Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Oficjalne wieści

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

Wlasciwie wszystko zawiera sie we wiadomosci od Murzynka:

Cześć.

Wspólnie ze wszystkimi właścicielami serwera CS zdecydowaliśmy że opuszczamy szeregi Wiejskiej Chaty.

Tym samym nie będziemy dłużej używać nazwy Wiejska Chata jako nazwy serwera, forum i tak dalej.

Nie jest to nic osobistego i w imieniu reszty przepraszam że poświęciłeś swój czas dla tego serwera na marne.

Od początku poszło to zbyt szybko i pod wpływem euforii nie przemyśleliśmy wielu istotnych dla funkcjonowania serwera spraw. My, właściciele serwera w imieniu których mówię, mamy inne wizje na jego egzystencję oraz dalszy rozwój, niż ten który jest proponowany/narzucany nam przez społeczność WCH.

Rozumiemy że Wiejska Chata to społeczność która istnieje od lat i ma swoje przyzwyczajenia w które nie chcemy dalej ingerować, gdyż to wiąże się z buntem który już obserwujemy a który jest zupełnie normalny. Mnie też denerwowałby sublokator w mieszkaniu, który wspólną kuchnię zacząłby bez pytania malować na różowo.

Nie mogąc ostatecznie porozumieć się z graczami, postanowiliśmy stworzyć coś całkiem nowego.

Na tę chwilę chcielibyśmy podziękować Tobie za tę krótką współpracę.

Mamy nadzieję że pomimo naszego braku jakoś wypełnicie sobie tę lukę, bo widać że serwer CS 1.6 4Fun Wiejska Chata ma potencjał.

Pozdrawiam

Od siebie tylko napisze, ze po wczorajszej dyskusji w nocy widzialem przyszlosc w jasnych barwach bo o dziwo swietnie sie dogadywalismy na facebooku. Niestety, chlopaki nie wytrzymali presji i panujacych tutaj BARDZO specyficznych zasad. Aż cisną mi sie na usta slowa wicepremier Elżbiety Bieńkowskiej: "Sorry, taki mamy klimat". Fak faktem zostalismy bez serwera. Jesli ekipa dalej wyraza chec tworzenia serwera - moge na dniach postawic nasz serwerek. Pytanie tylko czy chcecie - kto chce i kto ma wene?

Dla czego ?

marzyłem o tym by wykuć dziurkę w Denzelu i ładować w niego parówę całą noc, to by była moja jedyna szansa na seks, a tak to nici z ruchania

1057dlk.jpg

RIP DENZEL, NA ZAWSZE W NASZEJ PAMIĘCI :'(, WIERZĘ, ŻE JESZCZE CIĘ SPOTKAM I DOKOŃCZYMY DZIEŁA :sex_anal:

śmiejcie sie dalej z człowieka w żałobie

nie no, to była naprawdę zajebista reklama dla serwera, nawet nie chodzi o kwestię tego krzesła(co było dość nietypową nagrodą i przez to fajną[można było z nim baraszkować), ale konkursidło samo w sobie było czymś spoko

"Miałem sen, piękny sen, śnił mi się rodzinny dom, ciepły piec, duży stół i pachnący na nim chleb. Miałem sen, piękny sen, a w nim mamo twoje ręce kroją chleb, dają znak, żebym wrócił jak najprędzej."