokladnie w takiej kolejnosci." ostrzeżenia, kicka, bana na 5 minut. Ban został przydzielony mi na godzinę, ponadto administrator który mnie zbanował nie odezwał się ani razu wiec jakim cudem miałbym go ingorować? Jest to postać bardzo szanowana w polskim comp tf2 game, tak więc nieśmiałbym przegapić jego wiadomości kierowaną pod mój adres. Dodając na koniec apropo nicku który właśnie posiadam. Jest on kierowany pod adresem ów użytkownika platformy Steam "http://steamcommunity.com/profiles/76561198038029908" Jeżeli ktoś będzie znał powód chętnie mu wyjaśnie. Własne przemyślenia na ten temat: Ichigo to najlepszy a zarazem najmądrzejszy spy w europie! ✪ Zinbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roban Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Dej si mi rolin dej hejtin xD Edit. Tak na serio. Obrażanie graczy jest niedozwolone. 6. Obrażanie innych graczy jest niedozwolone, chyba że poszkodowany daje przyzwolenie na tego typu zachowanie. Podany przez Ciebie punkt regulaminu...Jest zły. Godzinny ban jest dobrą karą. Jedyne co możesz teraz zrobić, to zmienić nick oraz przeprosić Isigo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 lol serwer tf2 ✪ cycak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Jack092 Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Dobra. To może wyjaśnię co i jak. Po pierwsze zacytowałeś zły punkt z regulaminu. Cytat ten pochodzi z regulaminu który nie obowiązuje na serwerze TF2. Poprawny regulamin można znaleźć tutaj Brnąc dalej w sprawę regulaminu. 6. Obrażanie innych graczy jest niedozwolone, chyba że poszkodowany daje przyzwolenie na tego typu zachowanie. Rozmawiałem z ichigo na steamie przed banem. Z rozmowy tej wynikało, że czuje się obrażony takim nickiem dlatego też dałem mu przyzwolenie na bana maks godzinnego. Generalnie pozwalam na różne nietypowe zachowania na serwerze, ale jeżeli ktoś czuje się urażony takim czy innym zachowaniem to jestem zmuszony działać (ja lub inni admini) tl'dr Ban słuszny ✪ Zinbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Moge wiedziec jakiego nicka miales? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 jebaćkurwyPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
proDs Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 Moge wiedziec jakiego nicka miales? "Ichigo = koński zwis" Dobra. To może wyjaśnię co i jak. Po pierwsze zacytowałeś zły punkt z regulaminu. Cytat ten pochodzi z regulaminu który nie obowiązuje na serwerze TF2. Poprawny regulamin można znaleźć tutaj REGULAMIN SERVERA TEAM FORTRESS II - Wiejska-Chata.pl Brnąc dalej w sprawę regulaminu. 6. Obrażanie innych graczy jest niedozwolone, chyba że poszkodowany daje przyzwolenie na tego typu zachowanie. Rozmawiałem z ichigo na steamie przed banem. Z rozmowy tej wynikało, że czuje się obrażony takim nickiem dlatego też dałem mu przyzwolenie na bana maks godzinnego. Generalnie pozwalam na różne nietypowe zachowania na serwerze, ale jeżeli ktoś czuje się urażony takim czy innym zachowaniem to jestem zmuszony działać (ja lub inni admini) tl'dr Ban słuszny Jeżeli po przeczytaniu tego co napisałem nie ogarnąłeś iż nie było to kierowane w jego stronę co uzasadniłem a osoba poszkodowana w tym wypadku mój kolega z Belgii ma nick w grze League Of Legends "koński zwis" to nadal nie rozumiem bana, oraz powodu zbanowania w którym było napisanie "ignorancja administratora" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roban Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 To powiedz mi czemu nie masz swojego przyjaciela w znajomkach steamowych? ZERO logiki (nie jest ona moją mocną stroną, ale po ciężkiej walce udało mi się to wydedukować). Link to comment Share on other sites More sharing options...
proDs Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 To powiedz mi czemu nie masz swojego przyjaciela w znajomkach steamowych? ZERO logiki (nie jest ona moją mocną stroną, ale po ciężkiej walce udało mi się to wydedukować). Ważne że na platformie riotu mam ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro. Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Ja pierdole, okazuje się że nie tylko nie rozumiem tego jebanego TF2, także nie rozumiem skarg userów w niego grających. Dobrze że to się wyjaśniło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 "Ichigo = koński zwis" Miałem chujowy dzień. Już nie mam. MISIA and ORZEH 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Hahahaha oDs to moze pochwal sie co kazales przekazywac Krzysiowi na steam do mnie? (Link do krzysia http://steamcommunity.com/profiles/76561198050609777 ). Wez sie chociaz tutaj nie pograzaj. Ciesz sie ze tylko na godzine dostales Link to comment Share on other sites More sharing options...
proDs Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 Hahahaha oDs to moze pochwal sie co kazales przekazywac Krzysiowi na steam do mnie? (Link do krzysia Steam Community :: Error Wez sie chociaz tutaj nie pograzaj. Ciesz sie ze tylko na godzine dostales Jakieś dowody? Po postach innych użytkowników nie sądzę żebym ja się tutaj pogrążał ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 http://imageshack.com/a/img850/8698/ldhx.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
proDs Posted February 11, 2014 Author Report Share Posted February 11, 2014 http://imageshack.co...0/8698/ldhx.jpg https://imagizer.imageshack.us/v2/487x359q90/268/kru6.png Oj ichigo jesteś inteligetniejszy niż myślałem ; / Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Jack092 Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Zamykam bo robi się nie potrzebny spam. Ban zasłużony tyle w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts