Jaśnie Pan Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Wlasciwie wszystko zawiera sie we wiadomosci od Murzynka: Cześć. Wspólnie ze wszystkimi właścicielami serwera CS zdecydowaliśmy że opuszczamy szeregi Wiejskiej Chaty. Tym samym nie będziemy dłużej używać nazwy Wiejska Chata jako nazwy serwera, forum i tak dalej. Nie jest to nic osobistego i w imieniu reszty przepraszam że poświęciłeś swój czas dla tego serwera na marne. Od początku poszło to zbyt szybko i pod wpływem euforii nie przemyśleliśmy wielu istotnych dla funkcjonowania serwera spraw. My, właściciele serwera w imieniu których mówię, mamy inne wizje na jego egzystencję oraz dalszy rozwój, niż ten który jest proponowany/narzucany nam przez społeczność WCH. Rozumiemy że Wiejska Chata to społeczność która istnieje od lat i ma swoje przyzwyczajenia w które nie chcemy dalej ingerować, gdyż to wiąże się z buntem który już obserwujemy a który jest zupełnie normalny. Mnie też denerwowałby sublokator w mieszkaniu, który wspólną kuchnię zacząłby bez pytania malować na różowo. Nie mogąc ostatecznie porozumieć się z graczami, postanowiliśmy stworzyć coś całkiem nowego. Na tę chwilę chcielibyśmy podziękować Tobie za tę krótką współpracę. Mamy nadzieję że pomimo naszego braku jakoś wypełnicie sobie tę lukę, bo widać że serwer CS 1.6 4Fun Wiejska Chata ma potencjał. Pozdrawiam Od siebie tylko napisze, ze po wczorajszej dyskusji w nocy widzialem przyszlosc w jasnych barwach bo o dziwo swietnie sie dogadywalismy na facebooku. Niestety, chlopaki nie wytrzymali presji i panujacych tutaj BARDZO specyficznych zasad. Aż cisną mi sie na usta slowa wicepremier Elżbiety Bieńkowskiej: "Sorry, taki mamy klimat". Fak faktem zostalismy bez serwera. Jesli ekipa dalej wyraza chec tworzenia serwera - moge na dniach postawic nasz serwerek. Pytanie tylko czy chcecie - kto chce i kto ma wene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 11, 2014 Author Report Share Posted February 11, 2014 Wobec powyzszego stwierdzam co nastepuje - w dniu jutrzejszym postawimy serwer na ip 4evera i pchamy wozek dalej. Czy sie uda czy nie - a cholera to wie. Administratorzy pozostaja tacy jacy są/byli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 git, ale przydałby sie jaki konkurs z krzesłem, ludzi by grało wiecej ✪ Tytanowy Janusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIYAGI Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Wnioskuje o przywrócenie Kramarq na stanowisko administratora ✪ Tytanowy Janusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Jeżeli chodzi o pluginy i mapy, zajmę sie tym. Dajcie wytyczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 11, 2014 Author Report Share Posted February 11, 2014 git, ale przydałby sie jaki konkurs z krzesłem, ludzi by grało wiecej możesz zasponsorować swoje zapierdziane. MIYAGI and ✪ Tytanowy Janusz 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 gdybym mógł, z chęcią bym to zrobił ale cóż, trudno tytan jak bedziesz potzrebował pomocy wiesz dzie pisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIYAGI Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Wobec powyzszego stwierdzam co nastepuje - w dniu jutrzejszym postawimy serwer na ip 4evera i pchamy wozek dalej. Czy sie uda czy nie - a cholera to wie. myślę że się uda zrobi się kilka reklam posprasza się znajomych powinno ruszyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Też chętnie pomogę, jakoś to będzie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIYAGI Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Trzeba odebrać stanowisko H@ Lizakowi i dać komuś bardziej ogarniętemu lizak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Troche chujowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roban Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Nigdy nie rozumiałem CS'a. Tego też nie rozumiem. Szkoda : ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIYAGI Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Troche chujowo Dla czego ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Dla czego ? marzyłem o tym by wykuć dziurkę w Denzelu i ładować w niego parówę całą noc, to by była moja jedyna szansa na seks, a tak to nici z ruchania MIYAGI 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 11, 2014 Author Report Share Posted February 11, 2014 co to jest Denzel? ✪ Tytanowy Janusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ Thunder Posted February 11, 2014 Popular Post Report Share Posted February 11, 2014 co to jest Denzel? Krzesło marzeń każdego młodocianego Casanovy, do niedawna główna nagroda w konkursie 4Funowym Jaśnie Pan, nie_pytaj, ORZEH and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Krzesło marzeń każdego młodocianego Casanovy, do niedawna główna nagroda w konkursie 4Funowym Czysty czosnek. ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Sracie się na "krzesło" i nie ma problemu. Mogę zamówić jutro macie pomysł na lepsze wygrane i rozkręcenie dajcie znać. Problemy finansowe zostawicie mi, a zajmijcie się rozkręceniem serwera Club 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 konkurs co tydzień do wygrania willa z basenem, myśle że 4 serwery by były pełne ✪ Thunder, MIYAGI, Club and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 RIP DENZEL, NA ZAWSZE W NASZEJ PAMIĘCI :'(, WIERZĘ, ŻE JESZCZE CIĘ SPOTKAM I DOKOŃCZYMY DZIEŁA :sex_anal: ✪ Tytanowy Janusz and ✪ cycak 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Nagrody były serio zajebiste, ale za 3 miejsce powinna być multipla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 jakie pojeby hahahah ✪ Tytanowy Janusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 śmiejcie sie dalej z człowieka w żałobie nie no, to była naprawdę zajebista reklama dla serwera, nawet nie chodzi o kwestię tego krzesła(co było dość nietypową nagrodą i przez to fajną[można było z nim baraszkować), ale konkursidło samo w sobie było czymś spoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 11, 2014 Author Report Share Posted February 11, 2014 Słodki Boże... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 "Miałem sen, piękny sen, śnił mi się rodzinny dom, ciepły piec, duży stół i pachnący na nim chleb. Miałem sen, piękny sen, a w nim mamo twoje ręce kroją chleb, dają znak, żebym wrócił jak najprędzej." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts