Wojos Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Cześć wszyskim chciałbym złożyć skargę na sadnessa Wczoraj ludzie chcieli żeby admin zmienił mapę na awp_lego Sadness powiedział że tą mapę wyrzucili z serwera To inni chcieli iną mapkę awp no to zmienił na awp_india Ja chcąc zrobić dobry uczynek zmieniłem na awp_lego (bo byłem adminem) A sadness zaczoł klnąć na mnie że zmieniłem na tą gównianą mapkę I mówił mi że mogę się pożegnać z adminem Dzisiaj wchodzę na wiejską i widzę że admina nie mam Według mnie to on źle postąpił a nie ja proszę o interwencję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 to on zmienił to trzeba było zrobic vote a nie zmieniac znowu wedlug mnie ty zle postapiles ;d ps. nie wiem jakim cudem ty masz admina rejestrujac sie na forum 30 min temu 1 post i ani razu nie widzialem cie na serwie śmierdzę kupą 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 kim Ty kurwa jesteś? kto to sadness ja pierdole? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Tytan to tylko jakieś Gówniaki Jebaki Leśne ssaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 on zyje jeszcze ? śmierdzę kupą 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Wojos, dlaczego nie piszesz prawdy i tylko prawdy? Ja zaslyszalem taka wersje, byl vote na pare map, ktoras tam przeszla, a Ty na kolejnej mapie ni z gruchy ni z pietruchy zmieniasz sobie mape na awp_lego. Po tym zdjalem Ci flage zmiany mapy. Nie wiem jak bylo z tym wyzywaniem etc, szkoda, ze nie mamy sourcetv, wtedy wszystko byloby jasne. Jednak za jakis czas dowiaduje sie, ze wykopales innego admina. Co to jest, przedszkole? No i pozegnales sie rowniez i z reszta flag. To jest wiejska, tu jest specyficzny klimat i albo ktos sie dostosuje albo i nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Powiem tak. Zapytałem na serwie jaka mapę zapodać. Dostałem info, że coś z awp. Dałem !VOTE na awp_india. Vote przeszedł! Po chwili pojawiły się teksty że ma być awp lego... Sourcemode po wygranym vote przełączył na awp_indię. Po zmianie mapy Admin o nicku Suko bez żadnego pytania - vote etc... zmienił na lego. Dostał ode mnie ustną reprymendę, że jeszcze raz zmieni mapę bez pytania, vote czy rtv to postaram się by cofnięto mu admina. Po przedstawieniu tematu Miśkowi otrzymałem info, że za takie przewinienie cofnie mu flagi. Wszedłem na serwer i oznajmiłem to dzieciakowi - po czym dostałem kicka. Dziękuję za uwagę, pozdrawiam. btw. Trochę szacunku kurwa! Gdyby nie moja inicjatywa to nie było by serwera CS:GO! Korzystając z okazji: ukłony dla Miśka i Virusa, że dali mi szansę na pomoc przy reaktywacji haJa musi być! A teraz w nawiązaniu do spamu... kim Ty kurwa jesteś? kto to sadness ja pierdole? A kim Ty jesteś? Sprawdź mój profil i zobacz od kiedy jestem zaangażowany w rozwój W-CH... a później padnij na kolana! Tytan to tylko jakieś Gówniaki Jebaki Leśne ssaki Licz się ze słowami. on zyje jeszcze ? Żyję i mam się dobrze! Stęskniłem się za Tobą Kochana ;* ✪ Misiek and ✪ Aga 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Powiem tak. Zapytałem na serwie jaka mapę zapodać. Dostałem info, że coś z awp. Dałem !VOTE na awp_india. Vote przeszedł! Po chwili pojawiły się teksty że ma być awp lego... Sourcemode po wygranym vote przełączył na awp_indię. Po zmianie mapy Admin o nicku Suko bez żadnego pytania - vote etc... zmienił na lego. Dostał ode mnie ustną reprymendę, że jeszcze raz zmieni mapę bez pytania, vote czy rtv to postaram się by cofnięto mu admina. Po przedstawieniu tematu Miśkowi otrzymałem info, że za takie przewinienie cofnie mu flagi. Wszedłem na serwer i oznajmiłem to dzieciakowi - po czym dostałem kicka. Dziękuję za uwagę, pozdrawiam. btw. Trochę szacunku kurwa! Gdyby nie moja inicjatywa to nie było by serwera CS:GO! Korzystając z okazji: ukłony dla Miśka i Virusa, że dali mi szansę na pomoc przy reaktywacji haJa musi być! A teraz w nawiązaniu do spamu... A kim Ty jesteś? Sprawdź mój profil i zobacz od kiedy jestem zaangażowany w rozwój W-CH... a później padnij na kolana! Licz się ze słowami. Żyję i mam się dobrze! Stęskniłem się za Tobą Kochana ;* Chyba niedorozwój debilu. Zauważ, że do Ciebie ten zwrot nie był kierowany ślepcu. Na kolanach to Ty dobrze pod biurkiem kierownika robisz plebie. daro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Chyba niedorozwój debilu. Zauważ, że do Ciebie ten zwrot nie był kierowany ślepcu. Na kolanach to Ty dobrze pod biurkiem kierownika robisz plebie. Twoja wypowiedź jednoznacznie dała odpowiedź wszystkim kto jest niedorozwojem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 kurwa już się hajają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Wróć się do podstawówki i zacznij naukę czytania ze zrozumieniem. Czuję, że dyskutuję z oszustem, bo w profilu masz wpisane 26 lat, a w rzeczywistości od 10 lat stoisz mentalnie. Proszę nie wypowiadaj się już, bo mi Ciebie szkoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Tytan, okres masz? Jak widzę, że stare wygi się tu kłócą o byle g, w dodatku w temacie nie od 'tego' to mi się dźwiga grahamka z kiełbasą żywiecką i ketchupem, którą jadłem pół h temu jako obiad. Peace & love & seks ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 HAJA I HÓI ! ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 lubię takie akcje ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Dzisiaj mnie jakis pan wyzywal od chuji, jako porządny admin ze stażem dalem sobie bana na 5 minut - admin tego serwera to ciota, po 5 minutach wbilem i wjebalem dzieciakowi 7daysa Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 ale jesteś koksem! Pamiętaj,wspieramy Cię! ✪ Misiek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Żyję i mam się dobrze! Stęskniłem się za Tobą Kochana ;* Jaaaj <3 śmierdzę kupą 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts