Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

sadness

Wojos
 Share

Recommended Posts

Cześć wszyskim chciałbym złożyć skargę na sadnessa

Wczoraj ludzie chcieli żeby admin zmienił mapę na awp_lego

Sadness powiedział że tą mapę wyrzucili z serwera

To inni chcieli iną mapkę awp

no to zmienił na awp_india

Ja chcąc zrobić dobry uczynek zmieniłem na awp_lego (bo byłem adminem)

A sadness zaczoł klnąć na mnie że zmieniłem na tą gównianą mapkę

I mówił mi że mogę się pożegnać z adminem

Dzisiaj wchodzę na wiejską i widzę że admina nie mam

Według mnie to on źle postąpił a nie ja proszę o interwencję

Wojos, dlaczego nie piszesz prawdy i tylko prawdy?

Ja zaslyszalem taka wersje, byl vote na pare map, ktoras tam przeszla, a Ty na kolejnej mapie ni z gruchy ni z pietruchy zmieniasz sobie mape na awp_lego. Po tym zdjalem Ci flage zmiany mapy. Nie wiem jak bylo z tym wyzywaniem etc, szkoda, ze nie mamy sourcetv, wtedy wszystko byloby jasne. Jednak za jakis czas dowiaduje sie, ze wykopales innego admina. Co to jest, przedszkole? No i pozegnales sie rowniez i z reszta flag.

To jest wiejska, tu jest specyficzny klimat i albo ktos sie dostosuje albo i nie.

Powiem tak. 

Zapytałem na serwie jaka mapę zapodać. Dostałem info, że coś z awp. Dałem !VOTE na awp_india. Vote przeszedł! Po chwili pojawiły się teksty że ma być awp lego... Sourcemode po wygranym vote przełączył na awp_indię. Po zmianie mapy Admin o nicku Suko bez żadnego pytania - vote etc... zmienił na lego. Dostał ode mnie ustną reprymendę, że jeszcze raz zmieni mapę bez pytania, vote czy rtv to postaram się by cofnięto mu admina. Po przedstawieniu tematu Miśkowi otrzymałem info, że za takie przewinienie cofnie mu flagi. Wszedłem na serwer i oznajmiłem to dzieciakowi - po czym dostałem kicka. Dziękuję za uwagę, pozdrawiam. 

btw. Trochę szacunku kurwa! Gdyby nie moja inicjatywa to nie było by serwera CS:GO!

Korzystając z okazji: ukłony dla Miśka i Virusa, że dali mi szansę na pomoc przy reaktywacji  :) 

haJa musi być!

A teraz w nawiązaniu do spamu...

kim Ty kurwa jesteś? kto to sadness ja pierdole?

A kim Ty jesteś? Sprawdź mój profil i zobacz od kiedy jestem zaangażowany w rozwój W-CH... a później padnij na kolana!

Tytan to tylko jakieś Gówniaki Jebaki Leśne ssaki

Licz się ze słowami. 

on zyje jeszcze ?

Żyję i mam się dobrze! Stęskniłem się za Tobą Kochana ;*

Powiem tak. 

Zapytałem na serwie jaka mapę zapodać. Dostałem info, że coś z awp. Dałem !VOTE na awp_india. Vote przeszedł! Po chwili pojawiły się teksty że ma być awp lego... Sourcemode po wygranym vote przełączył na awp_indię. Po zmianie mapy Admin o nicku Suko bez żadnego pytania - vote etc... zmienił na lego. Dostał ode mnie ustną reprymendę, że jeszcze raz zmieni mapę bez pytania, vote czy rtv to postaram się by cofnięto mu admina. Po przedstawieniu tematu Miśkowi otrzymałem info, że za takie przewinienie cofnie mu flagi. Wszedłem na serwer i oznajmiłem to dzieciakowi - po czym dostałem kicka. Dziękuję za uwagę, pozdrawiam. 

btw. Trochę szacunku kurwa! Gdyby nie moja inicjatywa to nie było by serwera CS:GO!

Korzystając z okazji: ukłony dla Miśka i Virusa, że dali mi szansę na pomoc przy reaktywacji  :) 

haJa musi być!

A teraz w nawiązaniu do spamu...

A kim Ty jesteś? Sprawdź mój profil i zobacz od kiedy jestem zaangażowany w rozwój W-CH... a później padnij na kolana!

Licz się ze słowami. 

Żyję i mam się dobrze! Stęskniłem się za Tobą Kochana ;*

Chyba niedorozwój debilu. Zauważ, że do Ciebie ten zwrot nie był kierowany ślepcu. Na kolanach to Ty dobrze pod biurkiem kierownika robisz plebie.