VanThePlayer Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Witam wszystkich . Ja jestem Van ! Nie widziałem tu żadnego wzoru ... A więc : W tf'a gram od 3 lat... i 2 razy zostałem okradziony ... Co mogę wnieść na serwer , mini konkursy na czapki, rożne zabawy , spokój, ogarnąć kilka rzeczy W razie pytań : Steam : Van [PL] lub w komentarzach ;d Pozdrawiam ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 skontaktuj sie ze mna w godzinach wieczornych // rekin jebany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VanThePlayer Posted September 5, 2014 Author Report Share Posted September 5, 2014 skontaktuj sie ze mna w godzinach wieczornych // rekin jebany Kontaktuję się ( wysłałem PW, zaprosiłem na Steam ) lecz żadnej odpowiedzi nie ma :^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 to nie dobrze VanThePlayer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Spokojnie skończy zabawe z ministrantami to odpowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 wrocilem ze wsi dopiero. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Więc tak: (piszę,jestem jednym z adminów serwera) Mini konkursy na czapki dobry pomysł bo raczej nie często są u nas konkursy. Zależy co rozumiesz przez 'różne zabawy' jeśli coś w postaci Sajmon mówi, sorry to nie przejdzie. Spokój...hmm jest to ciężkie bo jest u nas dużo dzieci...w ramach spokoju panuje mikrofon od 15 lat. Ogarnąć kilka rzeczy,to znaczy jakie? Najlepiej by było gdybyś mógł być w dni robocze (pon-pt) bo wtedy mnie nie ma a dobrze jest ogarniać sprawy zawsze . Moim zdaniem nadajesz się na admina ,ale jeśli spełnisz to co napisałem (up) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VanThePlayer Posted September 8, 2014 Author Report Share Posted September 8, 2014 A więc tak : - Różne zabawy ~ Chodziło mi coś w stylu , jakiejś zabawy z nagrodą na czapki ;d - Ogarnąć kilka rzeczy ~ spam, mikro , itp. A co do dni roboczych ? Pewnie Jestem codziennie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 zobaczymy na probe. podeslj steamid na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Ja jestem jednym z adminów od dwóch miesięcy, zawsze ,,problemem" było grono dzieci które akceptowałem, bo mimo słabego micra + pisków niektórzy naprawdę są spoko, najważniejszą radę jaką mogę dać to być anonimowy. moi koledzy wygadali kim jestem i do dziś za wiele znajomych mam a 2 z 3 wysyłanych do mnie to coś w stylu ,,pomóż przedłużają/mutują/wkurzają" nigdy żadnego siema lub coś :/ . Inne mniejsze rady jakie mam są następujące: -Kontakt z ludźmi - Jak najbardziej, lecz postaraj się nie przyjmować pierwszych lepszych do znaj bo skończysz jak ja -Konkursy - Spoko, lecz zależy jakie. U dzieci popularne było ,,sajmon mówi" zostawiająć pare graczy do gry a reszta cierpiała czekająć więc nie zalecam. Jakieś Quiz lub coś w tym stylu najlepiej odpowiada. -Pilnowanie porządku - Najważniejsze, odkąd weszła opcja m.in !votemute nieogary wykorzystują to do swoich trollów, również zdarzają się wiele innych rzeczy. Najbardziej popularne jest ,,przedłużanie" czyli będąc bossem nie zabijasz parę osób i się z nimi bawisz - tego nienawidzę najbardziej. Osobiście powiem że ja sprawiedliwość sam wystawiam ( powód + kara ) tylko żeby adminowi nie wpadło do głowy kickowanie/banowanie/mutowanie całego serwera itp. Porządek nie tylko gracza dotyczy Jeśli jesteście zainteresowani jak ja sobie z tym ,,radze" możecie mnie dodać do znaj na pogadankę, jestem zazwyczaj cały tydzień. Pozdrawiam : luigi100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Van the Player tak btw może byś się przywitał na forum w odpowiednim dziale? :-> ( <algida> ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 mnie dodać do znaj na pogadankę, jestem zazwyczaj cały tydzień. Pozdrawiam : luigi100 Kłamiec! po 11 poszło zapro, i echo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts