Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

скарга на Ичиго

proDs
 Share

Recommended Posts

Kto płacze: ja

Kto wkurwił: ichigo

Czym wkurwił: inteligencja

Okoliczności wkurwienia: Dzisiaj tj.10-02-2014 zostałem zbanowany z powodu "ignorancja administratora" biorąc pod uwagę fakt iż nie dostałem jak to jest wedle regulaminu "21 Za zlamanie ktoregos z punktow grozi ostrzezenie-reprymenda, kick, ban 5minut, ban 120minut -> dokladnie w takiej kolejnosci." ostrzeżenia, kicka, bana na 5 minut. Ban został przydzielony mi na godzinę, ponadto administrator który mnie zbanował nie odezwał się ani razu wiec jakim cudem miałbym go ingorować? Jest to postać bardzo szanowana w polskim comp tf2 game, tak więc nieśmiałbym przegapić jego wiadomości kierowaną pod mój adres. Dodając na koniec apropo nicku który właśnie posiadam. Jest on kierowany pod adresem ów użytkownika platformy Steam "http://steamcommunity.com/profiles/76561198038029908" Jeżeli ktoś będzie znał powód chętnie mu wyjaśnie.

Własne przemyślenia na ten temat: Ichigo to najlepszy a zarazem najmądrzejszy spy w europie!

Dej si mi rolin dej hejtin xD

Edit.

Tak na serio. Obrażanie graczy jest niedozwolone.

6. Obrażanie innych graczy jest niedozwolone, chyba że poszkodowany daje przyzwolenie na tego typu zachowanie.
Podany przez Ciebie punkt regulaminu...Jest zły. Godzinny ban jest dobrą karą. Jedyne co możesz teraz zrobić, to zmienić nick oraz przeprosić Isigo.

Dobra. To może wyjaśnię co i jak.

Po pierwsze zacytowałeś zły punkt z regulaminu. Cytat ten pochodzi z regulaminu który nie obowiązuje na serwerze TF2. Poprawny regulamin można znaleźć tutaj

Brnąc dalej w sprawę regulaminu.

6. Obrażanie innych graczy jest niedozwolone, chyba że poszkodowany daje przyzwolenie na tego typu zachowanie.

Rozmawiałem z ichigo na steamie przed banem. Z rozmowy tej wynikało, że czuje się obrażony takim nickiem dlatego też dałem mu przyzwolenie na bana maks godzinnego.

Generalnie pozwalam na różne nietypowe zachowania na serwerze, ale jeżeli ktoś czuje się urażony takim czy innym zachowaniem to jestem zmuszony działać (ja lub inni admini)

tl'dr Ban słuszny

Moge wiedziec jakiego nicka miales?

"Ichigo = koński zwis"

Dobra. To może wyjaśnię co i jak.

Po pierwsze zacytowałeś zły punkt z regulaminu. Cytat ten pochodzi z regulaminu który nie obowiązuje na serwerze TF2. Poprawny regulamin można znaleźć tutaj REGULAMIN SERVERA TEAM FORTRESS II - Wiejska-Chata.pl

Brnąc dalej w sprawę regulaminu.

Rozmawiałem z ichigo na steamie przed banem. Z rozmowy tej wynikało, że czuje się obrażony takim nickiem dlatego też dałem mu przyzwolenie na bana maks godzinnego.

Generalnie pozwalam na różne nietypowe zachowania na serwerze, ale jeżeli ktoś czuje się urażony takim czy innym zachowaniem to jestem zmuszony działać (ja lub inni admini)

tl'dr Ban słuszny

Jeżeli po przeczytaniu tego co napisałem nie ogarnąłeś iż nie było to kierowane w jego stronę co uzasadniłem a osoba poszkodowana w tym wypadku mój kolega z Belgii ma nick w grze League Of Legends "koński zwis" to nadal nie rozumiem bana, oraz powodu zbanowania w którym było napisanie "ignorancja administratora"

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.